اصلاً تصادفی نیست که عکاس،عکاس می شود،همان طور که رام کننده شیر،رام کننده شیر می شود "دوروتی لانگ"
NIKON D7100+ Nikkor 18-105+ Nikkor 50 F/1.8 D+Nikkor 35 F/1.8 DX +Nikkor 70-300 VR IF-ED
من مطمئنم این مورد اشتباهه. رو بدنه D7000 که داشتم و عکاسی از رد ستارگان میکردم اصلا همچین مشکلی نداشتم که مثلا اگه نوردهی 10 ثانیه باشه حتما باید 12 ثانیه بین هر شات فاصله باشه.
مطمئنم یا گزینه هایی مثل NR روشن گذاشتین یا پیش نمایش عکس رو روشن گذاشتین یا از حجم بافر دوربین غافل شدین یا دوربینتون مشکل داره.
چون رو بدنه سری پایین تر، عکاسی کردم خدمتتون عرض میکنم ایراد در جای دیگه جستجو کنین
اصلاً تصادفی نیست که عکاس،عکاس می شود،همان طور که رام کننده شیر،رام کننده شیر می شود "دوروتی لانگ"
NIKON D7100+ Nikkor 18-105+ Nikkor 50 F/1.8 D+Nikkor 35 F/1.8 DX +Nikkor 70-300 VR IF-ED
سلام
دیشب برای عکاسی شب بیرون رفتیم. من دیگه وقت تست رو نداشتم برای همین یه یک ربع نوردهی با ایزوی 100 کردم فقط.
اما رفیقم که D7200 داشت با این تنظیمات عکاسی کرد:
نوردهی 15 ثانیه
ایزو 1600
اف 2.8
نویز گیر و HDR هم خاموش
و
1*200=200
فاصله بین هر شات 5 ثانیه
ولی جالبه بعد هر 15-16 شات دوربین عکس گرفتن رو متوقف میکرد
5بار امتحان کردیم و دقیقا همینطوری بود.
دیشب نک شات میگرفتم از این مدل نویزها تو عکسهام بود.!!!
دلیلش چیه/؟
راه حلی هم داره؟
Untitled1000.jpg
کراپ 100% هست
بنده یه چرخی توی سایتای خارجی زدم مثل اینکه خیلی ها این مشکل رو دارن و فقط مختص بدنه من نیست، بدنه های 5100 , 7000 , 7200 , و مال خودم که 7100 هست. دلیلش رو نفهمیدم ولی چاره کار اینه که فاصله دوره ها رو 2ثانیه بیشتر از زمان نوردهی واسه یه شات بگیرین. دقت کنید که فاصله ی interval منظورم هست. پس احتمالا اگر فاصله رو به جای 5ثانیه روی 17 بزارید احتمالا درست بشه به عبارتی با همین تنظیمات فاصله 17 به جای 5 بزارید. من امتحان کردم نتیجه داد.
دوستان سلام
کسی میدونه چطور میشه روی سوژه بیشتر از یک نقطه فوکوس کرد؟
مثلا دو یا بیست نقطه فوکوس؟
این سوال از من شد و نتونستم جواب بدم چون توی حالت af.c و فعال کردن d51 باز هم موفق نشدم
تشكر از همه كسانيكه به رايگان وقت ميگذارند تا دانسته هاي ما افزون گردد
بدنه های سطح بالا امکان گروه بندی نقاط فوکوس رو دارند که عملا ناحیه فوکوس رو بزرگتر می کنه که توی این بدنه ها وجود نداره. البته این به معنی فوکوس روی چند نقطه نیست بلکه tracking سوژه رو راحتر می کنه. در کل فوکوس مثل یک صفحه است و شما نمی توانید در یک زمان روی چند نقطه با فاصله متفاوت از سنسور فوکوس کنید.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA