صفحه 2 از 7 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 20 , از مجموع 69
Like Tree42تشکر

موضوع: Panasonic FZ35 یا Canon SX20 IS یا Fuji S200EXR

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    355

پیش فرض پاسخ: Panasonic FZ35 یا Canon SX20 IS یا Fuji S200EXR

سلام
    البته يكي از نقاط ضعف ديگر HS10 اينه كه لرزش گير دست در اون بصورت Sensor-Shift هست كه زياد نميشه روش حساب كرد ولي در S200EXR لرزش گير در لنز دوربين هست. يكي ديگر از نقاط ضعف HS10 در برابر S200EXR باطري اونه، كه 4 تا باطري قلمي ميخوره در اين صورت هم شارژر همراه دوربين نيست ولي به نظر من باطري ليتيومي ارجهتر از باطري قلميه كه در S200EXR باطري از نوع ليتيومي هست و شارژر هم همراه دوربين عرضه ميشه.
    موفق باشيد.
    ویرایش توسط Javad Ebrahimi : Tuesday 23 March 2010 در ساعت 14:51
    same تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    23

نقل قول نوشته اصلی توسط M. Ali Farajian نمایش پست ها
    این HS10 که باز سنسورش کوچیکه!!!!!!!!:biggrin:
    محمد عزیز
    HS10 درسته که سنسورش کوچیکه اما مثله دوربین خودت CMOS هست. در حال حاضر به نظرم هر وقت به بازار ما بیاد تنها مشکلش قیمت بالاش بشه.
    با نظر ابراهیم عزیز هم در مورد لرزش گیر موافقم. در مورد باطری هم من به شخصه از قلمی به جز وزنش بیشتر خوشم میاد قیمتش مناسبه و راحت میشه چند سری یدک داشت یا در صورت مشکل عوض کرد بدون اینکه دلت بسوزه.

ممنون

كاربر همراه M. Ali Farajian آواتار ها
    تشکر کرده
    3145

نقل قول نوشته اصلی توسط same نمایش پست ها
    محمد عزیز
    HS10 درسته که سنسورش کوچیکه اما مثله دوربین خودت CMOS هست. در حال حاضر به نظرم هر وقت به بازار ما بیاد تنها مشکلش قیمت بالاش بشه.
    با نظر ابراهیم عزیز هم در مورد لرزش گیر موافقم. در مورد باطری هم من به شخصه از قلمی به جز وزنش بیشتر خوشم میاد قیمتش مناسبه و راحت میشه چند سری یدک داشت یا در صورت مشکل عوض کرد بدون اینکه دلت بسوزه.

ممنون
    دوربین من CMOS نیست توی این سری فقط SX1 که CMOS است ولی اونجور که همه توقع داشتند در نیومد و نویزش بیشتر از CCD شد و ولی این سنسور ها به علت سرعت بالایی که دارند برای عکاسی پیاپی بسیار مناسب هستند.

منم باتری قلمی رو ترجیح می دم.
    same تشکر می‌کند.
    محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
    از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی

كاربر همراه I Mis آواتار ها
    تشکر کرده
    120

واقعا نمی دونم چه جوری محبتهای محمد و ابراهیم عزیز رو جبران کنم. فقط ممنونم

اما چند مورد
    ابراهیم جان مگه واید بودن لنز FZ35 اینقدر محسوس بود که بهش اشاره کردی؟ همچنین اگه ممکنه یه کم بیشتر در مورد رينگ زوم و فوكوس دستي S200 توضیح بده ، آیا مثله فوکوس SLR است؟ فوکوس اتوماتیکش چطور بود؟ یک دفعه منو به S200 علاقه مند کردی.
    محمد جان خیلی قشنگ گفتی واقعا متاسفانه هیچ دوربینی کامل نیست منم مثل شما متحرک بودن ال سی دی برام مهمه چون دیگه لازم نیست برای برخی زوایا خودتو درب و داغون کنی مثلا اگه فوجی همین ال سی دی S200 خودشو مثله مدل قبلیش S100 متحرک می کرد دیگه لازم نبود اینقدر مزاحم شما بشم.

سلام...
    آقا اگه مي خواي مثله من پشيمون نشي يه فوجي اس200 اي ايك آر بردار
    CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400

كاربر جديد
    تشکر کرده
    23

نقل قول نوشته اصلی توسط I Mis نمایش پست ها

سلام...
    آقا اگه مي خواي مثله من پشيمون نشي يه فوجي اس200 اي ايك آر بردار
    دوست عزیز چی گرفتی که پشیمون شدی؟ و تجربه فوجی رو چطوری داری؟

كاربر همراه shenasi آواتار ها
    تشکر کرده
    3783

با سلام
    دوست عزیز من با hs10 کار نکرده ام اما با دوربینهای sx10 کنون و s100fs فوجی به مدت زیاد کار کرده ام که مشابه sx20 و s200exr هستند که ممکن است یکی از انتخابهای شما باشند .
    بطور حتم و از هر لحاظ دوربین فوجی با کیفیت تر بود و اگر من در چنین شرایطی قرار بگیرم حتما فوجی را انتخاب میکنم تنها مقداری زوم بیشتر و فیلم برداری hd را ندارد ولی به جایش عکسهای با کیفیتی با این دوربین ثبت خواهید کرد من با g10 هم عکاسی کرده ام و تنها دوربین غیر حرفه ای که عکسهایش در حد s100fs بود تنها همین g10 بود که خوب البته g11 هم به بازار آمده است که من با آن عکاسی نکرده ام
    s100fs که عالی بود حالا این s200exr مقداری اشکالات آن مثل ال سی دی کوچک (البته گردان بودن ال سی دی خودش جزء محاسن s100fs بود )را بر طرف کرده و به نظر من بهترین انتخاب به همراه g11 در بین تمام slr likeهاست
    موفق و پیروز باشید
    شناسی
    same و ehsanrobo تشکر می‌کنند.
    محسن شناسی آذری
    About Me
    هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود ....
    D90

كاربر همراه I Mis آواتار ها
    تشکر کرده
    120

دوست عزیز چی گرفتی که پشیمون شدی؟ و تجربه فوجی رو چطوری داری؟
    اس ايكس بيست..
    البته دوربين فوق العاده اي هست اما سايز سنوسرش منو دل زده كرده..
    سايز سنسور اس200 خيلي بزرگتر و كيفيت عكساش مي تونم بگم 2 تا 3 برابر اس ايكس20 هست
    CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400

كاربر آشنا hooshmand shokoohi آواتار ها
    تشکر کرده
    88

محمد عزیز

ممنون
    دوست من ، ممنونم که ازم خواستی که تو این بحث شرکت کنم. در مورد دوربین همانطور که بقیه دوستان هم کم و بیش گفته اند امکان ندارد که چیزی بخری و هیچوقت پشیمان نشی. همه ما دوست داریم دوربین بهتری داشته باشیم و این یعنی به نوعی از خریدمان پشیمانیم. البته نمیگویم همه از دوربینشان ناراضی هستند. ولی احساس پشیمانی در ته دل همه سوسو میزند. اگر پول بیشتری داشتم فلان دوربین را میخریدم. در مورد فوجی باید بهت بگم من از خرید فوجی S200EXR ناراضی نیستم با توجه به خواسته هام و بودجه ام بنظرم بهترین انتخاب بود. البته با دوربین کانن 450D قابل قیاس نیست حتی به 1000D هم نزدیک نیست اگرچه قیمتش حدود 100 تومن فرق داره اما با توجه به لنزی که روشه حتماً قیمتش می ارزه. چون برای کانن این لنز حدود 1800000تومان قیمت داره. همه دوربینها ضعفهایی دارند. باید ببینی کدوم ضعف برات مهمتره. همینطور از نقاط قوت دوربینها مطلع هستی. باید خواسته خودت رو درنظر بگیری. دوربین کامل حداقل با این قیمتها .... نمیدونم اما درمورد HS10 من هرگز با ریووها دوربینمو با HS10 عوض نمیکنم. مگر اینکه کاملاً مطمئن بشم که بهتره. درین مورد مطالب تاپیک زیر رو ببین.
    http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=11435
    مسئله LCD گردان را هم میتونی حل کنی در تاپیک زیر یک LCD متحرک معرفی شده.
    http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=9671
    بنظرم چرخش LCD اینقدر مهم نیست که دوربینی با سنسور ریزتر بگیری و دیگر مسایل مربوط به آن. تازه ضعفهای دیگری هم دارد که حتماً از آن مطلع هستی. مثلاً LCD از 2.7 به 3 اینچ رسیده اما رزولوشن آن ثابت است.230000 و ...... در هرصورت امیدوارم از خریدت راضی باشی و نتایج آن را به دوستان دیگر هم اطلاع بدی. من یک دوربین SLR کانن 350D داشتم و بخاطر نداشتن لنز مورد نظرم که خیلی گران بود مجبور شدم با یک SLR-Like عوض کنم. البته عکسهای آن کمی فلو بود. اما نویزش بسیار کم بود. فکر میکنم اگر کیفیت عکس برایت از هر چیزی مهمتر است باید کمی جیبهایت را بیشتر بتکانی و SLR مناسب بخری. فکر کنم 1000D کانن مناسبترین حالت باشد. و البته حتماً تو فکر لنز مثلاً 70-300 باش. موفق باشی.

راستی درجایی دیدم از واید زیاد تعاریفی شده خواستم به اطلاعتان برسانم با توجه به دفرمه کردن لنزهای واید شاید این یک گزینه ایده آل نباشد من از عکسهایی که با لنز 18-55 وبا واید 18 گرفتم اصلا راضی نیستم. اشکالات لنزها را در کتاب بررسی فنی عکاسی نوشته دکترداریوش گل گلاب مطالعه کن. در یک حالت کلی وقتی لنز از نرمال به سمت واید پیش میرود اشکالات دفرمه شدن حواشی عکس بیشتر میشود اما از واید 30 به پایین کاملاً مشهود است.
    same تشکر می‌کند.

كاربر همراه shenasi آواتار ها
    تشکر کرده
    3783

با سلام دوست عزیز خیالت را راحت کنم اگر slr گرفتی که هیچ و صحبتی در آن نیست و هر مدلی بگیری کیفیت عکس خوبی خواهی داشت
    اما اگر میخواهی slr like بگیری به نظر من از بین مدلهای فوجی مخصوصا s100 , s200 یکی را بگیر که در آینده هم اگر با هر لایکی عکسهایت را مقایسه کنی کلی کیف میکنی و به هیچ عنوان از خریدت پشیمان نمیشوی
    ارادتمند شما
    شناسی
    محسن شناسی آذری
    About Me
    هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود ....
    D90

كاربر جديد
    تشکر کرده
    14

سلام دوستان یکی بداد ما برسه...
    من تو خرید fz35 و SX20 IS موندم.....

چون من زیاد از عکاسی ماکرو استفاده می کنم SX20 انتخاب کردم.آخه با FZ35 تا یک سانتیمتر می شه به سوژه نزدیک شد اما در SX20 می تونی تقریبا به سوژه بچسبی!!! به نظرم اسم این قابلیت سوپز ماکروست .. من فکر می کنم که این نسبت به 1 سانت خیلی بهتره(اگه دوستان اینطور فکر نمی کنن حتما بگن...) تا اونجایی که من می دونم این حالت ماکروی SX مثل ذره بین قوی (خیلی قوی) عمل می کنه. برای مثال اگر با این قابلیت لنز به یه شلوار لی تقریبا بچسبونی می تونی از تار و پودش به خوبی عکس بگیری..... اما فکر نکنم که توی FZ35 اینطور باشه..(اگه هست لطفا منو بی خبر نذارید)(توی حالت ماکرو کدوم بهتره؟)

دوستان اگر این قابلیت رو نداشت حتما می رفتم سراغ FZ35 . اگه FZ35 به همین مقدار قوی بگید که من برم همینو بخرم.....

اگه اینطور نیست دوستان دیگه منو دودل نکنید. اگر فکر می/نمی کنید SX20 نسبت به پولی که در قبالش میدم خوبه حتما یه OK یا NO خشک و خالی برام بذارید. واقعا ممنون می شم.(آخه من یه جورایی SX20 سفارش دادم/ البته امکان لغوش هم هست)

خیلی خیلی ممنون میشم منو از این دودلی نجات بدید

صفحه 2 از 7 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 ... آخرینآخرین