افت کیفیت به مرور زمان و کارکرد زیاد رو در مورد دوربین های کامپکت شنیده بودم اما در مورد DSLR ها خیر!
بعید می دونم صحت داشته باشه!
افت کیفیت به مرور زمان و کارکرد زیاد رو در مورد دوربین های کامپکت شنیده بودم اما در مورد DSLR ها خیر!
بعید می دونم صحت داشته باشه!
من در مورد دوربین خودم با توجه به شبیه بودن مشکل نظر دادم و در دوربین ایشون میتواند هر دلیل دیگری داشته باشد.
اما درباره دوربین ها تعجب کردم از نظر شما ، هر وسیله الکترونیکی عمر مفیدی دارد که با میزان کارکرد مشخص تمام میشود و برای دانستن این موضوع لازم نیست متخصص باشیم D90 بنده برای 100 سال کارکرد ساخته نشده بود و با گذشت زمان قطعات کارایی خود را از دست دادند البته زمانی طولانی تر از عمر کامپکت ها و فکر نمیکنم در مورد این موضوع از 20 سال گذشته تا امروز شکی وجود داشته باشد.
مشکل خاصی به نظر نميآد
يکبار تنظيمات دوربين رو کلاً ريست کنيد
من قبلاً رنگ دوربينم روی Adobe RGBبود و رنگ jpgفوتوشاپ روی sRGB
عکس هام بعد از اديت تغيير ميکرد
هر 2 رو يکی کردم درست شده ديگه
ممکنه خروجی نرم افزار رو دست زده باشيد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
در مورد دوربین ها عمدتاً عمر شاتر در مشخصات دوربین ذکر میشه اما برای پردازنده! قبول کردنش نیاز به دلیل داره.
این که قطعات الکتریکی عمر مفید دارند قابل قبوله ولی وقتی می تونیم این ماجرا رو به پردازنده دوربین هم تعمیم بدیم که یا از نظر علمی قابل اثبات باشه و یا به لحاظ آماری، قابل توجه.
بحث صد سال هم نیست! یعنی اصلا زمان مطرح نیست و کارکرد مهمه. صد هزار شات که عمر مفید یونیت شاتر اعلام میشه رقم بالایی برای یک پردازنده نیست.
از پاسخ و لطف دوستان متشکرم ریست کردن و تمیز کردن را امتحان نکردم که انجام میدم حتما
باز هم ممنون
شاید مشکل از تنظیمات picture control باشد در این قسمت میشود تنظیماتی چون کنتراست ٫ رنگ و شارپنس را تغییر داد شاید تنظیمات این قسمت دست کاری شده باشد اگر نویز افزایش داشته شاید شارپنس در قسمت picture control زیاد شده باشد که باعث افزایش نویز میشود همچنین بررسی کنید که در گذشته از سیستم نویزریداکشن دوربین در عکسها استفاده شده یا خیر چراکه تاثیر آن در میزان نویز عکسها خیلی زیاد است شاید در گذشته فعال بوده و الان غیر فعال شده.
سلام دوستان . کسی اینجا هم با d90 هم با d5200 کار کرده ? .... کیفیت عکس های نهایی روی pc چطور بوده ؟ جسارتا هستند کسانی که می گن بعد از d90 هیچ دوربینی خوب نیست .
من در كراپدارهاي نيكون با D90 و D5100 و D7000 و D7100 كار كرده ام و هرگز چنين نيست!
D5100 در خروجي تصوير به مراتب بهتر از D90 است. و D7000 هم در خروجي و هم در بدنه و آپشن ها و فوكوس و ....
در مورد بهتر بودن D7100 از آن سه ، نياز به زمان بيشتري دارم براي قضاوت.
اما خروجي D5100 را بيشتر از D5200 مي پسندم. به دليل شفافيت بيشتر و نويز كمتر.
همه مطالب بالا را در حالت RAW بيان كردم. نه JPEG
دوستان این بروز رسانی برای دی90 اومده
b 1.01
L 2.005
میشه بگین چه تاثیری روی کارایی دوربین داره؟
ایا کیفیت خروجی هم بهتر میشه؟