ولی به نظرمن که خارج از قضیه اندازه بدنه , طراحی و ظاهر زیبایی داره. کلا کمی طراحیش رو اروپایی کرده. به جای خطوط منحنی وکج, بیشتراز لبه های تیزوشکسته ومربع استفاده کرده که همین شکلش رو کمی به اشکال کلاسیک نزدیک کرده(وزیباتر شده طراحی های جدیدسونی)
خب اگه میخواست که معرفی میکرد ، حالا چرا به جای اون مدل ؟؟
هدف این بوده که با طراحی و ساخت یک بدنه و تعداد زیادی قطعه و مونت مشترک و ... بتونن دو تیپ از عکاسها رو به خودشون جذب کنند.
در واقع این دوربینهای جدید و لنزهاشون جز اسم سونی وجه مشترک دیگه ای با SLR های سونی ندارند و از این جهت فرقی بین یوزرهای سونی با بقیه نیست.
ظاهر بدنه مساله کاملا شخصی میباشد . بنده کاربر محصولات سونی هستم و شاهد سیر تکاملی کمی و کیفی این برند بودهام ، به کرات شاهد بودهام که در هنگام عرضه محصولات جدید سونی که اغلب سنّت شکن یا همراه ما تعریف کلاس جدیدی بوده مورد انتقاد یا حتا پیشداوری غیر منصفانه بوده و جالب اینکه منتقدان اولیه بعدا به طرفداران پرو پا قرص تبدیل گشتهاند .
هنگامی که بدنه آلفا ۹۰۰ را در دست میگیرد و چند روزی را با آن سپری میکنید دل کندن از آن برایتان سخت است . از چند عکاس آماتور مستقیماً شنیدهام که واژه یک دوربین واقعی رو برای این بدنه به کار بردند . آلفا ۷ نیز استایل طراحی جدّ خود را دارا میباشد .
هنگام عرضه سری نکس هجمهٔ عجیبی به آن شد و مورد تمسخر بسیاری قرار گرفت اما اکنون چه ؟
در طول ۲۴ ساعت اخیر شأهد به حراج گذاشتن تجهیزات زیادی از میررلسهای الیمپیوس ، پاناسونیک و حتا خود نکس ۵.۶.۷ سونی در سایتهای دست ۲ فروشی بودم .
شاهد کوچ زیادی به فول فریم در میررلسها خواهیم بود !
من به شخصه و از روی تجربه قبلی و عملکرد چند باره سونی معتقدم که این بدنهٔ زیبا با طراحی کابردی موفق خواهد بود .
سیاوش محمدی
فقط کافیست همین چند فاکتور را کنار هم بگذارید تا احتمال موفقیت این نورسیده مشخص شود : دوربین کوچک با لنز قابل تعویض + سنسور فول فریم با رزولوشن بالا + فوکوس سریع + ویزور
به نظرم Game Changer خواهد بود.
من فکر میکنم که ارزانترین دوربین فول فریم دیجیتال در آغاز معرفی تا به الآن هست(؟).
با توجه به راهاندازی یک خط تولید جدید و هزینهی R&D و چالشهای موجود در این سیستم و... که برای این دوربین میتوان متصور بود، حرکت بسیار جسورانهای محسوب میشه! که احتمالا موفقیت سری NEX سونی، انگیزه و جرات این کار بوده باشه.
این تازه میتواند آغاز راهی باشد برای به چالش کشیدن DSLRها، و به خدمت گرفتن امکاناتی بهتر با محدودیتهای فیزیکی کمتر!
واقعا وجود Sony و امثال اون برای این صنعت لازم بود، تا کاربران محدود به سیاستهای تجاری و محافظهکارانهی غولهایی مثل Canon و Nikon نباشند.
محمد زرندی
البته قيمتش كه پايينتر نيست.
٦دي الان در ايران و خارج از ايران ١٥٠٠ دلار فروخته ميشود.دي ٦٠٠ را هم كمي بالاتر از اين قيمت ميتوان خريد.
اين از اين
با توجه به ابعاد سنسور فول فريم اين دوربينها،لنزهايشان هم دايره تصوير يك لنز فول فريم را بايد داشته باشند و ابعاد اين لنزها هم نبايد با لنزهاي DSLR هاي فول فريم خيلي متفاوت باشد.
حالا بايد ديد مزيت يك ميرورلس فول فريم به يك DSLR فول فريم چه ميتواند باشد كه براي يك عكاس جذابيتي براي خريدش ايجاد كند.
توجهتون رو جلب می کنم به پدبده ای به اسم Leica ! :) آقا این سونی چرا کلا لنز درست حسابی واسه mirrorlessهاش نمیزنه ؟ انقدر زحمت می کشه همیشه همه چیز رو عالی درست می کنه یه قسمت رو کاملا ول می کنه. واسه NEX هم تا همین چند وقت اخیر که Zeiss یه سری Touit داد چیز های جالبی نداشت. با این اوضاع الآن ای دوربین لنز های به شدت سریع مثل f/1.4 نیاز داره نه 4 و 2.8 !