امروز دو بدنه تست شد. واقعا عالی هست. همچنین برای مشکل نشت نور، خوش بختانه این بدنه ها مشکل نداشتند.
امروز دو بدنه تست شد. واقعا عالی هست. همچنین برای مشکل نشت نور، خوش بختانه این بدنه ها مشکل نداشتند.
Nikon is curently investigating the D750 reflection/flare issue | Nikon Rumors
Today Nikon issued an official statement on the Nikon D750 reflection/flare issue I reported over a month ago:
We have received indications from some users that when photographing scenes in which a bright light source, such as the sun or high-intensity lighting, is at a certain position along the top border of the frame, flare with an unnatural shape may sometimes occur in images captured with the D750 digital SLR camera.
We are currently looking into measures to address this issue. Further details will be announced as soon as they are determined.
Update: Nikon will service flare-affected D750s for free: Digital Photography Review
نیکون امریکا اعلام کرد که از اواخر ماه بصورت مجانی بدنه های مشکل داره دی۷۵۰ رو بررسی و تعمیر می کند.
سلام دوستان عزیز
بنده یکی دو مشکل در نیکون دی 750 دارم ممنون میشم راهنمائی کنید.
1- چطوری دوربین رو روی فوکوس نقطه ای خودکار قرار بدم؟
2- برای دیدن اگزیف عکس روی بدنه کدام کلید رو باید بزنم؟
قبلا بنده دی 300 اس داشتم و بنظرم کار با اون بدنه خیلی راحتر از این بدنه جدید هست.
سپاس فراوان از دوستانی که حقیر رو راهنمای میکنند .
منوهای دوربین های نیکون، در سری جدید ، تا حد زیادی به یکدیگر شباهت دارند،
شما با فشردن دکمه وسطی اهرم انتخاب فوکوس منوال یا اتوفوکوس ، جلوی بدنه کنار لنز و استفاده از دایال جلویی و پشتی ، می توانید تعداد و منطقه نقاط اتوفوکوس را تعیین کنید.
اما برای نشان دادن هسیتوگرام عکس گرفته شده :
menu botton > playback menu> playback display option> histogram
هیستوگرام را تیک بزنید، و بعد وقتی دکمه نمایش عکس را بزنید، با فشار دادن یکی از کلیدهای بالا و پایین دکمه چهار جهته، هیستوگرام نمایش داده می شود.
دوست عزیز ضمن تشکر فراوان
جواب سوال دوم رو بخوبی پیدا کردم گرچه در منوی دیگری بود.
منتها در مورد فکوس نقطه ای ممنون میشم توضیحات بیشتری رو عنایت بفرمائید، چرا که هنوز مبهم هست
درود،
برای تنظیم انتخاب نقاط فوکوس، ابتدا انگشتتون رو روی دکمه جلوی دوربین سمت چپ نزذیک به لنز بذارید روی همین دکمه نوشته شده AF M که دو حالت داره که یکیش انتخاب میشه. تو همون حالت که انگشتتون روی همون دکمه هست، اگه دایال جلویی رو یک بار حرکت بدید بر روی LCD بالایی دوربین AF-S رو خواهید دید اگه ندیدید دو بار حرکت بدید تا AF-S نشون داده بشه. د این حالت فقط یک نقطه فوکوس مرکزی رو خواهید داشت که می تونید با چرخوندن دایال جلویی فوکوس تک نقطه ای یا 51 نقطه ای رو انتخاب کنید.
ویرایش توسط ata_m3 : Friday 16 January 2015 در ساعت 02:28
دوست عزیز خب یعنی اینور سال نخرم دوربینو و اینکه بر فرض اینکه نیکون فراخان داد و جمع کرد و سری جدید تولید کرد از کجا بفهمی سری جدید کی میاد ایران و اینکه اگرم اینور سال خریدم مشکل داشت آیا تو ایران هم طرح اجرا میشه یعنی شرکت گارانتی کننده دوربین رو عوض میکنه آخه تو سایت نیکون من مطلب و یا خبری مبنی برا حل مشکل یا اصلا وجود مشکل ندیدم
نیکون رسما اعلام کرده که مشکل وجود داره و بعدش هم اعلام کرده از اواخر ژانویه طرح تعمیر به صورت مجانی اجرا میشه. بله تاجایی که من می دونم احتمالا اقای قاسمی تعمیر رو انجام میدن همون طور که برای دی۶۰۰ انجام دادن. البته طی دو روز گذشته سعی کردم باهاشون تماس بگیرم ولی موفق نشدم، چون بدنه خودم هم مشکل رو داره، اما خیلی مشکلی نیست که زیاد اتفاق بیوفته، ضمنا این مشکل با قدرت کمتر در بدنه مارک۳ هم وجود داره اینطور که تست ها نشون می دهند.