رضا جان مباركه ، بقول معروف انشا ا... لنزش براتون بچرخه و بتوني بهترين لحظه هاي زندگي رو باهاش ثبت كني.
مشخصاتي كه D90 در برابر قيمتش ارائه ميده واقعا عاليه ، رفتار نويزي قابل قبول، فكوس سريع و.... از روزي كه خريدم لحظه اي در انتخابش ترديد نكردم.
با افزايش آمار D90 داران تو فروم يواش يواش بايد تو فكر يه كلوپ باشيم.
WWW.GOGNUS.COM ► علی شادی
Gear List: Nikon D90 + 18-105vR + 50 1.4D + Sigma 10-20 + Manfrotto 190XPROB + 322RC2 & Panasonic FZ5
تفاوت ها داره زیاد میشه
منم چند تا از تفاوت ها رو اینجا اضافه میکنم.
D90 از حافضه SD استفاده میکنه ولی D300 از Compact Flash
D90 حداکثر شاتر 1/4000 عکس میگیره ولی D300 میتونه 1/8000 عکس بگیره
D90 قابلیت فیلمبرداری داره ولی D300 نداره
D90 حالتهای تصویری آماده داره مثل Portrait, Landscape, Sports, Close-up, Night Portrait ولی D300 نداره (اما D300 دکمه های بیشتری داره از جملهISO, WhiteBalance, Quality و Metering mode و در مواردی کار شما رو سریع راه میندازه)
بله همونطور که فرشاد عزیز 2 تا پست پایین تر اشاره کردن ( قبل از اینکه برسم خونه ایشون خبرش رو تو فروم گذاشتن ;) ) من هم امروز بدنه ی دی 90 نیکون رو به همراه لنز کیت 105-18 وی آر و کیف مورد علاقم یعنی نشنال جئوگرافیک مدل 2475 ( مدل مشهدی وحید عزیز ) و 2 عدد مموری لکسار 4 گیگی از پایتخت تهیه کردم .
با فرشاد - کی عزیز هم همونجا افتخار آشنایی از نزدیک پیدا کردم .
همین جا لازمه تشکر کنم از فروم عکاسی دات کام ، شامل مدیران و اعضای عزیز که بیشترین کمک رو در این مدت نسبتا کوتاه برای کسب شناخت و آگاهی بیشتر و تصمیم گیری مناسب به من لطف کردن .
با سپاس فراوان و آرزوی موفقیت بیشتر برای فروم عکاسی دات کام و اعضای محترم و صمیمیش .
300 صفحه داکیومنت داره همراش ، کل تعطیلات رو باید بذارم برای خوندن یوزرز منوالش !
وب نبشته های گاه و بیگاه میثم فهیمی
Nikon D90 + Nikkor 18-105 VR + National Geographic 2475 + 2 * Lexar SDHC 4 GBSony Cyber-shot P72
به کلیه دوستان عزیز که در این چند روز D90 خریدند تبریک میگم
از مدیران عزیز و امیر توکلی عزیز که در فروم واقعا میشه گفت سردمدار D90 دارها هستند خواهش میکنم برای جمع کردن دوستانی که در این مدت D90 گرفتند و دوستان دیگری هم که در آینده به این بدنه جذب خواهند شد
اگر امکانات فروم اجازه میدهد یک کلوپ راه اندازی کنند .
هم کار فرهنگی اجتماعی انجام میدهیم هم با هم بیشتر آشنا میشویم .
فوتوبلاگ http://500px.com/ChristMelikianمجله رایگان عکاسی من https://flipboard.com/section/meliki...ne-cuts-bacQkF
من خودم عکسایی از دی 90 و 300 رو دیدم یا گرفتم و به نظر من دی 90 ارزشش برای کسایی که خیلی رویاپرداز نیستند بیشتر از دی 300 هست. من فول فریم بودن دی300 رو کار ندارم اما بنظرم گاها عکسای دی90 بهتر از دی300 هم در میاد.
من اوایل پاییز دی90 گرفتم و 2ماه دی90 داشتم که به سرقت رفت و جدیدا 2باره یکی دیگه خریدم چون واقعا سرتر از دوربینهای دیگست!
قیمتش هم با بیمه و گارانتی و لنز 18-105 قیمت کردم از نیکونگرش 1240 گفتند که بنظرم خیلی مناسبه (فلکه ولیعصر) البته من خودم از ایده آل خریدم هر 2بار