این Error که در دوربین های نگاتیو نیکون هم گاهی دیده می شد مربوط به CPU لنز است.هنگامی که دوربین نمی تواند با لنز ارتباط صحیح و کامل برقرار کند این ارور نمایش داده می شود.در اکثر مواقع با یک بار باز و بستن لنز و یا خاموش و روشن کردن دوربین مشکل بر طرف می شود.
گاهی که لنز را خوب نبسته ایم و یا روی کانتکت های لنز و یا دوربین چرب و یا کثیف شده باشد و یا اینکه لنز با دوربین همخوانی نداشته باشد ( قدیمی باشد ) یا لنز هایی از کمپانی های دیگر ( مثل تامرون و سیگما اما تامرون بیشتر ) بر روی دوربین بسته شود این ارور دیده می شود.به دوربین اصولا مربوط نیست و بیشتر به لنز مربوط است و پردازنده لنز..
جای نگرانی زیادی ندارد البته برای بدنه و دوربین.بیشتر اشکال ( اگر باشد ) در لنز است و نه بدنه.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
اینم یه نمونه ئ با حال از دی90.موشخصاتشم تو exif هست
[IMG]http://i39.*******.com/2mq6u4p.jpg[/IMG]
ارمن هاروطونیان Armen Haroutunian
Nikon D90 18-105mm vr /Nikon 50mm f1.8/Nikon 85mm f1.8/Nikon sb800/Nikon sb700
آقا چون حرکت جمعی عدم خرید در این پست جواب نداد، ما دیگه عزم رو جزم کردیم که D90 رو بخریم! اما باز همان سؤالات قدیمی:
- ارزش دارد که همچنان صبر کنم تا از نمایندگی رسمی (نیکونگرش که همیشه با تأخیر چند ماهه و با قیمتی گرانتر دوربین به بازار می دهد) خرید کنم؟
- اگر ارزش ندارد، بین این همه شرکت و گارانتی رنگارنگ کدام بهتر است؟
اصولا اگر بنده قصد خرید داشتم به هیچ وجه نیکونگرش را انتخاب نمی کردم ( نیکونگرش یک شرکت تقریبا مرده و یا در حال مرگ است و دچار رودربایسی هستند که جمع کنند و یا نه! )
بعد از آن هم می رفتم و با دقت تمام یک دوربین بدون گارانتی و با ارزان ترین قیمت ممکن را از یک جای بسیار خوب می خریدم با اختلاق 100 تا 150 تومان ارزان تر.
یا اگر اهل ریسک نبودم و خیلی محافظه کار بودم می رفتم یکی از همین گارانتی های همراه با بیمه ( مثل نورنگار و ایده آل ) هر کدام ارزان تر داد را انتخاب می کردم ( هر دو تعمیرگاه شان تعمیرگاه مرکزی است )
خلاصه هر کدام ارزان تر بهتر...پول اضافه در جیب کاسب ( دزد ) نمی ریختم....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ساده ترين راهش اينه كه روي عكس كليك راست كنيد و از قسمت Properties , بالاي پنجره گزينه ي summary رو انتخاب كنيد واگزيف رو ببينيد.
همينطور در فتوشاپ در File قسمت File Info .
از ACDSEE هم ميتونيد استفاده كنيد.
یکی از برنامه های خوب برای دیدن exif برنامه ی KUSO exif viewer هست که از لینک زیر می توان ان را Download کرد.
[CODE]http://www.kuso.cc/exifviewer[/CODE
نمیدونم که این ریویو در این پست توسط دوستان قرار داده شده یا نه ولی امیدوارم که تازگی داشته باشه
کد:http://www.dcresource.com/reviews/nikon/d90-review
بالاخره بعد از سه سال تحقیق و تفحص و تدبر، خرید انجام شد!!! امروز (دوشنبه 16 دیماه 87) از پاساژ حافظ جمهوری به شرح زیر خرید کردم:
- بدنه D90 با گارانتی ایده آل: 920.000
- لنز 85-Nikkor 16 با گارانتی ایده آل: 590.000
- کیف Lowepro مدل 75AW (که به دو صورت کوله پشتی و شانه آویز قابل استفاده است): 100.000
- فیلتر UV HAMA 67mm (آلمانی): 20.000
- SD Memory Toshiba 4GB 20MB/S (ژاپنی): 46.000
با چند عکس اول میشه فهمید که نویز در نور کم بسیار خوب کنترل شده است و دوربین از لحاظ زمان روشن شدن، فوکوس و ذخیره روی حافظه بسیار سریع عمل میکند. لنز هم از لحاظ Sharpness لنز خیلی خوبیه.
اما کسانی که میخوان بخرن خودشونو برای منوهای بسیار مفصل و خواندن کامل User Manual سیصد صفحه ای دوربین به صورت کامل اونم حداقل یکبار آماده کنن!
اینو هم بگم که از سال 84 که Panasonic FZ-20 رو فروختم (اینم سندش!) در حال تحقیق برای خرید بودم که فکر کنم سه سال صبر واسه خودش رکوردی باشه!
در این مدت چند نسل SLRهای کنن و نیکون آمدن و رفتن و در دام عشق دوربینهای زیادی هم گرفتار شدم از جمله Sony R1 و Fujifilm S100FS و NikonD60 و ... که دومی دیگه واقعاً جدی شده بود و فقط CA خیلی شدید این دوربین عشقو پروند!
و حالا D90 ...