تو ویندوز ده هم با برنامه پیش فرض عکس دیده میشه.
تو ویندوز ده هم با برنامه پیش فرض عکس دیده میشه.
از دوستان كسي گريپ هاي برند متفرقه مثل فوتيكس رو روي اين بدنه تست كرده ؟ كار ميكنند؟
سلام ؛درسته این دوربین مناسب تر هست برای عکاسی در سفر وخیابان ؟ شما دوستان اگر میخواستین دوربینی انتخاب کنین برای عکاسی در سفر nikon d750 رو انتخاب میکردین یا نیکون d810 و به چه علت. بحث مالی رو در نظر نگیرید .
کیفیت عکس و دینامیک رنج این دوربین بسیار عالیه. با دو لینکی که دوستان زحمت کشیدن و گذاشتن میشه با خیال راحت قبل از خرید سلامت بادی رو چک کرد. فکر نمیکنم جای نگرانی باشه.
راستش این دوربین عالی - جدای از بعضی مشکلات فنی که بنظر حقیر خیلی بزرگنمایی شد!- حالا از لحاظ قیمت هم خیلی جذاب شده. چهار میلیون و ششصد!!!
بدجور هوس یه فول فریم همه کاره و خوش قیمت رو انداخته تو سرم
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
درود،
بله دوست عزیز کاملا صحیحه. اولین نکته حجم و وزن کم اون نسبت به D810 هست. داینامیک رنج عالی D750 بهترین گزینه برای عکاسی طبیعت هست. D810 هم دوربین بسیار خوبیه اما به نظر من با وزن و حجمی که داره مناسب سفر و خیابان گردی که تو ایران توجه ها رو جلب کنه نیست. این دوربین بیشتر برای کار استودیویی، مراسم عروسی و عکسهایی که قراره چاپ بشند مخصوصا تو ابعاد بزرگ مناسبه. ضمنا رسانه ذخیره سازی با حجم بالایی رو برای آرشیو کردن عکسهاتون با D810 که سنسورش 36.3 مگا پیکسل هست نیاز خواهید داشت مخصوصا اینکه با فرمت raw عکاسی کنید.
D750 بعضی از مشخصات فنیشو از D810 به ارث گرفته بعضی رو هم از D610 و از نظر فنی و امکانات دوربین کاملی محسوب میشه که می تونه تا سالیان سال نیاز عکاس رو بر آورده کنه.
بنده به شخصه از بین این دو دوربین D750 رو بدون چون و چرا انتخاب میکنم.
مرسی دوست گرامی من به تازگی سونیA7 و کنون 5dmarkii رو فروختم ؛قبلا بارها با نیکون کار کردم ؛برای تمام دوربینهام معمولا گریپ تهیه میکنم ؛ نیکون d750 هم دوربین بسیار خوبیه ؛خصوصا در کنترل نویز و امکاناتش بسیار مناسب هست و احساس میکنم با گریپ بسیار خوش دست میشه ؛ولی فکر بستن گریپ روی نیکون d810 و مسافرت در مسافتهای طولانی واقعا عذاب آوره.