سلام بچه ها
من اینترنتم از دیروز سرعتش نابود شده
الان رفتم پارس آنلاین میگه تا عصر درست میشه
شرمنده که جواب وستانو نمیتونم ببینم که جواب بدم
Fujifilm HS10
Fujifilm S200EXR
Canon G11
Caon SX1 IS
Panasonic FZ35
Nikon P100
Sony HX1
سلام بچه ها
من اینترنتم از دیروز سرعتش نابود شده
الان رفتم پارس آنلاین میگه تا عصر درست میشه
شرمنده که جواب وستانو نمیتونم ببینم که جواب بدم
سلام
دوربین اس آل آر لایک برای شما که قصد حرفه ای شدن دارید اصلا جالب نیست به آینده هم فکر کنید بیشتر دوستان عکاس دوربین های اس آل آر دارند اینو مد نظر داشته باشید فردا روزی شما قطعا همین که هستید نخواهید بود ...گه کیفیت عکس میخواهی و میدانید پیشرفت میکنید و وقتش رو داریند باید یه دی اس ال ار بگیرید.و خرید کامپکت ( لایک هم در همین رده قرار دارد)
هم خرجی اضافه تر و فرعی، قبل از شروع خرجهای اصلیستممنون از راهنمایی هاتونخودم به عنوان یه کاربر آماتور در هر صورت SLR رو ترجیح میدم
الان بخوام 550D بگیرم چقدر باید هزینه کنم؟
دست دوم چی, اصلا دست دوم پشنهاد می کنید؟
کدوم دوربین رو بخرم؟
با کوم لنز؟
روی 700 هم می تونین حساب کنید
ممنون از راهنمایی خوبتونشما بایستی در بیشترین زوم لنز و با استفاده از یک فیلتر ماکرو و یا تجهیزات دیگر فاصله فوکوس در بیشترین رنج دوربین را کاهش داده و به بزرگنمایی های بسیار بیشتری برسید و برای ماکرو گرافی اقدام بفرمایید.
ممنون از توجه شماشك نكن و برو همون s200 و بخر كه حرف نداره
آخه HS10 بد جوری وسوسم می کنه
یه کاری کن HS10 از سرم بیافته
فکر کنم حول و حوش 900 که به نظر برای این مدل خیلی بالاس.
رو قیمت 700 میتونین EOS500 یا NIKON D5000 بگیرید.
پيشنهاد من كه كه تا 700 اگه مي توني خرج كني اينه
1000D + 55-250 + 18-55
تركي خوبيه و نياز هاتو تا مدت مديدي رفع مي يكنه
کدوم یکی بهتره و لنزاش ارزونتره؟رو قیمت 700 میتونین EOS500 یا NIKON D5000 بگیرید.
خیلی برام مهمه که لنزش ارزون باشه
پيشنهاد من كه كه تا 700 اگه مي توني خرج كني اينه
1000D + 55-250 + 18-55
تركي خوبيه و نياز هاتو تا مدت مديدي رفع مي يكنهبچه ها تو رو خدا یکم هم به فکر من باشینمن هم همین ترکیب رو 100 درصد با توجه به وضعیت مالی شما پیشنهاد میکنم
این ترکیب عالی است
آخه فرض کنین من اینو گرفتم:
و با توجه به اینکه این دوربین کاربرد خانوادگی هم داره فردا خانواده که 700 تومان دادن نمی گن پسر عموت دوربینش (sx20 is) با قیمت نصف تو فیلمبرداری می کنه مال تو نمی کنه
یه فیلم برداری حداقل داشته
مثلا 500D چطوره؟
یا Pentax K-x چطوره؟
لنزاشون کوم ارزونتره
بعد اینکه لرزه گیر ندارن اخل بدنه مارک کنون لنزاش گرونتر نمی شه؟
دوست عزیز
گیج شدن نداره!
با نیازهایی که شما مد نظر دارید انتخابتون رو به سه برند کنون سونی و پاناسونیک آنهم از نوع SLR-like محدود کرده به بازار تشریف ببرید و با همین بودجه ای که در نظر دارید دوربینی دارای فیلم برداری HD یا Full HD تهیه کنید و راضی به منزل بازگردید
با توضیحاتی که فرمودید فعلاً سراغ SLR نروید
آخه دوستان می گن بعدا پشیمون می شیدمن هم همین ترکیب رو 100 درصد با توجه به وضعیت مالی شما پیشنهاد میکنم
این ترکیب عالی است
شما کدوم مدل مد نظرتون هست؟
درسته
اگر لايك بخريد بعد از يك مدت كه پيشرفت مي كنين (قطعا پيشرفت م يكنين ) پشيمون مي شيد كه چرا SLR نخريدين و دوباره مجبور به هزينه مي شويد
دوست من اول هدفت رو مشخص كن
اگر قصد پيشرفت و ادامه عكاسي رو نداري و مي خواي براي لذت عكاسي كني S200 هم بسيار كافي است
ام اگر مي دانيد كه پس فردا وقتي دوتا عكس خوب ديدي و فهميدي چطوري گرفته ميشه و نميتوني تو با وسيلت اون كار رو بكني ، پشيمون نميشي لايك بگير و گر اين ظور نبود حتما اس ال ار
دوستان به خدا من میخوام پیشرفت کنماگر قصد پيشرفت و ادامه عكاسي رو نداري و مي خواي براي لذت عكاسي كني S200 هم بسيار كافي است
ام اگر مي دانيد كه پس فردا وقتي دوتا عكس خوب ديدي و فهميدي چطوري گرفته ميشه و نميتوني تو با وسيلت اون كار رو بكني ، پشيمون نميشي لايك بگير و گر اين ظور نبود حتما اس ال ار
اصلا تنها دلیلی که میخوام ارشد رو ایران بمونم عکاسیه
ولی میخوام دوربین کارای خانوادگی مثل فیلمبرداری هم داشته باشه
اولین سوالم هم همین بود که مهمترین قضیه برای من یادگیری عکاسیه
ببخشید اگه تند حرف زدم
همه تون رو دوست دارم چون دارید کمکم می کنید و این بزرگترین لطف یه انسان به یه انسان دیگه است
بگید چه مدلی؟
با کدوم لنزا در مورد قیمت لنز هایی که بعدا باید بگیرم هم توضیح بدید