ولی اگه اشتباه نکنم تو 500D حتی زمانی که فلش خاموشه هم برای کمک به فوکوس فلش میاد بالا و واسه فوکوس میزنه. اما موقع عکس دیگه نمیزنه! حالا باز باید یبار دوستمو ببینم مطمئن شم
ولی اگه اشتباه نکنم تو 500D حتی زمانی که فلش خاموشه هم برای کمک به فوکوس فلش میاد بالا و واسه فوکوس میزنه. اما موقع عکس دیگه نمیزنه! حالا باز باید یبار دوستمو ببینم مطمئن شم
با سلام
معمولا سنسور فوکوس در بازه روشنایی خاصی قادر به انجام اتوفوکوس هست مثلا در مشخصات دوربین Nikon D7100 این بازه (AF Sensitivity Rang = -2EV to 1+19EV) است و این بدین معناست که دوربی در تاریکی زیر -2 قادر به انجام اتو فوکوس نیست
حالا برخی دوربین ها در این مواقع از لامپ کمکی فوکوس (AF Asistance!!) و برخی هم از شلیک فلاش برای روشن کردن محیط استفاده میکنن(مثل دوربین های کنن و المپوس)
موفق باشید
دوستان کسی تا الان موتور شاتر دوربینشو عوض کرده؟ اینجور که میگن عمر شاتر d90 صدهزارتا شاته. مثل اینکه دوربین من 99تاشو رفته! حالا به صد هزار برسه یهو خراب میشه؟ یا میشه کار کنه؟ یا اصن عوض کردنش واجبه؟ چجوریاست؟ یکم توضیح بدین
پس زیاد نگران نباشم! البته به شانسم هست خب نمیدونین چقدر هزینه داره تقریبا؟
یه سوال دیگه. این EV دوربین تو همه مود ها کار میکنه؟ احساس میکنم تو موم M وقتی کم یا زیادش میکنم تغییر محسوسی تو عکس ایجاد نمیشه!
خیر توی مود M همه تنظیمات رو دارید دستی میدید و دوربین نمیتونه چیزی روتغییر بده که روشتایی رو تنظیم کند. توی مودهای دیگر بالاخره یکی از فاکتور های دیافراگم، سرعت شاتر یا ایزو دست دوربین است و با تغییر EV در این فاکتور تغییر میداد.
در مورد هزینه از تعمیرگاه های مربوطه باید استعلام کنید.