ویه موضوع نه چندان مرتبط با این پست البته اینکه، به نظرمیرسه نیکون به دلیل دیگری به جز ارتقا اقدام به اپدیت این دوربین نموده است. شایدمثلا انتقال خط تولیدازژاپن به تایلند که بسیار به سودشرکت خواهدبود،یا فروش همه d800 ها به قیمت ۳۳۰۰ دلاری d810 ونه ۲۸۰۰-۲۷۰۰ دلار برای d800! ، یاهمگام نمودن این سری با 7100 , 610 شاید و... ولی درمجموع این موارد ارتقا به نظرمیرسه تعداد بسیار اندکی ازd800داران را ترغیب به تعویض نماید.مگراینکه شرایط تعویض ویژه ای داشته باشند.
بررسی 810 در DXo
Tests and reviews for the camera Nikon D810 - DxOMark
با توجه به قیمت 11200 درهمی اون احتمالا تا برسه ایران 10 میلیونی قیمت خواهد داشت
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
خب،به نظر میاد سنسور تغییرات مثبتی داشته.
بالاترین داینامیک رنج در دوربینهای اس ال آر بر اساس امتیاز بندی دی ایکس او تا این لحظه متعلق به این دوربینه.و همینطور اگر اشتباه نکنم عمق رنگ.در نویز به نظر میاد ضعیفتر از دی800ای عمل کرده اما تستها و عکسهای دی پی دقیقا عکس این رو نشون میدن و چند جای دیگر هم که بررسی دیدم معتقدند کم نویزتر شده.
810.jpg
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
بله در عکسهای دی پی نمونه های مربوط به 810دی کم نویزتر دیده میشد ولی بررسی که کردم دیدم شرایط عکاسی برابر نبود!!!؟ نمونه های 810دی بیشتر نوردهی شده بودند!
البته اختلاف در نمونه های جی پی جی بیشتر است که احتمالا به دلیل الگوریتم پردازش جدیدتر است.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
سلام
خب! اولین تست ها از electronic first curtain نشون میده که واقعا کار میکنه!
We found it difficult to get perfectly sharp images out of the D800E because of shutter-induced shock, so the newly-designed shutter as well as the introduction of electronic first curtain should, in principle, help you get the maximal image quality the high resolution sensor offers
اين سيستم شاتر الکتريکی رو متوجه نشدم
آيا تأثيری روی شارپنس به نسبت دوربين های ديگه داره يا فقط اون ايرادی که روی دی 800 بود رو رفع کرده؟؟
من اين عکس رو قبلاً با کنون 5 دی و 70-200 تامرون روی 200 2.8 1/100 ثانيه گرفتم به نظرم شارپنس خوبی داره با اينکه زياد دقت نکردم موقع عکس گرفتن
الان لنز گرونی ندارم و به سرم زده بود دی 810 رو هم تست کنم اما اگر هنوز نشه روی دست به راحتيه دوربين های ديگه عکس گرفت برای من مناسب نيست
فایل پیوست 58269
dynamic range comparison
Nikon D810 vs D800 / D800E Dynamic Range Comparison