با سلام من تازه عضو شدم وخیلی با نحوه ارسال سئوال آشنا نیستم . به هر حال می خواستم بدونم تفاوت کیفیت ثبت تصویر در دی 300 انقدر بلاتر هست که ارزش اینو داشته باشه که بجای دی 200 اونو خرید ؟:::big grin:::
با سلام من تازه عضو شدم وخیلی با نحوه ارسال سئوال آشنا نیستم . به هر حال می خواستم بدونم تفاوت کیفیت ثبت تصویر در دی 300 انقدر بلاتر هست که ارزش اینو داشته باشه که بجای دی 200 اونو خرید ؟:::big grin:::
تفاوت كیفیت تصویر در چه موقعیتی؟ اگر سر ظهر كنار سوژه کنار دریا دراز کشیده باشد تفاوتی مشهود نیست. اگر در ایزوی پایین و برای چاپ معمولی بخواهید هیچ تفاوتی نیست. اگر در ایزوی 3200 و در نور کم عکسهای دوربینها را مقایسه کنید بله دی300 برتر است.
اگر 10 تا سگ به سمت شما در حال دویدن هستند و شما قبل از فرار از انها 20 تا عکس بگیرید احتمالا تعداد عکسهایی که در فوکوس قرار دارند با دی300 بیشتر و تعداد خارج از فوکوسها در دی200 بیشتر است. تفاوت دوربینها و رده بندی ها و تکنولوژی های کهنه تر و جدیدتر لزوما در کیفیت بهتر ثبت تصویر نیست (که میتواند باشد) اما فاکتورهای متعدد دیگری هم باید مد نظر قرار داد. فوکوس بهتر و سریع تر - نورسنجی بهتر - وایت بالانس بهتر در شرایط مختلف - نویز کمتر در ایزوی بالا- بدنه محکمتر - سیلینگ بهتر - ارگونومی بهتر و....
به طور قطع دی300 دوربین بسیار خوبی است و برای کسی که نیاز به برتری های ان نسبت به دی 200 دارد ارزش پرداخت اضافه را دارد. قبل از اینکه به جواب سوالتان برسید باید شیوه عکاسی و شرایط عکاسی خوتان را بفرمایید تا بشود قضاوت کرد. اگر به برتری های دی300 نیاز نداشته باشید تفاوت قیمت پرداختی را میتوانید برای یک لنز خوب هزینه کنید که در بسیاری شرایط اهمیت لنز بسیار بیشتر از بدنه است.
سلام دوستان
من می خواستم طرز کار با دوربین نیکون d300 یاد بگیرم آیا منبع فارسی وجود داره
در ضمن من قبلا با دوربینهای slr کار نکردم و زیاد از منوش سر در نمیارم
از بچه های سایت کسی هست که آموزش بده
خروجی tiff چه پروسس هایی روش اعمال میشه در این دوربین!؟
dvd هاي آموزشي d300
کد:http://avaxhome.ws/video/Format/documentary/Nikon_D300_Made_Easy_Training_DVDs_1_2.html
ویرایش توسط Amir Mohebi : Wednesday 8 October 2008 در ساعت 18:29 دلیل: لطفاً لینکها در تگ کد باشد و الا از این پس بدون اطلاع کل پست حذف میشود.
سلام
فریمور این دوربین هم آپدیت شد. این آپدیت برای بهینه سازی فوکوس در حالت لایوویو صورت گرفته.
Nikon has today announced a firmware update for the D300, taking it to v1.10. The update improves focus performance in dynamic-area AF mode contrast-detect mode in live view but also looks at a whole range of other issues
کد:http://nikoneurope-en.custhelp.com/cgi-bin/nikoneurope_en.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=25962&p
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام.خواستم بدونم اين دوربين روي بدنه ورودي سيم سنكرون براي استفاده فلاش آتليه داره؟
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D