Fujifilm HS10
Fujifilm S200EXR
Canon G11
Caon SX1 IS
Panasonic FZ35
Nikon P100
Sony HX1
عجب!!!
پس يك عدد قوطي كبريت سوراخ دار را به عنوان دوربين برگزينيم
پس بريم همه لايك بگيريم وحالشو ببريم
كاملا هم ربط داره..در حالت آرمان ي وقتي پيشرفت كرد و احساس كرد كه بايد در مثلا فستيوال شركت كند آنگاه است كه وسيله اش راضي كننده نيست!!!!!
وقتي كه مي خواهد برود و در تاريكي كارهاي گوتيك انجام دهد و يا عكاسي خياباني انجام دهد و لنزهاي با سرعت بالا خواست هي بايد به لايك خود اصرار كند تا بين هزارتا عكس يكي را از آب در آورد
وقتي كه پيشرفت كرد و يك عكس از سحابي ها ديد و يكي از اونارو خواست چه؟؟؟
وقتي هواي حيات وحش به سرشون خورد چه؟؟
آيا وسيله ربطي به پيشرفت ندارند
آيا وقتي عكسي رو مي بيند كه با شاتر پايين و دايف بسته گرفته شده و حالتي رويايي مثلا به آب داده با اين وسيله ميتونه؟؟؟؟
اين بحثي است كه من و دستانم در مكاني ديگر بسيا رصحبت كرده ايم
پس چرا اين همه عكاس كه حتي از خريد Entry LeVEL هاشون دو ماه نگذشته ، سراغ 5دي مارك 2 ميرند؟؟ همين جا همين فروم رو عرض مي كنم..تاپيك خريد و فروش رو ببين: چقدر 500دي و 550دي و 40دي و .... براي فروش گذاشته شده
در صورتي كه حتي اين ها نياز حرفه اي ها رو هم تامين مي كنه ،چه برسه به اينكه آدم لايك بخره...بعد پيشرفت چي به كله اش مي زنه
من بسيا رديده ام كه در ابتدا گفته اند ما همين لايك برايمان كافي است.....اما به والله 2 ماه نشده سراغ 5دي و 7دي مي رند!!!!!!!
ممنون دوست عزیزاز نظر من رابطه ای بین پیشرفت در عکاسی با نوع دوربین وجود ندارد
دوستان بسیار زیادی در همین فروم با دوربین های slr like کارهای بسیار زیبایی ارایه میدهند
خودم هم عکس های زیادی دیده ام که قشنگ بوده اند
اما عکس های بسیار زیادتری هم از SLR دیده ام که قشنگ بوده اند
عجب!!!
پس يك عدد قوطي كبريت سوراخ دار را به عنوان دوربين برگزينيم
پس بريم همه لايك بگيريم وحالشو ببريم
كاملا هم ربط داره..در حالت آرمان ي وقتي پيشرفت كرد و احساس كرد كه بايد در مثلا فستيوال شركت كند آنگاه است كه وسيله اش راضي كننده نيست!!!!!
وقتي كه مي خواهد برود و در تاريكي كارهاي گوتيك انجام دهد و يا عكاسي خياباني انجام دهد و لنزهاي با سرعت بالا خواست هي بايد به لايك خود اصرار كند تا بين هزارتا عكس يكي را از آب در آورد
وقتي كه پيشرفت كرد و يك عكس از سحابي ها ديد و يكي از اونارو خواست چه؟؟؟
وقتي هواي حيات وحش به سرشون خورد چه؟؟
آيا وسيله ربطي به پيشرفت ندارند
آيا وقتي عكسي رو مي بيند كه با شاتر پايين و دايف بسته گرفته شده و حالتي رويايي مثلا به آب داده با اين وسيله ميتونه؟؟؟؟
اين بحثي است كه من و دستانم در مكاني ديگر بسيا رصحبت كرده ايم
پس چرا اين همه عكاس كه حتي از خريد Entry LeVEL هاشون دو ماه نگذشته ، سراغ 5دي مارك 2 ميرند؟؟ همين جا همين فروم رو عرض مي كنم..تاپيك خريد و فروش رو ببين: چقدر 500دي و 550دي و 40دي و .... براي فروش گذاشته شده
در صورتي كه حتي اين ها نياز حرفه اي ها رو هم تامين مي كنه ،چه برسه به اينكه آدم لايك بخره...بعد پيشرفت چي به كله اش مي زنه
من بسيا رديده ام كه در ابتدا گفته اند ما همين لايك برايمان كافي است.....اما به والله 2 ماه نشده سراغ 5دي و 7دي مي رند!!!!!!!
جناب CANON INC شما چقدر عصبانی هستید
چرا دوتا دوتا ارسال ميشه؟؟
يكي شو حذف كنيد
ممنون دوست عزیزمن بسيا رديده ام كه در ابتدا گفته اند ما همين لايك برايمان كافي است.....اما به والله 2 ماه نشده سراغ 5دي و 7دي مي رند!!!!!!!
حالا با توجه به بودجه من که به 700 ارتقا پیدا کرد چیو پیشنهاد می کنید؟
اصلا به نظر شما دست دوم چطور است؟
آیا مثل موبایل نیست که بعدا بفهمم که اینجاش مشکل داره یا اونجاش؟
نه بابا من عصباني نيستم
اختيار دارين
ما كوچيك همه ي بچه هاييم
لحنم توي بحث اينطوريه
من که دوتا دوتا نمی بینمچرا دوتا دوتا ارسال ميشه؟؟
يكي شو حذف كنيد
عزيزم پيشنهاد داده بودم!!!
1000- دي +55-250 !!
خيلي از نيازات رو برطرف مي كنه..تا مدت ها به فكر خريد نمي افتي اگر هم زياد اهله تعويض نباشي يك 50مم اف 1.8
هم بگذار كنارش....لنز خوبيه در برابر قيمتش
دسته دوم هم اگر از يك عكاس با وجدان بگيري خيلي خوبه ...چون در هنگام فروش مضرور نميشي
من هم اولين دوربينم رو دسته دوم خريم..اين قئر كار باهش كردم و عكس گرفتم و لذت بردم تا حالا يه پول گيرم اومده دارم ميرم يه چيزايي بخرم