سلام دوستان.
من هرچی عکس میگیرم با این d300 ایزوش ثابت و ماکزیمم مقداریه که از menu انتخاب میکنم.
مثلا همش h1!
گزینه atou رو هم فعال کردم,ولی فایده نداره.
دوم اینکه رو مد F,Auto ثابت 11 هست.
چیکارش کنم؟
سلام دوستان.
من هرچی عکس میگیرم با این d300 ایزوش ثابت و ماکزیمم مقداریه که از menu انتخاب میکنم.
مثلا همش h1!
گزینه atou رو هم فعال کردم,ولی فایده نداره.
دوم اینکه رو مد F,Auto ثابت 11 هست.
چیکارش کنم؟
روی بقیه ایزوها هم همینطوریه؟ (منظورم مقادیری به جز H1 یا L1 است)، ایزو رو روی فرضا 200 یا 400 بگذار و مد Auto ISO رو هم فعال کن ببین تفاوتی می کنه یا نه؟
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
درود
راستش دوست عزیز منظورتون مشخص نیست. منظورتون اینه که ایزوش عوض نمیشه و ثابت مونده؟ همینطور اندازه دیافراگم رو هر چی عوض میکنید عوض نمیشه؟
یعنی چی ایزو رو از منو عوض میکنید؟ اصلا مطمئن هستید چیزی رو که عوض میکنید دقیقا همان چیزی است که برای تعقیر دادن ایزو باید عوض کرد؟!
شما در حال پرسیدن طریقه کار با دوربین هستید که چطوری ایزو و یا دیافراگم رو عوض میکنند یا نه منظورشما اینه که با دوربین خرابتون چکار باید کرد؟ :confused:
واضح و کامل خواسته خودتون رو بفرمایید
انوش
پی نوشت: روش تغییر ISO :
ویرایش توسط Anoosh-Em : Sunday 28 February 2010 در ساعت 18:54
با تشکر از جوابتون;حدس میزنم سوال من مربوط به عدم اشناییم با طرز کار دوربین هست نه خرابی اون!
اول مشکل من با قسمت اتوماتیک ایزو هست.وقتی AUTO ISO فعال است,همیشه مقدار MAXای رو که واسش تعریف کردم انتخاب میکنه,مثلا اگه MAX رو روی H1 بزارم,همه عکسارو با H1 میگیره.مگر تو افتاب باشه که عوض شه.
در صورتی که(معذرت میخام!)دی 40 نیکونم باهوشتر عمل میکنه!!!یعنی حتی تو فضای خونه هم مقدار ایزو رو اتومات پایین میاره.
دوم اینکه رو مد اتوماتیک (A) اندازه دیافراگم مگر نباید اتوماتیک تنظیم کنه خودشو.این کارو نمیکنه مگر تو مد (P).
با تشکر. . .
ویرایش توسط blae65 : Sunday 28 February 2010 در ساعت 19:40
خوب خیلی طبیعی است که در نور کم دوربین برای حفظ سرعت ایزو را بالا میبرد. اگر ایزو 3200 برای شما زیاد است خوب حداکثر را روی عدد دیگری بگذارید. اصلا منطق این تنظیم همین است. در نور روز دوربین نیازی به این کار نمیبیند.
در ضمن در تنظیم ایزوی اتو در دی300 دو شاخص وارد میشود یکی MAXIMUM SENSITIVITY و دیگری MINIMUM SHUTTER SPEED یعنی دارید به دوربین میگویید که در هر شرایطی سرعت از رقم قید شده پایین تر نیاید و برای جبران ان ایزو بالا برود. اگر از بالا رفتن ایزو ناراضی هستید خوب رقم مینیموم شاتر را پایین بیاورید.
من مطلبی را اصلاح کنم:
شما با تنظیم مینیموم شاتر در AUTO ISO SETTING به دوربین میگویید که تا زمانی که سرعت به این مقدار برسد برای جبران کمبود نور از بالابردن ایزو استفاده کن. یعنی اگر اگر بدون نیاز به بالا بردن ایزو سرعت شاتر به ان حدااقل برسد دوربین ایزو را بالا نخواهد برد.
درود
خیر !
مد A حالتی است که شما باید دیافراگم ر به دوربین بدهید تا بقیه پامتر ها را با توجه به دیافراگمی که با آن دادید خودش تنظیم کنید و اگر دیافراگمی به آن ندهید خوب مسلما روی هر عددی هست باقی میماند.
در مد S هم که باید سرعت را شما به آن بدهید مد P هم که همه توسط خود دوربین محاسبه میگردد.
موفق باشید
انوش
The Complete Guide to the Nikon D300
The Complete Guide to the Nikon D300
Publisher: Thom Press | ISBN: N/A | edition 2008 | PDF | 771 pages | 26,7 mb
کد:http://depositfiles.com/files/mo9kbdotwکد:http://turbobit.net/39ejz481q43o.html
ناصر شعبانی
با سلام به اساتيد
ميخواستم بپرسم كسي لينك دانلود دفترچه راهنماي فارسي اين دوربين رو داره؟
ممنون ميشم