گفته شده که بعد از حدود 3000 شات میزان لکها شروع به کم شدن میکنه ، به نظرم شما در 3500 شات سنسور را پاک سازی کنید و بعد از ان دقت کنید ببینید کی دوباره لکها ظاهر میشوند و لطفا اینجا نتایج رو قرار بدهید
برای اینکه وضعیت سنسور بهتر مشخص شود در حالت زوم با دیافراگم بالای 20 یک عکس از آسمان صاف یا کاغذ سفید بگیرید
از طریق این سایت هم میتونید تعداد شات های زده شده دوربین رو پیدا کنید . برای این کار یک عکس با هر کیفیتی اعم از jpg یا raw بگیرید ( یه عکس jpg با سایز و کیفیت معمولی هم کافیه ) بدون اینکه عکس رو ادیت یا ری سایز کنید ، عکس رو در این سایت آپلود کنید و پاسخ تعداد شات دوربین رو بدست بیارید ...
Check shutter count online - My Shutter Count.com
با این اوصاف و سایتی که دوست خوبمون دادن دوربین من تقریبا 4000 تا شات خورده
بله اچ دی آر هست عکس . با اف بسته عکس انداختم نتیجه خیلی خیلی بد تر بود . طوری که اصلا دوست ندارم نگاهش کنم .
2تا سوال :
1. برای تمیز کردن سنسور کجا برم که مطمن باشه ؟
2. من قبل تر که کلاس عکاسی می رفتم استادمون دی 700 داشت و وقتی می خواست عکس اچ دی آر بگیره تا 8 استپ نوری می تونست عکس بندازه . من توی دی 600 هرچی ور رفتم بیشتر از 3تا نتونستم بندازم ، قطعا که می شه با استپ های نوری بیشتری انداخت و سواد من کمه ولی هرچی دفترچه راهنماشم نگاه کردم چیزی دستگیرم نشد . دوستان نظری دارن ؟
برای تمیز کردن سنسور اگر تهران هستید پیش آقای قاسمی تعمیرگاه مرکزی دوربین برید که رایگان هم هست . درباره استپ نوری و مد اچ دی آر دوربین دی 600 دقیق یادم نیست تو کدوم review خوندم که حداکثر استپ نوری این دوربین همین 3 هست و باز هم اگر اشتباه نکنم دی 800 حدود 7 یا همون 9 استپ رو به شما اجازه میده و دی 800 رو بیشتر میشه جانشین دی 700 دونست ... باز اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنن ... خیر سرمون میخواستیم دی 600 بگیریم !!! یه سوالی که دارم اینکه با توجه به اینکه 4000 تا شات زده دوربین ، قبل تر از این متوجه این گرد و غبار نشد بودید ؟ و آیا این اولین بار هست که این موضوع رو روی عکس می بینید چون قاعدتا فقط در تصاویری شبیه به آسمان که سطح رنگی یکدست و روشن باشه دیده میشه .