برای منی که D5100 رو دارم و نمیخوام باهاش فیلمبرداری کنم ، که جذاب و وسوسه کننده نیست .
پردازشگر EXPEED 3 جای خود .
اما باید دید که این افزایش مگاپیکسل ، و استفاده از سنسور D3100 ، تا چه حد باعث افزایش نویز در تصویر میشه . به ویژه در ایزوهای بالاتر .
در حالی که این سنسور کنونی ، که در D7000 هم استفاده میشه ، به ترکیب مناسبی از چگالی پیکسل و نویز رسیده بود و بنابراین یکی از بهترین خروجی های این رده ها رو ارایه میداد. حالا باید دید که این افزایش چگالی ، چقدر بر نویز به ویژه درایزوهای بالاتر ، تاثیر میزاره .
و اینکه کسی که نیاز به چاپ بزرگ نداشته باشه ، خیلی هم نیاز به مگاپیکسل های بالاتر نداره .
دیگر پیشرفتهای ارایه شده برای فیلمبرداری ،حتمن برای کسانی که دنبال فیلمبرداری هستند ، میتونه جذاب باشه ولی من به شخصه که خیلی ازش استفاده نکردم.
قابلیت های انتخاب رنگ و حذف بقیه رنگها و تصاویر مینیاتوری و افکت نصاویر نقاشی شده ، در دوربین D5100 کنونی هم موجوده .
سرعت عکاسی پیاپی از 4.5 به 5 افزایش پیدا کرده .
و اما عمده ترین مزیت این دوربین ، که به نظرم واقعن خوبه : افزایش نقاط فوکوس از 11 به 39 است . ولی کاش خود منشور ویزور رو ارتقا میدادن تا شفاف تر بشه . مانند اون چیزی که در D7000 هست .اما خب این کار رو نمی کنن چون اونوقت هم قیمت ها افزایش پیدا میکنه و هم وارد رده بالاتری میشه و رده D7000 معنای خودش رو از دست میده .
و به غیر از این ، و حالا رنگی شدن بدنه ، فکر میکنم این ارتقا بیشتر برای کسانی که قصد فیلمبرداری دارند ، طراحی و اجرا شده .
ظاهرا این جور که بوش میاد دعاهای ما برای بالا رفتن امکانات بی تاثیر نبود ولی حیف که قیمت این طور که بوش میاد خیلی زیاده....
"The Nikon D5200 body only price is set to be around £719.99/US$1,150/AU$1,109. The body plus 18-55mm kit lens price will be £819.99/$US1,307/$1,262 A release date of December is expected."
نوشته فقط بادی 1150 دلار هست که به همراه لنز 18-55 کیت 1300 دلار به فروش خواهد رفت
خدا کنه این طوری نباشه....
ٍ
راستی سرعت عکاسی در D5100 چند fps هست چون در همه جا نوشته 4 ولی شما میگید 4.5 هست.....
کد:http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=nikon_d5100&products=nikon_d5200
والبته اگر قیمت اینی که شایع شده باشه حق باشماست همان بهتر که D5100 را نگه داری یا اگر دوربین نداری D3200 بخری....
جالبه حالا که نگاه میکنم میبینم کاربر همراه شدم....
ٍ
نمی دونم این قیمت ها تا چه حد اعتبار داره ولی سایت دیگه ای رو پیدا کردم که 4 حالت خرید رو این جوری نوشته....
En kit avec objectif 18-55VR : € 899
En kit avec objectifs 18-55 VR et 55-200 VR : € 1099
En kit avec objectifs 18-55 VR et 55-300 VR : € 1149
En kit avec objectif 18-105 VR: € 999
که فکر میکنم اون حالت همراه با 18-105 از بقیه بهتر باشه....
البته نه 1000 یورو....
کد:http://www.rtl.be/pourlui/article/nikon-lance-le-d5200-un-nouveau-reflex-dans-sa-gamme-dx-157487.htm
ٍ
برای اونایی که میوخوان کلیپ های کوتاه مثل کلیپ اسپرت و کلیپ روز بسازند فکر کنم گزینه مناسبی باشه
به امید اون روزی که دوربین ها بدون این لنز 18-55 مسخره به بازار بیایند
افزایش ریزولوشن که بوی نویز میدهد. شخصا ترجیه میدادم سنسوری با ریزولشن 12 ولی نویز و دینامیک رنج بالاتر ساخته میشدند.
پروسسور فوق پیشرفته به قول شما چه مزیتی دارد؟! در مقایسه با مدلهای قبلی چه تفاوتی ایجاد کرده؟ میشود با آن انتظار پردازش بهتر و خروجی بهتر فایل jpg و فریم ریت بالاتر در فیلم برداری داشت. اما روی فایل خام چطور؟
ارتقاط نقاط فکوس (بهتر بود میگفتید افزایش نقاط فکوس) را هم درک نکردم. شخصا نقطه مرگزی فکوس را فعال میکنم و تا بحال چند بار از دوستانی که اینقدر طرفدار نقاط فکوس زیاد هستند دلیل اسرارشان را بر زیاد بودن نقاط فکوس پرسیدم اما هنوز بجز در عکساسی حیاط وحش جواب قانع کننده ای نگرفته ام. برای عکاسی حیاط وحش هم بنظر من سرعت و دقت نقاط فکوس مهمتر از تعدادشان است. آیا عملکرد هم بهتر شده؟ تاخیر در زمان فکوس، دقت فکوس و ... از اینها بگذریم عملکرد فکوس باید با لنز بررسی شود. کسی که سرعت فکوس بالا برایش حیاتی است و لنزهای تله با دیافراگم باز که قابلیت فکوس سریع و دقیق دارد این بدنه را انتخاب نمیکند.
سرعت عکاسی پیاپی هم گویا نسبت به مدلهای قبلب خیلی متفاوت نبوده.
در مورد فیلم برداری هم صحبت بسیار است. اگر مثل مدلهای قبلی که امکان تنظیمات دستی را نداشته باشد! هیچ کدام از امکاناتش چنگی بدل نمزند. آنهم در کناز SLT های سونی با قابلیت فکوس سریع و دقیق در زمان فیلمبرداری و یا همین 650دی با فکوس هیبریدی و لنزهای SMT خودمان.
و....
باید منتظر عملکرد سنسور بود اگر عملکرد خوبی داشته باشد بنظر من جانشین خوبی برای 5100دی خواهد بود. در غیر این صورت انگیزه زیادی برای آپگرید ایجاد نخواهد کرد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
دقیقا همینه که جناب دانش پایه فرمودند.اگر تنظیمات دستی در حین فیلمبرداری نداشته باشه(که احتمالا هم نداره) شانس و مزیتی در مقابل این مواردی که مهدی مثال زد نداره.
سنسور هم که قبلا روی یکی دو دوربین خودش رو نشون داده...وضعیت نویزی جالب و هیجان انگیزی نداره به هیچ وجه.فکر میکنم داینامیک رنجش هم پایینتر بوده...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
واقعاٌ عجیبه! چرا از سنسور D3100 استفاده شده؟! سنسور D3100 روی خود D3100 که رزولوشن کمتری هم دارد وضعیت نویز جذابی ندارد حالا روی D5200 استفاده شده آن هم با این رزولوشن!
واقعا از سنسور D3100 استفاده شده ، چون از لحاظ سایز سنسور بیشتر به D5100 میخوره و از لحاظ رزولوشن مشابه D3200 هست...
اگه اینجوری باشه که خیلی بد میشه...
d3100 – 14.2 mpx, dimensions 23.1 x 15.4 mm
d3200 – 24.2 mpx, dimensions 23.2 x 15.4 mm
d5100 – 16.2 mpx, dimensions 23.6 x 15.7 mm
d5200 – 24.1 mpx, dimensions 23.5 x 15.6 mm
ٍ