خواهش می کنم دوست من ، بله اما ایراد نیست ، مثلا اگه رو مودکانتینیوس عکاسی کنید (6فریم بر ثانیه) بافر این دوربین فقط قادره 6 عکس پیاپی رو در مموری های معمولی ذخیره کنه و برای ثبت فریمهای بعدی چندین ثانیه باید صبر کنید تا بافر دوربین خالی شه اما با مموری های سرعت بالا این مشکل خیلی کم میشه ، اما در فیلم برداری مشکل عمده ای نخواهید داشت ، بله این از نکاتی هست که هیچ کجا بدان اشاره ای نشده ، البته پردازش فایل با حجم 24 مگا پیکسل کار زامانبری هست و این دوربین با همین بافر فعلی خیلی هم عالی داره عمل می کنه ضمن اینکه دروبین فاقد لو پس فیلتر هست و این خودش باعث بال رفتن کیفیت ، جزییات بهتر و در نتیجه حجم بیشتر عکس هم میشه ، توصیه من اینه که اگه خیلی به این مساله حساس هستید همون اول یه مموری سرعت بالای سن دیسک 95 مگ بر ثانیه بگیرید و یه رم ریدر درجه یک برای انتقال اطلاعات که من خودم هاما دارم و واقعا عالیه باید خاطر نشان کنم که با توجه به مبلغی که برای مموری هزینه میکنید خرید یک رم ریدر خوب در کنار مموری خوب واقعا لازمه و اگر فقط عکاسی می کنید و یا فیلمهای زیادی نمیگیرید یه مموری 16تا 32 بهترین گزینه هست چرا که هزینه کردن برای خرید حجم بالاتر زیاد عاقلانه نیست و دلیلشم احتمال سوختن و یا آسیب دیدن احتمالی مموری کار هست ، توصیه بعدی من اینه برای استفاده بهینه تر از بافر یا از عکاسی فقط راو یا فقط جی پگ با گیفیت بالا استفاده کنید چرا که استفاده همزمان راو و جی پگ کیفیت بالا باهم پردازش بیشتر و حجم بافر بالاتری رو میگیره ، در خرید این دوربین تعلل نکنید واقعا عالی هست و راضیتون می کنه شاد و موفق باشید