جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام دوستان عزیز
کمک فوری نیاز دارم،کسی از دوستان و اساتید هست که در تنظیمات تایمر تایم لپس یا همونinterval timer shooting این دوربین منو راهنمایی کنن؟؟ توروخدا کمک کنین که بدجوری به مشکل خوردم.
واسه عکاسی تایم لپس و دور قطبی از منوی دوربین تنظیمات interval timer رو انجام میدم.بعد از شروع کار دوربین تعداد شات ها و فاصله ها اون چیزی که میخوام نمیشه..به عنوان مثال تعداد شات رو ۲۵۰×۲ انتخاب میکنم و فاصله بین شات رو ۲ ثانیه..در این صورت باید ۵۰۰ شات ثبت کنه ولی خیلی کمتر میشه..دلیلش چیه؟
منم یکدفعه 1*200 گذاشتم تا 200 تا عکس بگیره به فاصله 0 ثانیه ولی بعد از 7 عکس دوربین عکس گرفتن رو قطع کرد ... دیگه وقت نشد تست کنم ببینم اینتوری میشه یا نه!
فرمت raw
f 3.5
iso 1600
30sec
فاصله بین شاتها 0 ثانیه
تنظیماتم این بود
الان مشکل منم همینه...چندین بار تست کردم فایده نداشت. فقط هم فک کنم d7100اینجوریه
درود
اگر فاصله زمانی رو 0 ثانیه گذاشتید یعنی دوربین زمانی برای ذخیره کردن فایل جدید و خالی کردن بافر نداشته و شما اقدام به گرفتن عکس بعدی کردید
البته تست نکردم اما بخاطر بافر کم 7100 احتمال خیلی قوی مشکلتون این هستش
یه بار برای تست حداکثر سرعت عکاسی پیاپی این بادی فرمت رو روی JPEG گذاشتم و کراپ 1.6 رو اعمال کردم....مسلسل شده بود واسه خودش
برای عکاسی از رد ستارگان اگر چند ثانیه کوتاه فاصله زمانی بین شاتها باشه گمون نکنم ب مشکل بربخورین جز اینکه از فوکال های بلند استفاده کنید که در این نوع عکاسی کسی اینکار رو نمیکنه
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
درود
ارتباطی نداره برادر!
شما وقتی عکاسی پی در پی دوربینتون مثلا 3Fps هست یعنی در ثانیه توان ذخیره 3 فریم رو داره!
خوب شما فاصله بین هر شات رو صفر قرار بدید! دوربین و شرکت سازنده مطمئن باشید به این مسئله فکر کرده که باید شرایط ذخیره فریم قبلی رو فراهم کنه. برای اطمینان یک رم سرعت پایین را داخل دوربین قرار بدید و عکس بگیرید! اگر بافر پر بشه دوربین اجازه ثبت تصویر جدید نمی ده.
اما در مورد بروز مشکل در تعداد شات مورد نظر، یک احتمال قوی وجود داره.
بعنوان مثال، قرار شما 200 فریم با طول 30 ثانیه بگیرید. در این حالت اگر Noise Reduction بصورت Dark Frame فعال باشه (البته در کنون هست ولی نیکون را اطلاع ندارم) بعد از ثبت هر تصویر که طولش 30 ثانیه بود، یک 30 ثانیه دیگه بدون زدن شاتر و در حالت بسته بودن پرده شاتر، دوربین از سنسور تصویر ثبت می کنه. در این حالت عملا تعداد شات ذخیره شده شما بجای 200 به 100 کاهش خواهد یافت. (چون هر DarkFrame پس از ثبت بر روی تصویر قبلی خودش اعمال می شه تا بخشی از نویزها حذف بشه)
اما اگر مدت نوردهی کمتر از 1 ثانیه باشه، در این صورت ممکنه دوربین در حالت HDR تنظیم شده باشه و تصاویر باز هم با هم ترکیب شوند (بنده از منو های نیکون اطلاعات دقیق ندارم و دوستان بهتر می توانند راهنمایی کنند)
ارادتمند