سلام بعد مدتها مجددا سوالم رو مطرح میکنم
لنز 18-55 VR2 من در حالت اتوفوکوس (یا کلا حین فوکوس)صدای خیلی بلندی داره و بشدت در فیلمبرداری ضبط میشه بطوریکه عملا صدای اصلی فیلم میشه (قبلا یه فایل صوتی از یه ویدوی ضبط شده با این دوربین هم آپلود کردم ولی ظاهرا کسی حوصله دانلودش رو نداشت). اینو بگم من قبل خرید این دوربین این مورد رو میدونستم و می دونمم که با فوکوس دستی مشکل محو میشه .
ولی بعد تجربه کردن لنز stm کانن واقعا به این فکر رفتم این صدا تا این طبیعی هستش ؟ بخاطر همین از دوستان 18-55 VR2 دار خواهش میکنم به فایل گوش بدید ببینید طبیعیه؟
سلام
دوستان یک سوال
برای دوربین 5300 با لنز 18-140 و با داشتن هود، چه کیفی تهیه کنم که دوربین بدون مشکل درسته توش جا بشه؟
کیف پوزه ای پیشنهاد میکنید یا مدل دیگه؟
قیمت زیر 150 تومن باشه
با سلام . من یک 7100 با لنز 140-18 دارم و برای آن یک کیف Benro Beyond S30 Camera Bag خریده ام و در حالتی که لنز روی دوربین سوار باشد به راحتی در کیف جا میشود و در یک طرف کیف شارژ و در طرف دیگر هم هود را قرار داده ام و دسترسی به دوربین هم خیلی سریع و راحت است کاور باران هم دارد و خیلی هم شیک است . اگر گریپ و یا یک لنز اضافی داشته باشی احتمالا به راحتی نتوانید در کیف جا دهید (من چون اینها را ندارم امتحان نکرده ام) قیمت این کیف هم 140 تا 160 است .بنا به توصیه دوستی در صورت امکان کیف را از نزدیک ببینید و بعد انتخاب کنید بهتر است تا اینترنتی بخرید . موفق باشید .
من روی 3200 یه 18-55 VRII داشتم همین مشکل رو داشت. در حد صدای غژ غژ در!!! و سرعت فوکوسش هم فاجعه بود. من فکر میکردم لنز من خرابه ولی دیدم چند تا از دوستام هم همین مشکل رو دارم. در مقایسه با حتی 18-55 های معمولی کنون هم خیلی صداش زیاده... ولی خب طبیعیه مشکل خاصی نباید داشته باشه
ظاهرا تاپیک رو اشتباه گرفتید.
کیف های تجهیزات عکاسی
دوستان اپدیت کردن frimware این دوربین لازم هست؟
من تازه خریدم
ضمن عرض سلام
دوست عزیز شما ابتدا باید متن همراه با آپدیت جدید را مطالعه فرمایید و ببینید که آیا سیستمهای خاص دوربین آپدیت شده یا فقط برای تجهیزات جانبی جدید ( لنزها و ...) گاهی آپدیت فقط برای اضافه شدن و ساپورت لوازم جانبی جدید هست که اگر از این لوازم استفاده نمی کنید نیازی به آپدیت نیست اما اگر آپدیت مربوط به سیستم دوربین اهم از فوکوس، نورسنجی، مصرف باطری و ... باشد حتما نیاز است، هنگام آپدیت دقت کنید باطری شما 100% باشد و حین فرایند هرگز دوربین را خاموش نکنید تا مراحل تمام شود و خود دوربین خاموش شود، بعد از اتمام فرایند و قبل از روشن کردن دوربین کلید روشن خاموش دوربین را در حالت خاموش قرار داده مموری کارت را خارج نمایید و فایل فریمور را از مموری پاک کنید سپس مموری را داخل دوربین قرار داده دوربین را روشن و یکبار ریست نموده و استفاده کنید.
شاد و موفق باشید
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
سلام
من تازکار هستم و میخواستم برای شروع کار این دوربین رو بخرم.
میخواستم بپرسم لنز این دوربین قابل تعویض هست؟ و میشه هر لنزی روش انداخت؟
اصلا این دوربین برای تازه کارها مناسب هست؟
این دوربین با چه لنزی مناسب هست؟
ممنون