یه سوالی درباره موتور فوکوس داخلی این بدنه ودیگر بدنه های دارای سیستم فوکوس داخلی :آیا این سیستم فقط برای لنزهای AF خود نیکون کاربرد داره یا روی لنزهای دیگه مثل سامیانگ و توکینا و... هم عمل میکنه؟
یه سوالی درباره موتور فوکوس داخلی این بدنه ودیگر بدنه های دارای سیستم فوکوس داخلی :آیا این سیستم فقط برای لنزهای AF خود نیکون کاربرد داره یا روی لنزهای دیگه مثل سامیانگ و توکینا و... هم عمل میکنه؟
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
سلام.
قصد تهیه لنز واید توکینا برای بدن 7100 دارم. هدف هم بیشتر عکاسی از منظره است. تجربه واید هم به جز 18-140 نیکون نداشتم و الان هم با 28-75 تامرون کار میکنم که پوشش واید بودن خیلی کمی روی این بدنه میدهد و توی مناظر کمی با سختی مواجه هستم.
سه لنز 11-16 و 11-20 و 16-28 با دیافراگم 2.8 مد نظرم هست و بین هر سه گیر کردم :دی
از طرفی هم ممکن هست بدنه رو چند سال دیگه عوض کنم. (البته اگر به سونی کوچ نکنم)
به نظرتان کدام لنز بیشتر مناسب است؟
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام به اساتيد محترم
يك سوال
من يك D7100 خريدم
صداي بيپ فوكاس را در منو فعال كردم ولي فقط موقع عكاسي با لايو ويو صداي فوكاس مياد و در فايندر ويو صداي فوكاس نمياد
چيكار بايد بكنم ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان اینکه میگن با دوربین 7200 و لنز 18-140 فیلمبرداری کردن و حالت اتو فوکوس صدای چرخش لنز هم در ویدئو ضبط میشه درسته؟
با سلام خدمت مدیریت سایت و دوستان فعال در انجمن
یه درخواست و خواهش کوچک داشتم از مدیریت سایت و دوستانی که اگه شرایط دادن آدرس تلگرام رو دارن بدن بنده چندین مورد سوال و اختلات درباره دوربین d7100داشتم
ممنون میشم
سلام
دوستان چرا واسه عکس پرتره با فلش خود دوربین که استفاده میکنم خوب نمیشه ! انگار ارد ریختی رو صورت سوجه ؟