نوشته اصلی توسط
Mohsen_design
.......
.
.
1- و بیام و D60 رو برای اولین دوربین slr خودم انتخاب کنم، باید عرض کنم من خیلی مبتدی هستم و وقت این رو هم ندارم که بخواهم برم تمام اصطلاحات رو از فروم پیدا کنم...
فقط این رو بگم که این تاپیک رو از اولین صفحه اش مو به مو خوندم و به لینکهاش سرزدم ...
خوب خوشحال شدم بر خلاف نظرات اولیه تعدادی از همین جمع به نیکونی ها پیوستند و تستها رو با رضایت از شات هاشون انجام میدادن..
من توی سبزوار هستم و توی وضعیتی که دارم کمی برام مشکله که بیام تهران و برگردم..
3- چشمم به سایت دیجیتال کالا افتاد که میشه ازش اینترنتی خرید کرد !
××××××
و بنا به این که قیمتش رو 580 زده اما من از چند جا قیمت 600 و 607 رو شنیدم یکم نگرانم که اگر به این صورت سفارش بدم کار درستیه ؟و می خواستم نظرتون رو راجع به خرید این مدلی بدونم ؟!
3- قیمت دوربین با لنز کیتش چقدره ؟
4- راجع به اینکه باتریش رو دست دوم به جای آکبندش جا میزنن روشی هست که بشه تشخیص داد ؟
5- گارانتی های موجود در ایران ارزشی برای پول دادن داره ؟
در مورد خود دوربین هم یکسری سوال داشتم که اگر لطف کنید و جواب بدید ممنون می شوم..
6- آیا مدل مالزی این دوربین کیفیت کمتری نسبت به تایلندیش داره ؟
7- قیمت لنز 55-200 چقدر هست ؟ و اگر امکان یکم توضیحات بدید راجع بهش ممنون میشم
8- بعد از خرید دوربین برای استفاده هایی از جمله ماکرو و زوم کردن تا حدود 15-20 برابر چقدر باید پول لنز داد ؟
چون من عادت به زوم 15 کنون کردم که از سوژه های دور از دسترس هم بتوانم عکس بگیرم
9- چرا من با s5 وقتی f رو روی کوچکترین عدد ممکن میگذارم و سرعت شاتر و به 1/200 میذارم حتی توی آفتاب هم تصویر سیاه میشه درحالی که در خیلی از عکس هایی که توی همین فروم دیدم به راحتی با شات 1/200 عکس گرفتید ؟!
10- راجع به اینکه برای گرد و غبار گیری باید به صورت دستی وارد عمل شد ؟! یعنی باید دوربین رو باز کرد و تمیزش کرد ؟ به نظرتون برای من مبتدی کار مشکلی نیست ؟
11- چگونه به وسیله ی نرم افزار میشه نویز دوربین رو کاهش داد ؟ (آیا باید از یک صحنه چندین عکس گرفت و بعد اون هارو به نرم افزار ایمپورت کرد ؟ )
12- لطفاً یک مقایسه ی حدودی بین 4باطری قلمی ژاپنی s5 م با D60 انجام بدید ممنون می شوم...
سلام
من سوالاتتون رو شماره گذاري كردم كه ربط دادنش راحتتر باشه:
1- اگر ميخواهيد SLR دار شويد، پس بايد اين وقت رو بذاريد و اصطلاحات و مفاهيم پايه رو ياد بگيريد!
2- من ترجيح ميدهم كمي بيشتر پول بدهم؛ اما دوربين را حضوري تست كنم و تحويل بگيرم، تا حداقل نگرانيي بابت آسيب ديدن دوربين در پست و ...نداشته باشم (تازه با اين فرض كه اين شركت قطعا" به تعهدش عمل ميكند).
3- در مشهد 620؛ در تهران 580 و ...هم ديده شده.
4- اين مورد رو دوستان باتجربه توضيح بدهند بهتراست.
5- بستگي به گارانتيش و مبلغي كه روي قيمت دوربين ميكشد دارد، در مورد D60 چون من بدون گارانتيش رو نديدم و گارانتي دارهايش هم طرف قرار داد تعميرگاه مركزي دوربين اند، بله؛ ارزش دارد.
6- اصولا" SLR هاي نيكون فقط تايلندي هستند و نوع مالزي و ژاپني و چيني...ندارند!!
7- حدود 270-250 هزار تومان
AF-s DX 55-200 f/4-5.6 if ED VR
کد:
http://www.kenrockwell.com/nikon/55-200mm-vr.htm
http://imaging.nikon.com/products/imaging/lineup/lens/af/dx/af-s_dx_vr_zoom55-200mmf_4-56g_if/index.htm
8- براي داشتن رنج بالا در برند تامرون ميتوانيد 250-18 را به قيمت 550 و در برند نيكون 200-18 را حدود 750-700 تهيه كنيد.
براي ماكرو هم در نيكون VR 105 را حدود 800-750 ميتوانيد بگيريد (از قيمت ماكروي 60 بيخبرم).
9- با همان ديافراگم شما و سرعت 1/200 ؟؟ خب شايد ايزو رو بالاتر انتخاب كردند! :confused:
10- اين دوربين گردگير سنسور دارد و در اكثر موارد نيازي به مداخله عكاس نيست، در ساير موارد نيز ميتوانيد از افراد حرفه ايتر كمك بگيريد.
11- خير، همان عكس نويزي را در يكي از اين برنامه ها باز ميكنيد و نويز ريداكشن ميكنيد ( با 5 كليك يا حتي كمتر)
12- D60 طبق استانداردهاي CIPA با هر بار شارژ 500 عكس و S5 IS نيز 450 عكس ميگيرند (البته اين مقايسه كمي عجيب است!! )