آرش عزیز درسته که اینها تحریم نیستند اما به هر حال جهان سومند!!!
و جای شکرش باقیست که پس از ایمیلتون تماس گرفتند و خواستند که بهتون دوربین نو بدهند!! البته من دلیلی برای قبول نکردنش واقعآ نمیبینم اگر این قضیه در ایران اتفاق افتاده بود من کلاهم را بالا هم مینداختم و الیته اینبار من هم قبول نمیکردم!! اما چون از آنجا تماس گرفته اند میگویم من قبول میکردم،بلاخره یه مو از خرس کندنه دیگه!!
بعد اینکه شما فکر میکنید این قضیه برای برند های دیگر به این شکل نیست که میگیید دیگر از این کمپانی خرید نمیکنید!!
متاسفانه باز میرسیم به جمله ی کاوه ی عزیز " که اینجا ایران است"
منون جناب خدامی،کاش میگفتید تا 30!!!
اما در مورد فکوس دستی ، باید دار حالت منوال به سراغ اخرین گزینه که برای تنظیمات نوع فکوس ه برید!! در اونجا بعد از انتخاب با چرخوندن حلقه نظیماتبه حالت دستی میرسید!! حتمآ اگر سوژه ای که گفتید پیدا کنم امتحانش میکنم!! برا خودم هم جالب شده!!
باز هم ممنون!!
سلام تفاوت h50 و h9 در چیه
سلام لطفا یکی به من کمک کنه بین h50 و fz18 کدومو بخرم
با توجه به چیزایی که قبل خرید خوندم و بعد خرید دیدم من به شما h50 رو پیشنهاد میدم. اگر هم دنبال ulta zoom ها هستید به مدل جدید nikon هم فکر کنید!!
با سلام خدمت جناب قبادی عزیز
کاوه جان من از مدتها پیش در چندفروم مختلف ازجمله بحثهای شما با اون ینگه دنیایی در موردH9 رو تمام و کمال خوندم و دورادور ارادت خدمت هم شما و هم آگاهی و دانش و تجربه شما دارم.
سوالی از شما داشتم: منم با اجازتون مدتیه میخوام به جمع دیجیتالی ها بپیوندم؛ با توجه به بودجه ای که دارم و تحقیقات نیم بندی هم که کردم رو ی دوسه مدل و دوربین مختلف کلید شدم و یارای هیچ رقم تصمیم گیری ندارم پای خرم حسابی مونده تو گل بلاتکلیفی. مدلهایی که من بهشون رسیدم اینا هستن:
1- Panasonic FZ18
2- SONY H50
3- NIKON Coolpix P80
4- OLYMPUS SP-570 UZ
5- FujiFilm S8100 fd
.....
اینا اون پنج دلاوری هستن که من در انتخاب یک کدومشون موندم.
خواهشم از شما اینه که با توجه به شناخت و تجرب تون کدوم یکی رو ارجح و اصلح میدونین؟
باور کن هرکدمی که شما بگین در دم همونو خریدم بی هیچ تاملی.
در ضمن پارامتر ED و فرمت RAW چیه؟
خیلی دیگه سوال کردم ببخشید ولی بازم ایشالله سرتونو درد میارم.............
ویرایش توسط NASSER KHAN : Friday 27 June 2008 در ساعت 19:20 دلیل: در خواست کمک
والله اگر بنده نظری دادم حتما آن را مقایسه کنید و باز هم از دوستان دیگر هم بپرسید.
اما بنده با اجازه خودم یک عضو دیگر به این مجموعه اضافه م یکنم و آن هم دوربین جدید کاسیو است.Casio Exilim Pro EX-F1 را هم اگر به لیست اضافه کنید دیگر تکمیل است.
اما بعضی از این مدل ها هنوز در ایران عرضه نشده اند.مثل نیکون و فوجی
بعضی ها از بقیه شاهکارترند ( مثل زوم الیمپوس )
بعضی ها اصلاحات زیادی داشته اند مثل سونی
بعضی ها از خیلی وقت ها پیش دوربین های خوبی بوده اند مثل پاناسونیک
اما انتخاب بر عهده شما است.
به نظرم مدل هایی که در بازار نیستند را فاکتور بگیرید.
بعد مدل های جدید را ببینید و در موردشان تحقیق کنید.
بنده شخصا ابتدا کاسیو را می پسندم و بعد سونی و پاناسونیک و بعد بقیه را....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با سلام خدمت جناب قبادی
دوربین نیکون در ایران موجود است (420000تومان) کاسیو ظاهرا حدود 1000 دلار می باشد که از نظر قیمتی در رنج گزینه های دیگر نمی باشد در مورد فوجی هم مدل 8000موجود وی باشد که ظاهرا تفاوت چندانی با 8100 ندارد.خواهشمند است با توجه به این نکات ارزیابی خود در رابطه با این گزینه ها را بفرمایید.
در ضمن میخواستم بدونم H50 نسبت بهh9/h7 تفاوت قابل ملاحظه ای از نظر عملکرد و کیفیت (خروجی عکس) دارد یا خیر؟( با توجه به اختلاف صد هزار تومنی H50 با H7 (بدون گارانتی هر دو) کدامیک توصیه می شود؟)
با سلام
اگر نیکون وارد شده است گزینه خوبی است.هرچند هنوز از نزدیک زیارت اش نکرده ام.اما به نظرم جالب است.روی کاغذ از بقیه یک سر و گردن بالاتر است.
در مورد تفاوت به نظرم به اندازه 100 تومان فرق دارند و ارجحیت با خرید H50 است ( در مقابل H7 )
و بعد اینکه به نظرم چرخی در بازا ربزنید و با انها از نزدیک اشنا شوید یقینا در نظر نهایی موثر است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson