مسعود جان مطمئنی ؟ تا جایی که من یادمه بعد از این که شارژ کامل میشد چراغ شارژر خاموش می شد .
دوربین من روشن نمیشه و نمی دونم مشکل از کجاست ( باتری - دوربین - شارژر )کسی تا حالا از کابل مستقیم برق DC استفاده کرده . از کجا میشه تهیه کرد ؟
مسعود جان مطمئنی ؟ تا جایی که من یادمه بعد از این که شارژ کامل میشد چراغ شارژر خاموش می شد .
دوربین من روشن نمیشه و نمی دونم مشکل از کجاست ( باتری - دوربین - شارژر )کسی تا حالا از کابل مستقیم برق DC استفاده کرده . از کجا میشه تهیه کرد ؟
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
سلام
من اطلاعات فنی زیادی در مورد دوربین ندارم بهتره بگم اصلا اطلاعات ندارم . احساس می کنم شفافیت و کیفیت عکس های دوربینم خیلی پایین اومده و تقریبا همه عکس ها حتی به نوعی نویز دارند و کیفیت یک عکس دوربین دی نود را ندارند . علت خاصی داره ؟ تقریبا فیلتر uv همیشه روی لنز هست . ممکنه بخاطر فیلتر باشه ؟ هر چند به نظرم بعد از باز کردن فیلتر هم تفاوت خاصی از نظر کیفیت ندیدم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
فکر می کنم این موضوع بیش از واقعیت، متاثر از احساس باشه، همونطور که خودتون گفتید احساس می کنید...
عکس های جدید رو با عکس هایی که در ابتدا گرفته اید در شرایط عکاسی تقریبا یکسان و با بزرگنمایی برابر بررسی کنید.
پ ن: گاهی این احساس های کمی غیر واقعی، دلیل پشت پرده و ناموجه ای برای خرید تجهیزات جدیده!
در این سایز که چیز خاصی مشخص نیست
اگه امکان داره فایل خام و یا کراپ 100% بذارید.
طبیعتا فایل خام بهتر خواهد بود
با این عکس دوم نمیشه قضاوت کرد .
شرایط نوری بسیار نامناسب بوده . هیچ اثری از آفتاب و سایه و روشن نیست . و فکر میکنم یا بعد از غروب افتاب بوده و یا قبل از طلوع آن .
وایت بالانس هم به همین دلیل نامناسبه و تصویر به آبی بودن می زنه .
با همه اینها به نظرم عکس درست باید چیزی شبیه به عکس زیر باشه :
92.jpg
با این حال پیشنهاد میکنم که کارهای زیر را انجام دهید :
1- یکبار دوربین را Reset Factory کنید . با انتخاب گزینه Custom setting تا همه تنظیمات به حالت نخستین باز گردد . ریست دو دکمه ای فقط برخی تنظیمات شخصی را حذف میکند .
2- در شرایط نوری مناسب عکس بگیرید . جایی که تنوع رنگ و نور و کنتراست وجود دارد . و بهتر است در روز روشن و هوای آفتابی عکس بگیرید . مثلن ساعت ده صبح یا سه تا چهار بعدازظهر . و دوباره چک کنید . یا RAW عکاسی کنید و یا اگر Jpeg میگیرید تنظیمات منو را به حالت Vivid قرار بدهید .
3- سرآخر با اسپری هوا ، و بعد از درآوردن آیینه و لاک میرور آپ ، بدون تماس با سنسور به آن بدمید . یا آن را برای تمیز کردن به یک مرکز معتبر ببرید ...
بنده یک D90 داشتم و به همین دلیل فروختم نا گفته نماند که دوربین عمر مفیدش تمام شده بود و منم بعنوان صاحب دومش تا میتوانستم ازش کار کشیده بودم و دچار نویز و افت شدید حتی در ایزو های پایین شدم بطوریکه عکس ها قابل استفاده نبودند و پردازنده انگار دیگر نویز گیری نمیکرد البته در دوربین من بدلیل کارکرد خیلی زیاد طبیعی بود اما اگر دوربین شما جدید و کم کارکرد است دلیل دیگری میتواند داشته باشد.