- دوربین را اصلاً لازم نیست پس از مدتی عوض کرد....مخصوصاً دوربینهای SLR که حال تا حد زیادی بالغ هستند
- هر شرکت عرضه کنندهای خودش گارانتی مخصوص به خودش را دارد. اما اگر دوربین بدون گارانتی هم خریدید با پرداخت هزینه معقولی میتوانید آن را گارانتی کنید. هر وقت نیاز داشتید دوستان آشنا به این پروسه راهنماییتان میکنند.
- مشهدیوحید عزیز بهترین راهنمای قیمت و فروشندگان در مشهد میباشند. اگر از ایشان (البته با لحن زیباتری...نسبت به آنچه فرموده بودید) در پیغام خصوصی بخواهید، یقین دارم به بهترین نحویراهنماییتان خواهند کرد.
- کشور سازنده دوربین مهم نیست. یک واقعیت دیگر هم این است که یک مدل دوربین تنها در یک کشور ساخته میشود. مثلاً اگر D60 ساخت تایلند است...هرجای دنیا که بخریدش...تایلندی است و با همان کیفیت.
به نظرتون لنز کیت این دوربین برای منی که با s5 کار کردم تا مدتی می توانه من رو بی نیاز کنه ؟
از لحاظ کیفیت بله...اما آن دامنه زوم و قابلیت ماکرو را نخواهید داشت.
و برای عکس برداری از افراد که فکر کنم بگم پرتره ؟! از فاصله ی نیم متری تا 7-8 متری مناسبه ؟
بله...بسیار بهتر از S5
با D60 میشه به اندازه ی S5 عکس برداری ماکرو کرد ؟ (با لنز کیت) و اگر نه در اون حد ولی با کیفیت بالاتر باید چقدر بپردازم ؟
نه .....به هیچ وجه! باید یک لنز ماکرو بخرید ....یا لااقل لنزی که کمی قابلیت ماکرو داشته باشد (فوکوس نزدیک) . قیمتها متفاوتند. از 500 به بالا!
یه نظرتون راجع به شرایط من که اگر این دوربین رو بخرم حالا حالاها نمی تونم برای دوربینم لنز بخرم چیه ؟
این شرایط شماست که تصمیم را دیکته میکند. اگر عکاسی ماکرو برایتان حیاتی است....مشکل خواهید داشت. اما اگر مسائل لنزی کمتر اهمیت دارند....خرید SLR جذاب است.
من وقتی SLR خریدم که از SLR-Likeو فوکوس و منظرهیابش به ستوه آمده بودم و دوربین جدیدم را آن روزها واقعاً ستایش میکردم و هنوز بسیار دوستش دارم. نمی دانم شما چقدر با فوکوس ....منظرهیاب و مسائل دوربینهای SLR-Like جدید مشکل دارید؟ احتمالاً این مسائل در مدلهای جدیدتر کمرنگ شده باشند.
ناراحت نشوید!
در این فورم مطالب بسیار پخته تر از این که من با عجله نوشتم ....بحثهایی با تعداد شرکت کننده بسیار بیش تر .....و پستهای زیادتری وجود دارند که با خواندن چندتایی از آنها به سادگی قدرت تصمیم گیری خواهید داشت.
اگر شما جای ما بودید احساس بطالت نمیکردید که این مطالب را ناقصتر...ناپختهتر و عجولانهنر تحویل شما دهیم؟