یه سوال. امروز یه برنامه ای پیش اومد مجبور شدم پست سر هم عکس با فلاش سر خود بگیرم! بعد 5 6 تا عکس دیگه دوربین عکس نمیگرفت که البته بخاطر شارژ فلاش بود. چرا عکسای اول فلاش سریع شارژ میشد اما بعد چندتا عکس باید یه 10 12 ثانیه وا میستادم تا شارژ شه؟ طبیعیه؟
توی عکس های اول فلش شارژ نمی شده . خازن فلش یک بار شارژ میشه و بسته به میزان نور دهی فلش ، بعد از چند شات تخلیه کامل میشه . و بعد شارژ شدن مجدد مدتی طول می کشه .
البته همه دوربین ها این امکان رو ندارند . مثلا دوربین خودم بعد از هر بار فلش زدن باید مدتی صبر کنم تا شارز بشه .
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
بنده مدتها دی90 داشتم و از فلاش آن برای عکاسی ماکرو و استکینگ استفاده میکردم گاهی بیش از 100 شات پشت سر هم با فلاش میزدم
زمان شارژ مجدد نباید انقدر طول بکشد ، حدس میزنم مشکل داغ شدن فلاش باشد
قطع شدن فلاش و عمل نکردن شاتر یک مساله امنیتی است وقتی فلاش بیش از حد داغ شود دوربین تشخیص میدهد که دیگر عکسی نگیرد تا فلاش خنک شود و بعد از چند ثانیه دوباره فلاش فعال میشود
بطور کلی نباید قدری به فلاش دوربین فشار آورد که به این مرحله برسد ممکن است دوربین آسیب ببیند
این موضوع در دی7000 هم وجود دارد ، تقریباً بعد از 30 شات در فواصل زمانی کوتاه با تمام قدرت فلاش داغ میشود و دوربین عکسی نمیگیرد.
خوب با این حساب طبیعیه! پس باید به فکر یه فلاش اکسترنال بود دیگه! که واقعا هم با این قیمتها خریدش خیلی زور داره
با سلام خدمت دوستان
یه سوالی داشتم که آیا باطری گریپ اصل دوربین d90 پیدا میشه و اگر هست قیمتش چنده ؟ و بدل و اصلشو چگونه میشه فهمید .
نمیدونم جای سوالم اینجاست یا نه ولی خب دوستانی که دی نود دارن لطفا جواب بدن ممنون میشم.............من وقتی توی حالت set picture control مد موردنظرم رو انتخاب میکنم مثلا حالت sd و به دلخواه کنتراست و شارپنس اش رو تغییر میدم و عکس میگیرم و یا حتی حالت مونو کروم رو انتخاب میکنم عکسا روی دوربین همونی است که میخوام و روی کامپیوتر هم همون جور....ولی وقتی عکس رو توی فوتوشاپ باز میکنم عکس به صورت کاملا خام و با همون کنتراست و شارپنس اولیه باز میشه حتی عکس سیاه سفیدم هم به صورت رنگی توی فوتوشاپ باز میشه..........چه کار کنم که اینجور نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/مرسی
سلام
شما برای رسیدن به حالت مورد نظر، باید از فرمت JPEG استفاده کنید.
D90 + 18-105 + 24 f2.8D + 60 f2.8D + 105 f2.8G