دراین مورد نمی شه زیاد مطمئن بود بعضی مواقع فروشگاهای سونی همون قیمت اولیه رو می گن و با فروش یا درخرید تازشون قیمت جدید می دن .سوال: آیا این اختلاف شدید موقتی است و در یکی دو ماه آینده این دوربین ارزان می شود؟
گارانتی بین المللی درایران پذیرفته نمی شه .آیا اگر از دوبی تهیه کنم، گارانتی در ایران پذیرفته می شود؟
گویا تعرفه گمرک دوربین 4 % است و فروشندگان علت قیمت بالا را گارانتی اعلام میکنند.
بله هزینه ترخیص گمرکی این کالا برروی گارانتی حساب می شود .
برد فلاش 3 متر در ایزو 100 و 18 متر در ایزو 3200 که هم اندازه hs 20 هست (من فکر می کردم برد فلاش در ایزو 100 12.7 هست)The flash has a quoted auto ISO range of 12.7 metres, which sounds impressive, but more useful is the Guide number - 18 Metres at 3200 ISO which equates to 3 metres at 100 ISO.
هرچند سایت خیلی معتبری نیست و در ایزو بالا برتری با سونی هست اما فوجی فرمت raw داره که با پروسس نویز عکس رو میشه بهتر از سونی کرد.
در این ریویو بیشتر مقایسه بین سونی hx100v و کنون sx30 هست
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
البته باید این نکته رو هم در نظر بگیرید که قیمت دلار 1165 تومان است (قیمت فروش دلار را می گم که امروز از سایت http://mesghal.com/ نگاه کردم) خوب پس:
450*1165=524250
که 4 درصد هم گمرک بهش اضافه می شه که به عبارتی میشه 545220 در نظر میگیریم با پول حمل ونقل بشه 550 هزار تومان که اگر 10 درصد سود روش بگشن حدود 600 تومان می شود.
البته این با فرض این بود که نمایندگی با قیمت 450 دلار دوربین را خریداری کند که مسلما اینچنین نخواهد بود.
ببخشید اگر پست شبیه کلاس ریاضی شد :).
قطعا اونها از سونی با قیمت به مراتب پایینتر خرید می کنن حتی زیر 400 دلار
اینم اخرین عکس من و طرفداران صنعت نفت ابادان...........
DSC01360.jpg
دوستان عزیز.
من کلی تحقیقات کردم راجع به اختلاف قیمت. نکته ای توجهم رو جلب کرد.
در سایت سونی استور :
http://store.sony.com/webapp/wcs/sto...d%3d.&mode=add
قیمت دوربین در حالت عادی 450$ هستش که وقتی به صفجه خرید میرید
میبینید که حدود 40 تا 100 دلار باید بابت گارانتی بپردازید. با محاسبات ریاضی دوستمون ssz دیدم قیمت همون 600000 میشه
فقط یه مساله هست که گارانتی شرکت سونی چه مواردی رو پوشش میده و آیا بیمه رو هم شامل میشه؟
اگر کسی اطلاع داره بگه. ممنون. :)