سلام دوستان ببخشید عمر شاتر این دوربین چند عکس بود؟
تعویض شاتر زمانبر هستش؟ هزینش چقدره؟
سلام دوستان ببخشید عمر شاتر این دوربین چند عکس بود؟
تعویض شاتر زمانبر هستش؟ هزینش چقدره؟
سلام
دوستان من تازه این دوربین رو خریدم. چند سوال دارم.
1- کیت تمیز کننده رو باید حتما داشته باشم؟ آیا من که وارد نیستم میتونم با کیت دوربین رو تمیز کنم؟ و اینکه چه زمانی و کجای دوربین رو باید تمیز کرد؟
2- من فیلمبرداری تایم لپس رو دوست دارم و میخوام توی این دوربین ازش استفاده کنم. ولی نمیدونم چطوری باید این نوع فیلمبرداری رو با این دوربین انجام داد. میشه راهنمایی بفرمایید؟
البته دوربین رو روی فیلتر مینیاتور که میزارم و فیلم برداری رو میزنم خودش تایم لپس فیلم میگیره . ولی خب تنظیمی دست من نیست. اینکه چطوری بدون فیلم مینیاتور تایم لپس بگیرم و اینکه چطوری تعیین کنم چند عکس در ساعت یا .... در کل تنظیماتش کجاست رو نمیدونم.
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.
با توجه به اینکه تازه اقدام به تهیه این دوربین کرده اید، فکر نمی کنم به زودی نیاز به تنظیف و تمیز کردن نواحی مثل سنسور داشته باشید
احتیاج به خصوصی هم حالا حالا حداقل تا یک الی دو سال شاید پیدا نکنید مگر اینکه شما بخواهید مثلا در کویر عکاسی کنید و دوربین را مدتی خاص در معرض گرد و غبار شدید قرار دید.
اگر می توانستم ماجرا را در قالب کلمات بگویم،دیگر نیازی نبود که دوربین را با خود به این طرف و آن طرف بکشم- لویس هاین ( Lewis Hine )
با سلام.
دوست عزیز تایم لپس فیلمیرداری نیست.و در عمل برای تهیه کننده نوعی عکاسی تکنیکاله که خروجی در آخر به صورت فیلمهای کوتاه به نمایش در میاد.
در حقیقت تایم لپس از در کنار هم قرار گرفتن عکسهایی که با فاصله های محاسبه شده نسبت به خروجی به دست میاد.
بعد از عکاسی که شاید یک پروژه شامل صدها شات باشه عکس هارو ادیت و بعد از آن در برنامه هایی مٍثل ادوب به ویدیو تبدیل میکنید.
البته برای شما این برنامه کار باهاش مقداری سخته و با نرم افزار های ساده تر باید شروع کنید.
هرچند شاید بعضی دوربین ها و یا گوشی ها این کار رو خودشون انجام بدن اما خروجی هرگز به کار منوال و دستی نمیرسه.
یا علی.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
ویرایش توسط siosha : Sunday 31 January 2016 در ساعت 16:11