اجازه بدید من امشب میرم خونه چک میکنم ببینم چجوریه
کم پیش اومده استفاده کنم ( حقیقتن یک بار اون هم جهت تست ) چون ریموت دارم و با یه ریموت 20 تومنی هم میشه کار رو انجام داد ولی حتما چک میکنم و اطلاع میدم خدمتتون
شما هم محبت کنید بگید اختلاف چقدر بوده ؟ شما رو 500 تنظیم کردید 200 تا گرفت ؟ 300 تا شات زد ؟ چقدر اختلاف داشتید ؟
محل ذخیره کافی بود ؟
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
الان با این تنظیمات انجام دادم. 150*1 شات که مجموعا 150 شات با فاصله interval : 2second و اکسپوز 10second .
که در مجموع باید خروجی 150 عکس 10 ثانیه ای باشه ولی عملا تعداد شات ها 25 عدد شد که 125 تا کمتره.
NR و HDR خاموشه . بافر و کلا تمام عواملی که باعث ایجاد تاخیر میشن رو هم در نظر گرفتم.
ممنون از وقتی که میزاری
ویرایش توسط aksan : Tuesday 25 October 2016 در ساعت 20:29
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
بله زیر یک ثانیه بود
به احتمال زیاد فردا شب عازم ارتفاع خواهم بود جهت دیدار با نخستین برف ( عادت هرساله... ) تصمیم به عکاسی هم دارم اونجا حتما بالای یک ثانیه تست میکنم تعداد بالا
ولی باز امشب خونه تو تعداد محدود چک میکنم به نظرم نباید مشکلی باشه
شما تعداد شات رو چند در نظر گرفتید ؟
نمیدونم درست متن رو خوندم یا نه ولی نوشتین 150 * 1
ضریب ها رو تغییر بدید
مثلا 30*5
ببینید تغییری میکنه یا خیر
بالاخره مشکلم حل شد بعد از کلی تحقیق تئ سایتا و کلنجار رفتن با منوی دوربین فهمیدم چاره کار چیه
واسه رفع مشکل باید فاصله بیشتر از اکسپوز هر فریم باشه. برای مثال اگر اکسپوز هر شات رو 10 ثانیه انتخاب میکنیم فاصله رو دو ثانیه بیشتر یعنی 12 انتخاب میکنیم.دلیلش رو نفهمیدم ولی امتحان کردم و جواب داد. برای جلوگیری از تاخیر هم باید تعداد شات رو با ضریب 1 انتخاب کنیم. مثلا 1*100 یا 1*999.