فکر می کنم بهترین راه کسب اطلاع از قیمت ها بدون صرف زمان این است که به فروشگاههای آنلاین مراجعه کنید. قیمت h50 هم الان در این سایتها بین 420 تا 430 هزار تومان است. ظاهراً همه گارانتی ها هم متفرقه هستند و گویا هنوز بازرگانی ایران این دوربین را وارد نکرده است(!).
حالا که پاسخ به شما بهانه ای شد برای نوشتن این را هم بگویم دوربین بنده هم بالاخره تعمیر شد و فرصتی هم بدست آمد تا با این دوربین به علاقه اصلی خود یعنی عکاسی خیابانی بپردازم که تجربه لذت بخشی بود چون با این دوربین خیلی اسان تر از دوربین های دیگرم می توانستم عکس بگیرم. شما هم امتحان کنید! بند دوربین را ببندید و آن را از گردن آویزان کنید به شکلی که دوربین روی سینه قرار بگیرد. Lcd را بالا بیاورید و در خیابان ها و پاساژهای شهر قدم بزنید و عکس بگیرید...در این حالت تصور می شود که شما مشغول تنظیم دوربین هستید نه عکاسی. جالب است که کسی شک هم نمی کند و با آرامش کامل می توان عکاسی کرد. یادش بخیر که یک زمان برای عکاسی در خیابان حتی مجبور می شدم از لنزهای اولترا واید استفاده کنم تا دوربین مستقیم سوژه را نشانه گیری نکند و حالا چقدر ساده می توان در خیابان عکس گرفت بی آنکه مزاحمتی برای کسی ایجاد شود! Lcd این دوربین برای من خیلی ارزشمند است... حالا در همین زمینه(عکاسی خیابانی) با مشکلی مواجه شده ام که هنوز تاپیک مناسب برای سوال کردن را پیدا نکرده ام...