سلام به دوستان
در صدد تهيه اين دوربين هستم
نظرتون چيه ؟ آيا مشكل شاتر برطرف شده توي محصولاتي كه توي ايران هست ؟
جاي هست سريالو چك كنم ؟البته منظورم يه جاي رسميه؟
سلام به دوستان
در صدد تهيه اين دوربين هستم
نظرتون چيه ؟ آيا مشكل شاتر برطرف شده توي محصولاتي كه توي ايران هست ؟
جاي هست سريالو چك كنم ؟البته منظورم يه جاي رسميه؟
درود،
دوست عزیز به طور قطع نمیشه گفت که با یک دوربین مشکل دار مواجه خواهید شد یا خیر. مشکل هم دو مشکل هست یکی مشکل شاتر و دیگری مربوط به سایه اندازی روی عکسها وقتی دوربین با زاویه خاصی ( حدود 20 درجه ) بالا یا پایین یه منبع نوری قرار بگیره.
بنابراین از هر دو لینک زیر حتما چک بفرمایید.
برای مشکل شاتر: Select Language
برای مشکل سایه اندازی: http://www.nikonusa.com/en/Service-A...ikon-D750.html
سلام دوست عزيز
بنده حدود 3 هفته پيش اين دوربين را از نورنگار تهيه كردم ، قبل از رفتن به اونجا اين دو لينكي كه دوستمون در پست قبل اشاره كردند را در گوشي موبايلم ذخيره و آماده داشتم ، توي فروشگاه هم قبل از خريد طي كردم كه پس از چك كردن شماره سريال برچسب گارانتي را باز كنند و قبول كردند ، خيلي ريلكس جعبه دوربين را گرفتم و شماره سريال را در هر دو لينك چك كردم ، كه الحمدلله بدون مشكل بود ، بعد از اون فروشنده اقدام به بازكردن و راه اندازي و ... كرد .
دروبین D750 دوربین خوبیه در کنترل نویز توی ایزوهای بالا از D810 خیلی بهتر عمل میکنه یک خورده از نیکون Df تو کنترل نویز جا میمونه که مشکلی نیست چون تقریباً یک جور عملکرد دارند البته توی ایزو 100 یا 200/ 810 جزئیات تصویرش بالاتره ولی ایزو میره بالا مثلا 25600 دیگه 750 هست که مهر خاموشی بر دل 810 مینشونه که من وقتی تصویر دیدم گفتم احسنت به 750 نیکون
دوستان امروز شاهد کثیفی سنسور این دوربین بودم! بعد از 4 روز کارکرد چهار یا پنج نقطه بزرگ در عکسها دیده میشود!
در مورد سوال 2:
We are happy to inform you that your D750 is not affected by this issue and you do not need to take any further action. We are sorry for any inconvenience this may have caused you.
در مورد سوال1: به اون رنگ و ... اعتباری نیست، حتماً تو سایت خود نیکون قسمت ساپورت و ... چک کنید.