دکمه وسطی کنار بدنه را که با آن حالت فوکوس دستی یا اتوماتیک را انتخاب میکنید فشار دهید و سپس با گردونه اصلی تعداد نقاط فوکوس را مشخص کنید ...
در این صورت هر تعداد نقطه ای که فعال کردهاید هنگام فوکوس روشن میشوند ...
دکمه وسطی کنار بدنه را که با آن حالت فوکوس دستی یا اتوماتیک را انتخاب میکنید فشار دهید و سپس با گردونه اصلی تعداد نقاط فوکوس را مشخص کنید ...
در این صورت هر تعداد نقطه ای که فعال کردهاید هنگام فوکوس روشن میشوند ...
با چنین گزینهای روبرو نشدهام
من یدونه d7100 خریدم بادی فقط ولی جعبش مال لنز کیته جریان چیه نرماله یا مشکل داره ؟
چون شما فقط بدنه را مي خواستيد، فروشنده لنز كيت را در اورده. معمولا لنز هاي همراه لنز كيت قيمت بايين تري دارند و براي فروشنده هم فروش ان به تنهايي به صرفه تر هست. من هم جون نيازي به لنز نداشتم با همين شرايط شما خريدم.
البته پكيج بدنه تنها هم موجود هست ولي بعضي وقت ها بر اساس شرايط بازار ناياب مي شود. از نظر تعداد شات ابتدا چك كنيد كه خيالتان راحت شود ولي در كل مشكلي ندارد.
ممنون از پاسخ ...من از فروشگاه پیکسل خریدم میرداماد.. میخواستم بدونم چطور بفهمم که دوربین کار کرده نبوده یا چیزیش عوض نشده ؟ مثلا shoter یا باتری یا چیز دیگه ؟
یه سوال دیگه : شما محافظ صفحه چی گذاشتین رو lcd چون طرف گفت اندازه d7100 نیست باید بزرگترشو ببری با قیچی !
به طور کلی با دوربین مشکلی ندارم فقط دلم میخواد مطمیین شم .
دوست عزيز، اي كاش اسم فروشگاه را در پستتان نمي اورديد، چون بر خلاف قوانين فورام مي باشد.
با كمي جستجو در اين فورام و يا اينترنت، مي توانيد تعداد شاتي كه توسط دوربين زده شده است را از اطلاعات exif تصوير استخراج كنيد.
محافظ هم اندازه هم بگرديد در جاهاي ديگر موجود هست.
ويرايش : نهايت محافظ را با قيچي هم ببريد، زياد مهم نيست، زياد بر روي اين چيزها حساس نباشيد.
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت اساتید
دوستان من یک D7100 به تازگی گرفتم و چون قبلا دوربین G12 کنون داشتم , زیاد با نیکون آشنا نیستم اگه ممکن است در خصوص وجود دفتر چه فارسی یا کتابچه های راهنما که موجود است مثل D7000 من را راهنمایی کنید . با تشکر از تمامی دوستان
سلام دوستان.
خسته نباشید.
یه سوال داشتم.
چند روزی هست دو تا پیکسل رویب ال سی دی دوربینم سبز شده.
مال سنسور هم نیست پیکسلهای ال سی دی اینجوری شده چون توی منوها هم سبزه.
راهی برای رفعش هست؟
مازیار میرالی