با سلام :
هنگام استفاده از مد فوکوس تعقیبی ( مد c ) عکسها شارپ نیستند . لطفا راهنمایی فرمایید.
با سلام :
هنگام استفاده از مد فوکوس تعقیبی ( مد c ) عکسها شارپ نیستند . لطفا راهنمایی فرمایید.
از لنز 200-18 استفاده میکنم بیشتر دوست دارم از پرندگان هنگام پرواز عکاسی کنم.
Nikon
وحید شاهوند
در منوی a1 سه انتخاب وجود دارد:
release
release+focus
focus
با انتخاب هر کدام از این مدها ترجیح خودتان را انتخاب میکنید.
در اولی ترجیح دوربین این است که عکس گرفته شود وخیلی روی focus خیلی دقیق تاکید نمیشود. در دومی ترکیبی از هر دو و سومی هم دوربین تا فوکوسش دقیق نباشد شاتر را رها نمیکند.
احتمال اینکه در مد اولی عکسهای خارج از فوکوس بیشتری داشته باشید بیشتر است.
سیستم اتوفوکوس دی300 واقعا بی نظیر است اما باید با ان اشنا شد و بدانید که در هر موقعیتی باید از چه مدی استفاده کنید. این باور که اگر فوکوس را روی 51 نقطه داینامیک بگذاریم و بقیه هم به عهده دوربین تصوری غلط است.
دوستانی مانند دوست عزیزم اسد مداح بهتر میتونند تجربه چند سال کار با دی300 در موقعیت های پیچیده را بگویند.
چند مقاله خوب در رابطه با استفاده از سیستم اتوفوکوس دی300 در اینترنت دیده بودم که به محض اینکه پیداش کنم لینکش را میگذارم و یا خلاصه ای از ان را.
بحث های جالبی در باره فوکوس سیستم دی300
کد:http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1039&message=31057983 http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1021&message=26460673
با سلام.
اول عذر میخوام اگه سوالم تکراری هست یا در لینک های ارائه شده توسط دوستان پاسخش پیدا میشه. ( بنده انگلیسیم در این حد قوی نیست )
اگر هم پاسخ این سوال در صفحات پیشین موجود هست دوستان لطفا بنده را راهنمایی کنند.
بنده برای فوکوس یک نقطه ثابت را برای فوکوس مشخص می کنم و بعد دکمه دور جوی استیک دوربین را در حالت L قرار می دم که دیگه نقطه تکان نخوره. بعد نقطه رو اون جایی که می خوام فوکوس باشه قرار میدم و بدون برداشتن دستم از روی شاتر تا نیمه، کادر رو می بندم و سپس شاتر را تا انتها می فشارم.
در گذشته این مورد برام پیش نمیومد تا اخیرا که فرمویر دوربین رو عوض کردم . کل تنظیمات جا به جا شد. مشکل هم این است که با این روندی که عرض کردم،در حالت continuesly ، بعد از شات اول دوربین دوباره خود به خود با توجه به مکان جدیدی که نقطه فوکوس بر اساس کادر بندی جدید قرار گرفته،دوباره خود به خود شروع به فوکوس کردن میکنه و در نتیجه فقط شات اولیه با فوکوس مطلوب ثبت میشه!
می دونم که با نگه داشتن AE-L AF-L این مشکل بر طرف میشه اما از اونجایی که پیش از این این مشکل نبوده حدش زدم که در منو های مربوطه چیزی راجع به این موضوع موجود باشه!
از دوستان عزیز تقاضا دارم مثل همیشه با جواب های سریع و دقیقشون ما رو مورد لطف قرار بدن.
ممنونم.
احمد پیروز
Nikon D300 + MB-D10 + 16-85 VR + 70-200 VRII + Lowepro Pro Runner 300 AW + Slik PRO 400DX + Slik SH-705E
دوستان عزیز لطف بفرمایید کمک کنید!
احمد پیروز
Nikon D300 + MB-D10 + 16-85 VR + 70-200 VRII + Lowepro Pro Runner 300 AW + Slik PRO 400DX + Slik SH-705E
دوست عزیز درمورد مشکلتون دقیقا متوجه منظورتون نشدم منظورتون اینکه فوکوس دوربین شما درحالت تعقیبی قرارگرفته وبا نگه داشتن شاترفوکوس دوربین تغییر می کنه و می خواهید از فوکوس ثابت استفاده کنید ؟