تا کِی منتظر سری unaffected باشیم ؟ کسی خبر داره ؟
تا کِی منتظر سری unaffected باشیم ؟ کسی خبر داره ؟
این بدنه حدود 300 دلار کاهش قیمت داشته و به 2000 دلار رسیده. استقبال از این کاهش قیمت اینقدر خوب بوده که (البته الان که چک کردم بعدا تغییر می کنه) رتبه دوم فروش dslr های آمازون رو داره در کنار بدنه های پرفروشی مثل T5 و D3300.
d750.jpg
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
دوستان سلام...
من دوربینم رو حدودا 4 ماه پیش از دوبی گرفتم که بدون گارانتی است، سریال رو هم زدم میگه مشکل داره و بفرست برای تعمیر.
1- از اونجایی که بدون گارانتی هست و از دوبی خریدم تکلیف تعمیر چی میشه؟ کجا بقاید بفرستم؟
2- آیا مشکل پیش آمده اینقدری هست که خللی در کار عکاسی ما بوجود بیاره؟ ( عکاس خبری)
سپاس از لطف بیکرانتان
ضمن سلام مجدد
ممنون میشم از دوستان جهت راهنمایی نمایش دادن فایلهای راو d750 در ویندوز7 .
عکسهای raw دوربینهای پایینتر رو نشون میده اما این دوربین رو نه
ممنون و سپاس
سلام
از اونجایی که در مورد این دوربین مشغول تحقیقات هستم، به نکاتی برخوردم از بابت سوال آخرتون لازم می بینم در میون بذارم: چیزی که مشخصه این مشکل مؤثر هست اما مخل عکاسی نیست! یعنی جوری نیست که بشه گفت با این دوربین نمیشه عکس خوب گرفت یا همه ی عکس ها مشکل دار خواهند بود، این مشکل توی اپرچرهای باز خودش رو خیلی نشون میده گویا، روی بعضی لنز ها تشدید میشه و اینکه مورد مشابهش در بعضی دوربین های دیگه هم وجود داشته من جمله 1dx ولی خوب انقدر قضیه بُلد نشده بوده گویا. زاویه ی قرار دادن لنز و دوربین نسبت به منابع نوری شدید هم تأثیر زیادی در این قضیه داره که البته تا حدی در دوربین ها و لنزهای دیگر هم دیده میشه.
اما به طور کلی اگر تابحال متوجهش نشدید و برای متوجه شدنش مجبور شدید سریال وارد کنید بیخیال باشید یا اگر تعمیرکار معتبری در زمینه ی این مشکل وجود داره تحویلشون بدید.
دوستان بنده قصد خرید این دوربین رو دارم!
کجا باید سریالش رو وارد کنم و چک کنم سالمه یا نه?!
تو این لینک
البته موارد درست گویا درون محلی که پیچ سه پایه و ... متصل میشه دارای یک نقطه ی سیاه خواهند بود. البته چک کردن سریال مطمئن تر خواهد بود.