الان در قسمت Specs سایت نایکون هم چک کردم دقیقا سیستم فوکوس D5200 و D7000 یکی هست (هر دو Nikon Multi-CAM 4800DX )
درود
یک کاربرد اضافه تری که نسبت به D5100 دارد
یا میتوان به آن 3 مورد استفاده ای که دوستان بر شمردند اضافه کرد ، سیستم فوکاس بهتر است.
در واقع D5100 از خیلی از نظرات با توجه به ارزانتر بودن از D7000 و دارا بودن مقداری از ویژگهای D7000 ، گزینه ای مقرون به صرفه ای
برای آنهایی که دوربین خیلی بزرگی نمیخواستند به حساب میآمد ، اما کم نبودند افرادی که میگفتند کاش سیستم فوکاسش هم شبیه D7000 بود
و حالا در d5200 این موضوع محقق شده. درصورتی قیمت D5200 همان قیمت d5100 باشد ، این یک پیشرفت خواهد بود.
اما اگر گرانتر باشد و گران تر هم بماند شاید همین مزیت سیستم فوکاس ، برای آنهایی که سیستم فوکاس قبلی را براحتی مورد استفاده قرار میدادند ، یک تحمیل محسوب شود.
و دیگر اینکه این سنسور 24مگاپیکسلی است که نیکون قبلا در D3200 هم بکار گرفته بود
سنسوری ساخت نیکون ، شاید این اضافه تر شدن مگاپیکسل برای خیلی از مصرف کننده ها جذاب نباشد
اما برای خود کمپانی که سنسور ساخت خودش را بکارگرفته ، میتواند باعث دست یابی به قیمت تمام شده کمتر شود.
وقتی چنین سنسوری در دوربینی مثل D3200 بکار رفته ، در صورت عرضه d400 احتمالی دست کم همین سنسور 24 مگاپیکسلی روی آن هم خواهد بود
و بزودی تمام کراپدارهای نیکون 24 مگاپیکسلی خواهند شد.
البته سنسور D5200 میتواند با تغییراتی که روی آن در مقایسه با d3200 صورت بگیرد خروجی متفاوت تری داشته باشد
اما اگر همان نتیجه هم تکرار شود در مقایسه با سنسور شانزده مگاپیکسلی D7000 که ساخت سونی هم بوده نتیجه خوبی خواهد بود :
d3200.jpg
البته علیرغم داشتن چنین عمق رنگ و دینامیک رنج و چنین وضعیت نویزی ، بالارفتن مگاپیکسل یعنی سایز پیکسل ریز تر
و از آنجایی که درشت تر بودن سایز پیکسل هم از مزیت های یک سنسور است پس سه فاکتور فوق به تنهایی منجر به خروجی نهایی بهتر نمیشود
موفق باشید
ویرایش توسط Anoosh-Em : Tuesday 6 November 2012 در ساعت 20:44
سلام
اگر منظور شما قیمتش در ایرانه :
اولش آزمایشی وارد میشه و پروسس سنگینی برای ارزیابی روش طی میشه
بعد همه ابعاد خودش و مشتری های احتمالیش مورد کنکاش قرار می گیره
و بعد قیمتش مثلا 4 میلیون و 412 هزار تومان اعلام میشه
مقایسه با D5100 :
d5200_n003.jpg
d5200_n005.jpg
دوستان اشتباها نوشته بودن از سنسور دي٣١٠٠ استفاده شده!!!
ما هم به اشتباه افتاديم :)
با سنسور استفاده شده در اين دوربين كه همان سنسور دي٣٢٠٠ است ميتوان اميدوارتر بود.
٩ نقطه كراس هم جذاب است
من شديدا منتظر دي ٧١٠٠ هستم
دوستان در پست صفحه پیش هم عرض کردم بر طبق review سایت DigitalCameraWorld و اسلاید های معرفی دوربین , سنسور D5200 و سنسور D3200 یکی نیستند. 5200.jpg
یه مشکلی که با 5100 دارم اینه که دکمه مخصوصی برای تنظیم ایزو نداره. یا باید برم تو منو ها یا از دکمه فانکشن استفاده کنم. ظاهرا 5200 هم همین مشکل رو داره.
یعنی باید منتظر لنز های رنگی هم باشیم؟ مثلا دوربین آلبالویی با لنز سیاه بلند که خیلی زشت میشه!
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی