من جواب دادم که این وربین خانوادگی هم هست و خانواده فیلم هم میخوان که 1000d فیلم اصلا ندارهعزيزم پيشنهاد داده بودم!!!
1000- دي +55-250 !!
Fujifilm HS10
Fujifilm S200EXR
Canon G11
Caon SX1 IS
Panasonic FZ35
Nikon P100
Sony HX1
من جواب دادم که این وربین خانوادگی هم هست و خانواده فیلم هم میخوان که 1000d فیلم اصلا ندارهعزيزم پيشنهاد داده بودم!!!
1000- دي +55-250 !!
با سلام
اتفاقا وقتی خیلی پیشرفت کنیم به همین حا میرسیم
همین چند روز پیش بود یک کتاب در همین زمینه خوندم که خوندنش رو به شما هم پیشنهاد میکنم
http://www.akkasee.com/forum/showpos...postcount=1112
عکاسی صنعتی یکی از پرهزینه ترین شاخه های عکاسی از نظر ابزار هست اما وقتی خلاقیت چاشنی کار بشه نتیجش میشه آقای Veijo Vilva که یکی از شاهکارهای تبلیغاتی رو با pinhole خلق میکنه.
به هر حال هنوز معتقدم که ما هستیم که باید بدانیم چه کار میخواهیم بکنیم نه ابزار
موفق باشید
ناصر شعبانی
100%به هر حال هنوز معتقدم که ما هستیم که باید بدانیم چه کار میخواهیم بکنیم نه ابزار
اما وقتی ابزار بهتری داشته باشیم بهتر از یک ابزار معمولی است
درسته؟
به هر حال پیشنهاد شما در حال حاضر چیه؟
جناب
اين برادر ما (yas) مي خواهد عكاسي كند نه اينكه مثه اون عكاس كه گفتين از اين كارا بكند
به هر حال يك كار اون عكاس اينگونه شاهكا رمي شود نه اينكه .............................
ابزار مهم ترين قسمت عكاسي بعد هنر عكاسي و زيبايي شناسي است
در كل ما مي تونيم با همان قوطي كبيرت عكاسي كنيم و شاهكار بسازيم !!! پس يا علي مدد.... چرا انجام نمي دهيد؟؟؟؟؟؟
پسر تو همه چيز مي خواي با اين پول
نقل اون بابايي است كه هم خدا رو مي خواد هم خرما
با اين بودجه بايد يك سري چيزها فدا شوند
پس نتيجه گرفتيم لايك بهترين چيز براي شماست (هم فيلمبرداري هم تله هم وايد هم ماكرو هم لايو ويو و هزار تا چيزه ديگه كه به خاطر اين همه مهم ترين چيز يعني كيفيتت رو فدا مي كني!!!!!)
اما در خريد اس ال ار فقط فيلم برادري رو فدا مي كني!!!!!!! (1000دي رو مي گم...الان بود كه بچه ها بل بگيرند!!!)
مثلا 500D با لنز کیتپس نتيجه گرفتيم لايك بهترين چيز براي شماست (هم فيلمبرداري هم تله هم وايد هم ماكرو هم لايو ويو و هزار تا چيزه ديگه كه به خاطر اين همه مهم ترين چيز يعني كيفيتت رو فدا مي كني!!!!!)
اما در خريد اس ال ار فقط فيلم برادري رو فدا مي كني!!!!!!! (1000دي رو مي گم...الان بود كه بچه ها بل بگيرند!!!)
یا D5000 با لنز کیت
یا مثلا Pentax K-x با لنز کیت و یه لنز دیگه
اصلا میشه Petax K-x رو پیدا کرد؟ قیمتش چنده؟
بلهفیلم برداری با دوربین SLR با SLR-like فرق داره.انشالله با دید باز دارید به سمت SLR قدم برمیدارید دیگه.در جریان زوم هنگام فیلم برداری و فوکوس و مابقی قضایا هستید دیگه.
ممنون از توصیه هاتون
امیوارم همینجور توصیه هاتون ادامه پیدا کند
این چه حرفیه؟ کی گفته با قوطی کبریت عکاسی کنیم؟
کسی بهترین تجهیزات عکاسی را داشته باشد اما کادر، رنگ، کنتراست (نه فقط کنتراست سطوح نوری) و هزار چیز دیگر را که به عنوان زیباییشناسی یاد کردید نشناسد، خیلی بعید است عکسی خوب از او دیده شود.
اما
کسی که مباحث زیباییشناسی را بداند و خلاقیتی نیز داشته باشد میتواند با تجهیزات نه چندان گرانقیمت هم شاهکار خلق کند!
شما مطمئن باشید اگر عکسی از نظر مشخصات فنی (فکوس، شارپنس، رنگ و....) کامل باشد ولی خلاقیتی نداشته باشد، کادر درست نداشته باشد و ... پذیرفتنی نخواهد بود. در حالی که اثری خلاقانه، فکر شده و ... باشد حتی اگر به عنوان مثال وایتبالانسش دقیق نباشد یا شارپنس پایینی داشته باشد؛ ارزش دیده شدن خواهد داشت.
کمی تأمل کنید، وقتی کسی میگوید تا فلان مبلغ محدودیت است و با همان مبلغ میتوان دوربینهای خوبی در رده SLR LIKE پیشنهاد داد، چرا به سمت هزینه چندین برابر رهسپارش میکنید؟
ابزار در خدمت هنر بوده نه هنر در خدمت ابزار!
.
ممنون دوست عزیزکسی که مباحث زیباییشناسی را بداند و خلاقیتی نیز داشته باشد میتواند با تجهیزات نه چندان گرانقیمت هم شاهکار خلق کند!
ر صورتی که دوست دارید یک دوربین پیشنهاد کنید
نظرتان راجع به Pentax K-x چیه؟