با سلام
بهتره که همیشه،حتی در سرعت های بالا از سه پایه استفاده کنید
لرزشگیر رو در هنگام استفاده از سه پایه خاموش کنید
اگر امکان داره از ریموت یا تایمر استفاده کنید
برای منظره بهتره که از دیاف هایی بین 8 تا 16 استفاده کنید بسته به شرایط
فکوس رو اگر براتون امکان داره از هایپر فوکال استفاده کنید(کاری که هنوز خودم تست نکردم اما اساتید پیشنهاد میدن)
اگر هایپر فوکال براتون امکان پذیر نیستش نقطه ی فکوس رو بر روی دورترین چیزی که در کادر وجود داره تنظیم کنید
از ایزو های پایین برای مناظر در روز (حداقل ترین حالت ممکن) تعیین کنید
از فرمت NEF در دوربین استفاده کنید(همون گزینه ی RAW)
در ادیت مراحل شارپ سازی و تنظیم رنگها و عوامل دیگه ای که برای زیباتر شدن تصویرتان کمک میکنه رو اعمال کنید
با این شرایط میتوانید بهترین خروجی ها رو از همین بادی و لنزی که در اختیار دارید بگیرید
پ.ن: ضمنا دوست عزیز سرعت شاتر بالاتر تصویر شارپتری رو به شما ارائه میده(اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنند)
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سلام مجدد
آخرین کار منظره بنده در تاپیک مربوطه ارسال شده که از سه پایه استفاده نشده
ببینید با نرم افزار های مربوطه در تلفن همراه یا رایانه شما میتونید فاصله ی هایپر فوکال رو به دست بیارید
مثلا شما از فوکال 18 میلیمتر و دیافراگم 11 میخواید برای منظره ای عکاسی کنید
فاصله فکوس شما باید فکوس رو روی اون متمرکز کنید 2.5 متر از سنسور تا سوژه هستش...(سوژه میتونی فرضی یا عمدی ایجاد بشه برای فکوس و بعد از فکوس اون رو از کادر خارج کنید)
ایزوی این بدنه تا 100 کاهش پیدا میکنه و کمتر از این حساسیت تعبیه نشده
کار های اساتید و سایت های معتبر رو دنبال کنید و دنبال اگزیف کار های عکس های خوب بگردین تا بیشتر با این مسئله آشنا بشین
بنده شاگردی بیش نیستم
موفق باشید
انتخاب مناسبی داشتید که در آینده به اون پی خواهید برد،دوربین D7100 یک رده بالاتر از 750D هست و از لحاظ داینامیک رنج و حساسیت سنسور هم عملکرد بهتری داره بماند که امکانات بسیار بسیار بیشتری هم داره همچنین بدنه بسیار بهتر ،که فقط امکان اصلاح محل فوکوس لنز ها به خیلی از چیز ها میرزه،موفق باشید
چنانچه سوال دیگه ای داشتید می تونید در این تاپیک بپرسید:
راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR
پ.ن: با عرض پوزش ظاهرا سوال مربوط به قبلتر بوده و من به اشتباه الان دیدم و جواب دادم .....
مهدی
دوستان بنده با توجه به بررسی هایی که داشتم گویا در مود فیلم برداری با تغییرات دیافراگم در لایو ویو این تغییرات اعمال نمیشه و به نظر در مود عکس برداری هم این مشکل هست. میخواستم ببینم در ویو فایندر هم این مشکل هست یا در ویوفایندر تغییرات در لحظه اعمال میشه؟
امکان تغییر دیافراگم حین فیلمبرداری وجود نداره ولی در لحظه ای که شات زده میشه دیافراگم بسته میشه. اگه منظورتون پیش نمایش عمق میدان در ویزور هست متاسفانه باید بگم که این امکان هم در دوربینهای نیکون وجود نداره. همچنین امکانات دیگه ای مثل exposure simulation و همچنین هیستوگرام زنده هم در دوربینهای این رده نیکون وجود نداره.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
اون چیزی که من دیدم مشخصاً تغییر Aperture بود که اعمال نمی شد، فقط من سوالم اینه که این تغییرات در ویوفایندر (و نه ال سی دی) به صورت لایو انجام میشه یا خیر؟ یعنی بدون اینکه کار دیگه ای بکنیم با تغییر aperture آنچه که از ویوفایندر دیده میشه تغییر می کنه؟
پ.ن: بابت سوالات آماتوریم پیشاپیش پوزش میخوام، قراره این دوربین رو به عنوان اولین تجربه ی اس ال آر تهیه کنم
درود بر شما
مصطفی جان این بدنه و رده های بعد این بدنه دکمه پیش نمایش عمق میدان دارند که در ویزور قابل اعمال هستش ولی در لایو ویو رو تست نکردم
بعد از تایم کاری تست میکنم
تا حالا تو مد فیلمبرداری گشت نزدم اما امروز برای جواب به این سوالات حتما تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم
ضمنا این exposure simulation که گفتی منظورت همون محور راهنمای نورسنجی در لایو ویو هستش یا چیز دیگه ای؟(نورسنجی مجازی؟)
موفق باشید