LCD دوربين Canon S5 IS قابليت چرخش داره كه واقعا يك مزيت خيلي خوبه چه موقعي كه توي كيفه و جلوي ضربات احتمالي رو مي گيره و چه وقتي كه تو دسته ، بخاطره سايز مناسبش دست روش قرار نمي گيره ،
اما در مورد پاك كردن ، من دوربين قبليمك ه يك W70 سوني بود (كامپكت ) و حتي LCD لپ تاپم رو هيچ وقت با دستمال كاغذي پاك نكردم . كاري كه مي كردم اين بود كه يك دستمال عينك داشتم و يك اسپري كه موقع خريد عينك فروشنده بهم داد ( بخاطر خريد عينك با لنز I&G ، كه مخصوص پاك كردن اون شيشه عينك بود ، ) در عوض من بجاي اينكه شيشه عينك رو با اون پاك كنم از اسپري و دستمال عينك براي پاك كردن LCD ها استفاده كردم كه حد اقل مشكلي نداشتم ( حالا نمي دونم واقعا ضرر داشت يانه ، چون يك دوستي در يك تاپيك مشابهي نوشته بود كه من لنز دوربين رو با دستمال پاك مي كنم و خيلي هم راضيم و مشكلي نيست ، و دوست ديگري نوشته بود ( كنون يا نيكون ) توي سايت رسميش گفته كه پاك كردن لنز دوربين با دستمال كاغذي براي لنز ضرر داره ،
حالا اگر من اون تاپيك رو دوباره پيدا كردم يك لينك براتون ميزارم .
منم توصيه نمي كنم كه از راهي كه من استفاده مي كنم استفاده كنيد ، شايد دستمال كاغذي هم مشكلي ايجاد نكنه ، بهرحال LCD ، لنز نيست .
نهايتا چيزي كه به ذهن من ميرسه اينه كه LCD رو هيچ وقت تميز نكنيد تا مجبور شيد ، خود من LCD لژ تاپم رو اگر دروغ نگم طي يك سال فقط دوبار تميز كردم اون هم بخاطر اينكه يك لكه ي بد روش افتاده بود ، اگر نه واسه اون هم تميزش نمي كردم ، به نظر من يك LCD سالم و هميشگي بهتر از يك LCD تميز موقت كار مي كنه !!!!!!
منظورتون روكش UV يا همچين چيزيه ، يا يك روكشي كه مثل درب روي LCD رو بپوشونه ميشه بيشتر توضيح بدين