لطفا نمونه عکس همراه با اگزیف رو دراین تاپیک قرار دهید .
لطفا نمونه عکس همراه با اگزیف رو دراین تاپیک قرار دهید .
Nikon D600
دوستان سلام
مدتیه یه مشکل عجیب در D90 پیدا کردم. زمانی که سوژه رو در ویزور فوکوس می کنم ، عکس نسبتا فلو میشود و جزئیات هنگام زوم تا حدی محو ، اما وقتی در live view فوکوس و عکاسی میکنم، خیلی شارپ و کاملا فوکوس هست و جزئیات عالیست!!.
آیا ممکن است مشکل از Auto Focus دوربین یا مربوط به آینه دوربین باشد ؟
ممنون جناب چگینی، راستش اون قدرها هم ناشی نیستم! مشکل از دیوپتر نیست و من هم معمولا از اتوفوکوس استفاده می کنم. اتوفوکوس دوربین ظاهرا کارش را درست انجام میدهد مشکلی با Back Focus یا Front Focus ندارم!!!. مشکل اصلی من جزئیات تصویر است!!. فقط در حالت Live View عکس هایم خیلی واضح و شارپ و با رزولوشن بالاست ، این رو موقعی متوجه شدم که عکسهام رو مانیتور با زوم بالا دیدم، تو بقیه حالت ها جزئیات نسبتا محو میشوند.
DSC_0001 copy.jpgDSC_0002 copy.jpg
این دو تا عکس رو ببینید هر دو در واید ترین حالت ، با سرعت 1/200 و با فلش گرفتم. و کراپ 100% کردم . یکی با اتوفوکوس از توی ویزور و بعدی با اتوفوکوس از روی Live View . خب این یعنی چه مشکلی میتونه باشه ؟؟؟
مشكل شما دقيقا خطاي فوكوس است يا بك فوكوس يا فرانت فوكوس
در لايوويو فوكوس صحيح است اما در ويزور خير براي اينكه سيستم فوكوس در لايوويو كلا با ويزور فرق دارد.
سلام
ببرید تعمیرگاه مرکزی دوربین (خیابان جمهوری-ساختمان آلمینیوم-طبقه 11). به راحتی برایتان درست می کنند. ضمناً فکر می کنم D90 قابلیت Microadjustment دارد. در این صورت اگر میزان خطای فوکوس کم باشد، خودتان هم شاید بتوانید با تنظیم میکرواجاستمنت برطرفش کنید.
برای کنترل خطای فوکوس یک کاغر را به دقت مدرج کنید (یا از چارت http://dchegini.persiangig.com/Focus...1.0-gray25.gif استفاده کنید). چارت را در وضعیت افقی قرار دهید، یک لنز با اپرچر باز (ترجیحاً f/1.8 یا بازتر) را روی دوربین بسته و دوربین را در امتداد کاغذ و با زاویه 45 درجه نسبت به افق و در فاصله حدود 50 سانتیمتری چارت، روی سه پایه ببندید، اپرچر را روی بازترین میزان تنظیم کنید و نقطه مرکزی فوکوس را روی نقطه صفر چارت به دقت فوکوس کنید. با ریموت یا تایمر عکس بگیرید و روی مونیتور کامپیوتر عکس را کنترل کنید. اگر فوکوس جلوتر از نقطه صفر بود، دوربین مشکل فرانت فوکوس دارد و اگر عقب تر بود مشکل بک فوکوس.
در صورت وجود مشکل بک یا فرانت فوکوس، با تغییر مقدار میکرواجاستمنت و با سعی و خطا شاید بتوانید مشکل را برطرف کنید ولی من کماکان توصیه می کنم دوربین را به تعمیرگاه مرکزی دوربین نزد آقای قاسمی عزیز ببرید.
ارادتمند
ارادتمند
خیلی ممنونم جناب چگینی ، اطلاعات خیلی خوبی بود. بله باید همین کار رو بکنم. آقای قاسمی رو میشناسم. معمولا هر سال دوربین رو برای چکاپ می بردم اونجا.
d90.jpgسلام. من به تازگی یه دوربین D90 کارکرده خریدم. پشت دوربین سمت راست دکمه 4 جهته یه لاستیک نرم هست که انگشت شست دست راست روش میمونه. مال من اون لاستیکش افتاده!!! عکسشو میذارم که مشخص شه کجارو میگم. کسی میدونه چجوری میتونم پیدا کنمش؟ بعد اصلا این قطعه به تنهایی پیدا میشه یا باید کل بدنه رو عوض کنم؟ لطفا اگه کسی میدونه کجا دارن یه آدرسی به من بده. خیلی خیلی ممنون