با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم هود برای لنز 55-18 نیکون هست ؟
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم هود برای لنز 55-18 نیکون هست ؟
سلام
هود لنز 55-18 مدل HB-45 است كه يك هود گرد و كوتاه است، ولي با توجه به كمياب بودن لوازم جانبي دوربين در ايران و اينكه كمتر كسي براي لنزهاي ارزاني مثل 55-18 ممكن است هود بخرد ( هود 40-30 توماني براي يك لنز 100 توماني چندان معقول نيست)
کد:http://www.europe-nikon.com/product/en_GB/products/broad/1524/overview.html
جناب مشهدي وحيد. شما يك D60 خريديد. با تحقيقاتي كه انجام دادم من هم قصد خريد اين دوربين رو دارم(با اينكه نداشتن live view واقعا سردم كرد). مي خواستم ببينم شما در شرايط مختلف نوري و زمانهاي مختلف و مكانهاي مختلف كيفيت عكسهاي اين دوربين رو چجوري ديد و آيا از نظر شما خريدش مي صرفه و يا انتخاب بهتري هم سراغ داريد؟
رضا جان من هم مثل شما لایو ویوو رو جز مهمترین فاکتور های SLR میدونستم
دیروز فرصتی پیش اومد تا با یه 450دی کار کنم
لایوو ویو دوربین خاموش بود و از دارنده پرسیدم چرا خاموش است؟
ایشون گفتند نیازی بهش نیست و از چشمی باحال تر است!
من هم به محض اینکه چشمم رو بر روی VIEW FINDER دوربین قرار دادم واقعا شگفت زده شدم
یک شیشه فوق العاده شفاف و تمیز و وجود یه سری مربع های بیانگر فوکوس؟! روی شیشه و زنده بودن تصویر و تمیزی رو دیدم بقدری خوشم اومد و به حرف اساتید مبنی بر اینکه لایوو در SLR خیلی مهم نیست رسیدم (آلفا 900 بالاترین دوربین سونی هم لایوو ویو نداره)و واقعا لذت عکاسی تو نگاه کردن در چشمی و سنگینی دوربین در SLR ها ابدا با کامپکتا قابل قیاس نیست..حتی صدای زیبای شاتر و اون فیدبکی که به دست میده همه و همه لذت عکاسی رو به طرز عجیبی بالا میبره
البته با 40 دی هم قبلها کار کرده بودم یه تایم کوتاهی ولی انموقع علاقه زیادی به SLRها نداشتم و دقت نکرده بودم.
البته منکر مزایای LIVE VIEW در مواردی مثل ماکروگرافی و ..هم نمیشه شد
این هم آدرس سایت IMAGING RESOURCE که به حق به نظرم یکی از بهترین هاست:
http://www.imaging-resource.com/
My cams
Canon eos 500D +18 55 IS+UV Filter kenko
Canon ixy25(ixus 85
جناب SLR گل. ممنون از لطفت و پاسخي كه دادي.
توي سايت چند جا دفترچه Nikon D60 رو آدرس داده بودن واسه دانلود. اما جواب نمي ده(اوني كه آقاي مشهدي وحيد دادن حتما بايد اكانت ايجاد كني و سريال دوربين بدي و ....(دردسر داره)) از شما وسايد دوستان مي خوام اگر كسي لينكي واسه دانلود دفترچه كامل اين دوربين داره ارائه بده. ممنون مي شم.