متوجه شدم.
ممنون از توضیح شما. خب الان لطفا من رو راهنمایی کنید تنظیمات این نوع عکاسی تایم لپس با دوربین d5300 چطوری باید انجام بشه.
ممنون از توضیح شما. خب الان لطفا من رو راهنمایی کنید تنظیمات این نوع عکاسی تایم لپس با دوربین d5300 چطوری باید انجام بشه.
عزیز با توجه به تازه کار بودنتون به هیچ وجه دوربین رو باز نکنید و اقدام به تمیز کردنش نکنید و هیچ جسم خارجی رو داخل دوربین یا لنز وارد نکنید.
هروقت لکه هایی دید که در همه عکسهاتون در یک جای مشخص ثبت میشه اونوقت به تعمیرگاههای مجاز ببرید و با کمترین هزینه و کمتر از چند دقیقه تمیزشون میکنند.
در باره سطح خارجی هم هروقت خودتون دیدید لکه برداشته یا کثیف شده میتونید تمیز کنید که اون هم سلیقه ای هست.
یا علی.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
سلام
1- منظور كيت تميز كننده لنز است يا سنسور دوربين؟ كيت تميز كننده لنز (لنز پن و دستمال نانو) را تهيه كنيد. كيت تميز كننده سنسور را خير.
2- براي تايم لپس به منوي دوربين برويد. در Shooting Menu گزينه ي Interval Timer Shooting را انتخاب كنيد. گزينه هاي تنظيم شروع اولين عكس تايم لپس و همچنين فواصل بين عكس ها و ... را آنجا مي يابيد.
ارادت
ویرایش توسط Dariush Chegini : Sunday 31 January 2016 در ساعت 16:28
سلام
از طریق وایفای این دوربین و وصل کردن به گوشی اندرویدی میشه از حالت نوردهی طولانی (۲۰ دقیقه) در شب برای رد ستارگان استفاده کرد؟
همچنین قابلیت تایم لپس از این طریق وجود دارد؟
یا نمیشه باید حتما از ریموت استفاده کرد !
سلام من يك دوربين d3100 دارم ميخواستم كيفيت عكسها در شب در اين دوربين چگونه است ايا كيفيت بالاترى نسبت به d3100 داره در كل كيفيت عكس در شرايط نورى برابر فرق قابل توجهى بين اين دو دوربين هست؟
سلام بر دوستان و اساتید بزرگوار، من تازه عکاسی رو میخوام شروع کنم به نظرتون دوربین d5300 برای شروع مناسب هست؟ و آیا برای آموزش مراحل مقدماتی هم حتما باید کلاس حضوری شرکت کنم؟ و سوال آخر اینکه از دوستان کسی لینک دانلود دفترچه راهنمای فارسی d5300 رو داره؟
اگر علاقه و عشق به عکاسی و خوره عکاسی هستی از اول یه بادی با امکانات کامل بگیر مثل d7100 یا d7200 چراش رو هم الان نمی فهمی بعدا این دوربین ها یه امکاناتی داره ۵۳۰۰ نداره من قبل ۵۳۰۰ داشتم روز های اول عاشق دوربینم بودم بعد که هی رفته رفته گذشت دنبال یه چیز هایی بودم که دیگه این دوربین نداشت بعد مجبور به تعویض دوربین شدم در کمتر از یک سال
حالا چیز هایی که نداره
فوکوس بهتر و دقیق تر
فوکوس داخلی
ادجاست فوکوس که الان من میفهمم که قبلا عکس هایی که من میگرفتم اصلاً فوکوس نداشت و حدود ۱ سانتیمتر بک فوکوس داشتم
عدم استفاده از قسمت کامندر فلش که الان زیاد به کارت نمیاد وقتی فلش خارجی بگیری خیلی استفادا میشه
ادجاست وایت بالانس نداره
این ها چیز هایی بود که من و مجبور به تعویض بادی کرد
Nikon D7200
nikon lenses 18-105m & 50m f1.8
در حال تحقیق بر روی لنر 24-70 f2.8
بله دوست عزیز
البته این تاپیک جای این مشاوره نیست ولی دوربین خوبی هست و خودم همین دوربین رو خریدم و تاحالا هم به این فکر نکردم که کاش سری D7xxx میگرفتم، چون کاملاً جوابگوی نیازهای من هست، شاید در آینده نیاز به رفتن به سریه بالاتر یا حتی فول فریم (اصلاً چه بسا مدیوم فرمت!) پیدا کردم
اکثر لنزهای موجود خودشون موتور فوکوس دارند و مشکل بک فوکوس هم چیزی نیست که بدون میکروادجاست نشه حل کرد، خود من تابحال با هیچ لنزی مشکل فوکوس پیدا نکردم، اگه هم مشکلی باشه میشه برطرف کرد
اگه بودجتون به سری های بالاتر نمیرسه یا نمیخواید بیشتر هزینه ی بادی کنید زیاد روی این موضوع حساس نشید، دوربین رو بگیرید و از همین الان شروع به یادگیری کنید و وقتتون رو صرف این مسائل نکنید، برای عکاسی خوب مسائل مهمتری وجود داره.
حمیدرضا مهرفر
سلام
با این دوربین و لنز 18-140 حین فیلمبرداری میشه زوم کرد؟