مطمئنید. مگه سوکت d7100 این شکلی نیست؟ یعنی این سوکت n8 رو اگه داخل جای میکروفون یا هدفون بزاریم کار میکنه؟
desc_305116827_00.jpg
مطمئنید. مگه سوکت d7100 این شکلی نیست؟ یعنی این سوکت n8 رو اگه داخل جای میکروفون یا هدفون بزاریم کار میکنه؟
desc_305116827_00.jpg
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
درود
مدتی ست 7100 خریداری کردم و اولین تجربه م با nikon ست .
مشکلی دارم در Previewتصاویر که در lcdهمراه با توضیحات تصویر ظاهر میشه و عملا برای دیدن تصویر باید از zoom button استفاده کنم ! ! ! هر تنظیماتی هم صورت دادم بی فایده بوده ! این مشکل فقط شامل حال بنده ست ؟!
چطور میشه این دوربین رو رو تایمر دستی 2 ثانیه برای عکاسی گذاشت؟
درود
ch04_17_manualmod.jpg
از این قسمت
گردونه ی پایینی رو با آزاد کردن قفلی که در کنارش تعبیه شده بچرخونید و رو حالت تایمر بزارید
مدت زمان تایمر هم در منو شاتینگ قابل تنظیم هستش
دفترچه راهنمای دوربین هم مطالعه کنید تا از امکانات این بدنه ی دوست داشتنی بی بهره نمونید
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
با سلام . آیا میتوان کلید Fn را به تنظیم iso اختصاص داد ؟ در صورت مثبت بودن ؛ روش آن را هم بفرمایید . با تشکر.
درود بر شما
بنده چنین گزینه ای در این قسمت ندیدم
زیرا این بدنه دکمه اختصاصی ISO را دارا میباشد
دومین دکمه سمت چپ از پایین برای این امر اختصاص داده شده که با گردونه ی پشتی مقدارش را میتوانید تغییر دهید و با گردونه جلویی میتوانید حالتش را تغییر دهید و بین دستی و اتوماتیک سوئیچ کنید
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سلام دوستان
من تازه دوربین گرفتم و تو دو سری شارژ کردن و عکس گرفتن تا حدود 500 عکس در حالت raw+jpg گرفتم! کم نیست؟؟
در روز هم عکاسی کردم تازه در زمان انجام تنظیمات هم از نمایشگر بالایی و یا ویزور استفاده میکردم!!!! :(
((( منظورم با هر بار شارژ 500تاست)))