هفته پیش که تعمیرگاه مرکزی بودم برای تمیز کردن سنسور دی 600 ، جناب قاسمی رو دیدم و پرسیدم تکلیف چیه و کی فراخوان میدید گفتن 5 اذر سفر دارم به شرق اسیا برای تهیه رابر و بعد از اون فراخوان داده میشه ... مثل اینکه شاتر رو اوردن و فقط لنگ این یکی هستن
من خیلی وقته با دوربین های canon کار میکنم ، تازگیا دوربین رو عوض کردم با nikon d600 ولی کار کردن باهاش رو بلد نیستم نمیتونم از تمام قابلیت هاش استفاده کنم میشه راهنماییم کنیم
سلام
خیلی خوش آمدید
اولین و راحتترین کار مطالعه دفترچه راهنمای دوربین است که میتوانید از لینک زیر دریافت کنید:
D600 Manual
موفق باشید
دفترچه راهنمای دوربین رو مطالعه بکنید جواب همه سوالهاتون اونجاست.ضمن اینکه کارکرد کلی دو برند هیچ فرقی با هم ندارند.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
متشکرم ولی منو و انتخاب نقاط فوکوسش با کنون خیلی فرق داره نمیتونم عکس با کیفیتی داشته باشم
در این عکس شما دکمه shortcut برای استفاده فوکوس رو میبینید
وقتی که این دکمه رو نگه دارید میتونید با چرخاندن Dial سیستم فوکوس رو تغییر بدید
D600_85_1.816by9-580-100.jpg
سلام
دوستانی که دوربین دی 600 دارند
آیا مشکلشون رو در رابطه با کثیف بودن سنسور حل کردن ؟؟
آیا پیش اقای قاسمی این مشکل رو برطرف کردن ؟
من شهرستانم و دی 600 دارم
لطفا راهنمایی کنید زیرا میخوام بیام تهران جهت رفع کثیفی سنسور دوربینم .
متشکرم
فکر می کنم هنوز هیچ D600 ای در ایران، تعمیر نشده باشه چون رابر برای آقای قاسمی نیومده.
و اما در مورد لکه ها
لکه های دوربین من در شات حدود 700 پیداشون شد و من سنسور رو در حدود شات 3000 تمیز کردم
الان دوربین حدود 13000 شات زده و لکه ها خیلی کمتر از زمانی هستن که تمیز نکرده بودم
یعنی بعد از تمیز کردن لکه های جدید کمتری ایجاد شدن که حتی منو برای تعمیر هم مردد کرده چون برطرف کردن لکه ها زمانی کمتر از یک دقیقه میگیره که در مقایسه با زمانی که برای ادیت میذارم به حساب نمیاد.
متشکرم دوست گرامی
دوربین در دیاف F22 بسیار لکه هاش زیاد شده
چند روز پیش با لنز 14 سامیانگ چند تا عکس در ژانر طبیعت گرفتم که متاسفانه در آسمان شاهد لکه های بسیار زیادی بودم
شهرستان هستم و گفتم طی فرصتی مناسب جهت رفع مشکل بیام تهران و خدمت آقای قاسمی برسم
گارانتی دوربین من تا خرداد 93 هست .
در ضمن سوالی رو در پیام خصوصی مطرح کردم اگر پاسخ دهید ممنون میشم