سلام
منظورم همان ال سی دی سیاه و سفید (تک رنگ)بالای دوربین است که تنظیمات دوربین را نمایش می دهد
پیروز باشید
سلام
منظورم همان ال سی دی سیاه و سفید (تک رنگ)بالای دوربین است که تنظیمات دوربین را نمایش می دهد
پیروز باشید
بجای .............. ........ ، عکسی کافیست.
بجای .............. ........ ، عکسی کافیست.
با سلام:
اشکال از بنده بود منظورم همون نمایشگر دومی که برخی تنظیمات رو میشه در اون دید که 550 دی اون رو نداره همون نمایشگر دومی که دوستمونahmad-d اشاره داشتند . پوزشم را پذیرا باشید
در مورد نوع عکاسی هم عکاسی از بناهای تاریخی-خانوادگی- طبیعت و دشت .
در مورد هزینه چون به یک بک آپ ( g12) هم نیاز دارم شاید به سختی 1/500 جور کنم.
درود
در مورد اصطلاح نمایشگر دوم دلیل اینکه بنده کمی شک کردم این بود که تا حالا نشنیده بودم جایی بگن 2ND LCD . در باره ی ژانر کارتون هم شما به یک لنز تله-واید با تله ی بیش از 100 نیاز دارید و 85-15 گرچه از لحاظ کیفیت عالیه ولیکن تله ی کافی برای عکاسی از طبیعت نداره . ادامه ی بحث رو با توجه به اینکه موضوع این تاپیک متفاوته و بدنه ی پیشنهادی من ربطی به این تاپیک نداره ، در قسمت این تاپیک ادامه بدید .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام دوستان و اساتید محترم
اینجور که من از نظرات ارزشمند شما برداشت کردم d90 از 550d بهتره
سوالی که دارم اینه که آیا برای کار آتلیه عروس که معمولا چاپ 100*70 داره دقت 18mp 550 dموثر تر از d90 نیست
برتری اصلی D90 نسبت به 550d کم نویزتر بودن در ایزوهای بالاست که این برتری در آتلیه که نور کافی هست و ازپایینترین ایزو استفاده میشه نمودی نداره.
جواب سوال شما مثبته ( البته اگر منظورتون از دقت ؛ ثبت جزییات بیشتره). 550d دیتیل و جزییات بیشتری ثبت میکنه (به خاطر مگاپیکسل بالاتر) که در چاپهای بزرگ برتری محسوسیه.
امیر گروسی
با تشکر از امیر گروسی عزیز
حالا این 550d رو باچه لنزی بخرم بهتره (با توجه به اینکه بعضی از دوستان 105-18 D90 رو خیلی بهتر از 135-18 550d دونسته بودند و 135-18 روخیلی بد معرفی کرده بودند ؟
و سوال دیگر اینکه تا سقف قیمت 1500000 تومان چه دوربینی رو (همراه با چه لنزی ) پیشنهاد میکنید که بشه براحتی این دو گزینه را کنار گذاشت ؟