سلام
از روش درست تري براي كنترل صحت فوكوس دوربين و لنز استفاده كنيد:
چارت فوكوس را از آدرس زير دانلود و پرينت كنيد و با روش شرح داده شده در سايت درستي فوكوس را چك كنيد:
Jeffrey Friedl's Blog » Jeffrey’s Autofocus Test Chart
من به شدت عدم شارپ بودن میکنم
تصاویرم باید خیلی کوچیک کنم تا پیکسل ها توی هم فرو برن تا تصویر براقی داشته باشم در غیر این صورت یه تصویر ماتی دارم
تصاویر سمپل که از این دوربین میبینم تصاویر خیلی براق هستن اما تصاویر من انگار یه لایه مات روی تصویر هست
از طرفی هم حس میکنم تصاویر لرزش دارن
روی شاتر 1/80 هم توی نور ساعت 6.30 غروب تو حیاط منزل بدون فلش حالت سایه توی کراپ 100% دارم
نمیدونم شاید توقع من خیلی بالاست یا اینکه واقعا لنز 18-140 همچین تصویری میده و شاید هم یه جای دوربین یا لنز مشکل داره
نيازي به گذاشتن نوار يا متن در مركز كاغذ نيست. در خود وب سايت، يك فوكوس چارت هست كه بايد آن را دانلود كنيد و روي كاغذ A4 پرينت بگيريد:
http://regex.info/i/FocusChart-v1.0-gray25.gif
براي پرينت كردن، عكس را در فتوشاپ باز كنيد و با مشخصات زير در Image Size اندازه كنيد و بعد پرينت بگيريد:
Photoshop-ImageSize-300.png
بعد چارت را روي يك سطح كاملاً صاف (مثل تخته شاسي)، ثابت كنيد و به صورت مايل و با زاويه 45 درجه روي زمين يا روي يك ميز قرار دهيد.
JEF_024811_sm.jpg
نقطه فوكوس وسطي دوربين را انتخاب كنيد. دوربين را روي سه پايه و مقابل صفحه قرار دهيد، و به نحوي تراز كنيد كه نقطه فوكوس وسطي دوربين درست روي متن وسط فوكوس چارت ميزان شود و خطوط مدرج دو طرفه صفحه هم صاف باشند. نور كافي و مناسب هم بايستي تامين شده باشد تا سرعت شاتر به حد كافي بالا باشد. در صورتي كه امكان استفاده از سه پايه را نداريد و بايد دوربين روي دست عكس بگيريد، نور كافي تامين كنيد تا با ايزو زير 400، سرعت شاتر از 1/1000 ثانيه كمتر نشود. بهتر است فاصله دوربين تا صفحه فوكوس چارت به اندازه اي باشد كه عرض صفحه فوكوس چارت، كل تصوير را اشغال كند (والبته فاصله نبايد از حداقل فاصله فوكوس لنز كمتر باشد)
با بازترين ديافراگم و با استفاده از ريموت كنترل يا تايمر دوربين (براي جلوگيري از لرزش دوربين موقع عكس گرفتن) عكس بگيريد و عكس را با بزرگنمائي 100% روي كامپيوتر ببينيد و از بابت فرانت يا بك فوكوس كنترل كنيد.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Tuesday 30 June 2015 در ساعت 10:16
يک راه راحت تر که من استفاده ميکنم اينه که يه تيکه چسب برق روی يک متر فلزی (يا خط کش) ميزنم روی اون فکوس ميکنم و فکوس رو تنظيم ميکنم
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
درود و خسته نباشید
من تو ویزور دوربینم 2 نقطه میبینم که نمیدونم چی هستند و اونجا چیکار میکنن!
خیلی تر و تمیز هم هستند و به نظر نمیرسه کثیفی باشند
نقطه هارو تو شکل زیر نشون دادم(با فتوشاپ نقطه گذاشتم)
شما تو ویزورتون چنین چیزی دارید؟ این ها چی هستند؟ البته تو عکس اثری از این ها نیست
Untitled-1.jpg