دوستان من با این دوربین رو تنظیمات اتوماتیک عکس که می گیرم چهره فرد مورد نظر خیلی پر رنگ و براق (رنگ پوست خیلی کرم میشه و نور فلش هم روی صورت معلوم میشه)هست.مشکلم کجاست؟؟؟؟
لطفا اساتید راهنمایی کنند.مرسی
اینکه در ظاهر عکس از ال سی دی یا ال ایی دی کامپیوتر با ال سی دی دوربین عکاسی تفاوت است شکی نیست.
ولی اینطور که من از نوشته های شما برداشت کردم اگر عکس را از روی همان هارد کامپیوترتان ببینید با زمانی که از روی همان کامپیوتر عکس را از مموری دوربین نگاه کنید تفاوت باشد چیز عجیبی است.
اصولا عکس های سونی شدت رنگش نسبت به دوربین های دیگر بیشتر است. ضمنا نحوه ی تنظیم دوربین (اتوماتیک یا SCN یا ... ) برای عکاسی هم در عکس تغییر ایجاد می کند.
توضیحات بیشتر و تخصصی بر عهده ی اساتید محترم بخش
دوست عزیز من وقتی از روی هارد کامپیوتر یا با کامپیوتر از روی مموری دوربین می بینم تصویر درست است ولی اگر با خود دوربین نگاه کنم یا دوربین رو به ال ای دی وصل کنم یا عکس ها رو روی فلش بریزم و فلش رو به ال ای دی وصل کنم عکس خیلی پر رنگ و براق هست . در ضمن من از مد اتوماتیک برای گرفتن عکس استفاده کردم.
مرسی از جوابت
اساتید عزیز لطفا راهنمایی کنند. مرسی
درود
شاید اشکال از LEDیه ؟ مطمئنید تنظیمات رنگی تلویزین درسته ؟ بنده ابتدا گمان کردم مشکل از کابله (کابل سه رنگ معمولا تصویر رو به نسبت HDMI خراب می کنه) ولی وقتی گفتین LED با رابط USB (فلش) هم تصاویر رو متفاوت نشون میده ، بنده نظرم عوض شد . پیشنهاد می کنم تنظیمات تلویزون رو بازبینی کنید ، تصویر رو روی تلویزیون های دیگه هم ببینید و تصویر دیگری از هارد سیستمتون انتخاب کنید و روی تلویزون نمایش بدید . اینجوری اگه اشکال از مانیتور باشه ، خودشو نشون میده .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی