چرا قید phase detection زدید؟ انقدر فاجعه است ؟
تا حالا حس نکردم که فوکوسD7000 مشکل خاصی داره :(
---------------
اتفاقاً همین دیشب با یه خط کش فلزی مدرج فوکوسش رو چک میکردم که ببینم بک فوکوس و اینا داره یا درست فوکوس میشه یا نه،که بنظرم نه مشکلی در فوکوس داره و نه در بک فوکوسینگ!
من همیشه از تک نقطه وسط برای فوکوس استفاده میکنم و معمولاً هم ناامید نمیشم !
ویرایش توسط ahmad.abaee : Thursday 1 March 2012 در ساعت 21:11
قربون تو یاسر جان
آخه گاهی انقدر از D7000 بد میشنویم که میگیم بدیم بره !
بعضی ها میگن عکسهاش یه حالیه!بی جوونه!باید حتماً کنتراست عکسا رو ببری بالا یه در Picture Style یه +2 به کنتراست بدی تا قابل تحمل بشه!!!
بعضی ها مثل همین جناب ابراهیمی میفرمایند phase detection بدرد نمیخوره!
بعضی ها میگن بک فوکوسینگ داره در حد لالیگا !
بعضی ها هم که از لکه های روغنی که روی سنسور افتاده شکایت دارن (من جمله خودم ) که گویا در D7000 اپیدمیه!
خلاصه یکمی دلم چرکی شده ازش!(بخصوص بعد از اون لکه های روغنی که در نهایت با لنگ و تف پاک شد )
عرض کردم، وقتهایی که دقت فکوس اهمیت بسیار زیادی داره. اون هم نه در این حد که فاجعه باشه. اما خوب من علاقهای به این ندارم که عکس پرترهٔ بگیرم و بعدن ببینم که نصف یا دو سوم عکس هام فکوس اشتباه داره. من نمیدونم که استانداردهای شما برای دقت فکوس چجوریه. همونطوری که عرض کردم، مشکل من با D۷۰۰۰ فقط در موقع عکاسی پرترهٔ با لنزهای دیافراگم باز هست. در این شرایط کمترین خطا در فوکوس هم کاملا به چشم میاد.
این امکان هست که دوربین D۷۰۰۰ من مشکل داشته باشه. به هر حل دوربین رو هفتهٔ پیش برای تست دقیق به نمایندگی نیکون سپردم.
باز هم تاکید میکنم که برای عکاسی خیابانی یا پرترهٔ گروهی یا عکاسی منظره، هیچ مشکلی با فوکوس D۷۰۰۰ نداشتم. فقط در موقع عکاسی پرتره و با لنزهای سریع. اینکه شما چنین مشکلی نداشتید ممکن هست به خاطر این بوده باشه که سبک عکاسی شما متفاوت از منه.
در این صورت این کار رو نکن. سنسور D۷۰۰۰ در این لحظه که داریم با هم صحبت میکنیم و با توجه به تکنولوژی امروز، بی نظیره.D7000 نو رو تا 3400 هم قیمت میدادن اما من گمون نکنم بیشتر 2.5 از من بر دارن...
پینوشت:
دیشب داشتم پستهای چند سال پیش فروم عکاسی رو میخوندم. خیلی جالب بود که کاربران سایت با چه حرارتی از D۷۰ و D۲۰۰ صحبت میکردند. جوری که ما امروز در مورد D۴ و ۱Dx حرف میزنیم. حالا که میخواستم این پست رو بنویسم پیش خودم فکر کردم اگه ۶-۷ سال دیگه یه نفر بیاد و تعریفهای منو از D۷۰۰۰ بخونه پیش خودش فکر میکنه که اینا عجب آدمای جوگیری بودن که اینقدر از سنسور دوربین عقب موندهای مثل D۷۰۰۰ ذوق زده شدند. برای همینم تاکید کردم که سنسور d۷۰۰۰ در این زمان، عالیه!
ج.ابراهیمی
با سلام و احترام ، جناب عبایی اگه با سرعت و دقت فوکوس D7000 مشکلی ندارید و کارتون رو راه می اندازه و با توجه به اینکه از خیلی جهات از D300s بهتره چرا میخواید دوربینی که از اول دست خودتون بوده رو و دوربین خیلی خوبی هست رو بفروشید و یه دوربین کارکرده با تکنولوژی چند سال قدیمی تر رو بخرید ؟
یه تجربه کوچیک هم دارم میگم شاید به درد بخوره چند وقت پیش یه 50mmf1.4G گرفتم که روی دوربینم (D90)بک فوکوس داشت لنز و دوربین رو فرستادم گارانتی و گفتن دوتاشون سالمن و هیچ مشکلی نیست بعد از اون لنز رو با D300 , D5000 وD7000 آزمایش کردم که رفتار D7000 تو این مورد مثل D90 بود این تنها مشکلی بود که تو این دوربین به اون برخوردم که با AF fine tune دوربین برطرف شد (دوتا دوربین دیگه فوکوس دقیقی داشتن تو Dpreview هم میتونید مقایسه ها رو ببینید)تصمیم داشتم یه دوربین تو کلاس D300 بخرم که مصادف شد با خبر های معرفی D400 چون زمان خیلی زیادی طول می کشید تا این دوربین معرفی بشه و با توجه به اینکه مطمئن شدم D5000 فوکوس دقیق و خوبی داره و نوع عکاسی که دوست داشتم یه D5100 سفارش دادم چون همون سنسور D7000 رو داره و از سنسور D300S خیلی بهتره و از هردوشون ارزونتر ، فاکتور مهم برای شما کدومه
سلام
ممنون از نظرتون
راستش رو بخواین من فیلد مورد علاقه ام عکاسی مستند و خیابونیه و گاهی هم از فک و فامیل عکس پرتره میگیرم که البته راستش رو بخواین بیش از هر چیز با فیلم و دوربین آنالوگ عکاسی میکنم،حتا عکاسی خیابونی رو!
شاید هم جو گیر شدم...چون فکر نمیکردم D300s این قیمت باشه...دهنم آب افتاد (چون به هرحال دوربین خیلی خوبیه و در مقایسه آیتم به آیتم در خیلی از موارد از D7000 برتری داره و اصولاً نیکون D7000 طوری طراحی کرد که پشت سر D300s قرار بگیره)
بهرحال ممنون از شما و باقی دوستان که وقت گذاشتید و نظر دادید...با این اوصاف فکر کنم پشیمون شدم :)
درود
خوب به خیر گذشت
در نتیجه فکر نمیکنم خیلی نیاز به توضیح بیشتری راجب به مواردی که مطرح شد باشه.
شما هم به دلیل اینکه برای نیاز شما خیلی بین این دوربین فرقی نیست بهتره هزینه ای هم نکنید
خصوصا اینکه بعدها فروش بدنه ای مثل D7000 خیلی راحت تر از d300s انجام خواهد گرفت در اینطور تغییرات
بهتر اینکه که روی گزینه ای دست گذاشت که حسابی آپدیت به نظر بیاد نه اینکه بعداها واقعا ندونیم چرا اینکارو کردیم
اما شخصا اگر در جایگاه انتخاب باشم d300s که هیچ D300 را حتما انتخاب خواهم کرد در زمانی که داشتم با نیازم منطبق تر بود تا D7000 که بعد ها خریدم.
در اینکه بدنه D7000 بدنه خوبی است شکی نیست ، اما مواردی ( بخاطر جدید تر بودنش ) باعث برتری آن میشود که شاید فقط روی کاغذ دیدنش جذاب باشد در عمل واقعا به اندازه یک D90 فقط از آن استفاده کنیم ( تجربه شخصی خودم ) در اینصورت فرق بین d7000 و D300s مثل فرق بین D300s با d90 میشود و مسلما اگر مثل من d300 خودتان را جایگزین D7000 کرده باشید
دلتان برای D300 تنگ خواهد شد
زمانی که ما بدنه ای رو میفروشیم و میخواهیم بدنه دیگری تهیه کنیم مسلما میخواهیم بدنه ای بهتری داشته باشیم نمیخواهیم در فلان مورد بهتر بشه اما در بهمان مورد ضعیف تر بشه چون این راه رو برای دل چرکین شدن باز میگذاره بهر حال چیز هایی رو هم در D7000 تجربه کردید که D300s هم فاقد اون هست پس بر عکسش هم ممکنه..
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Friday 2 March 2012 در ساعت 00:51
سلام دوستان من هم خیلی بد گیر کردم کدومو بگیرم .
از کانادا دارم سفارش میدم برام بیارن سفارش های من اینا هست :
AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - MB-D10 Multi Power Battery Pack - AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G ED II - D300S
یا AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II - MB-D11 Multi Power Battery Pack - AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G ED II - D7000
و الان هم خودم نیکون D80 دارم و لنزهام - AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G - AF-S NIKKOR 85mm f/1.4 - AF-S VR Zoom-Nikkor 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED -
AF-S VR Zoom-Nikkor 18-135mm
و الان دیگه موندم کدوم رو بگم بفرستن D300S یا D7000 . اول رو D7000 بودم بعد با سرچ کردن و پرسیدن متوجه شدم D7000 مشکلاتی دارد مثل Back Focus و تو تاپیک D7000 بعضی ها نوشته بودن سنسورش روغنی شده و هزار چیز دیگه . تو رو خدا اساتید محترم بگید من کدومو بگیرم با لنز های که سفارش دادم . دیگه مغذم جواب نمیده . بیشتر کار من بجز عکاسی واسه دلم با هاش کار میکنم صنعتی عکاسی از مواد غذایی و صنعتی راه سازی و مدلینگ هم اضافه شده و بعضی وقتها که کار راه سازی و عمرانی میکنم باید خبری هم عکاسی کنم (وقتی اقایون وزیر وزرا تشریف میارن) . دوستان و سروران بگویید چه کنم .؟ ممنون