با سلام
دوستانی که تجربه کار با دوربینهای D300s و D7000 رو دارند لطفاً نظر دهند
امروز ناصر خسرو بودم و پایین ترین قیمت برای D7000 معادل 3200K بود !
یه دوربین D300s دست دو خیلی تمیز دیدم که به قول فروشنده زیر 1000تا شات زده به قیمت 2400
بنظرتون منطقیه الان D7000 رو بدم D300s رو بگیرم؟
پ.ن : D7000 خودم در حد نوئه!زیر 2300 شات زده!
چی میگین؟بدجوری رفته روو مخم ؟!!؟!
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
اصلا چه کاریه آخه؟ D۷۰۰۰ جوابگو نیست یا به پول نیاز دارید؟
بستگی داره که D۷۰۰۰ رو چند ازت بر دارند. اگه خیلی قیمت پایینی بردارند که اصلا نمیارزه. به نظر من تنها حسن d۳۰۰s, فوکوس بهترشه که اونم فقط در صورتی که از لنزهای ۱.۴-۱.۸ استفاده کنید یا از سوژه در حال حرکت عکاسی کنید، محسوسه!
در عوض دینامیک رنج D۷۰۰۰ رو کمتر دوربینی داره!
ج.ابراهیمی
ممنون از امید و جواد عزیرم
دلیل خاصی نداره...همینطوری یه چیزی افتاده به جونم...میدونید که چی میگم
D7000 نو رو تا 3400 هم قیمت میدادن اما من گمون نکنم بیشتر 2.5 از من بر دارن...
پس بنظرتون برتری D300س انقدری محسوس نیست که بخوام همچین کاری بکنم ؟
با اجازه اقای ابراهیمی گلپس بنظرتون برتری D300س انقدری محسوس نیست که بخوام همچین کاری بکنم ؟
فکر نمیکنم برتریش اونقدر محسوس باشه که به از دست دادن داینامیک رنج d7000 بیارزه...
جناب ابراهیمی اگه اشتباه میگم اصلاح بفرمائید.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
با سلام
فکر کنم قیمتی که به شما دادند همراه با لنز کیت 105-18 باشد و اگر ان را کم کنید و قیمت کار کردش را هم کم کنید چیزی هم باید به فروشنده تقدیم کنید.
(( اصولا این روزها بعضی فروشنده های ناصر خسرو اگر قرار باشد معامله ای صورت بگیرد و پول هم پس بدهند زیر بار آن نمیروند.به دلیل کمبود نقدینگی.))
این مطلب را فراموش کردم بگویم:
اگر واقعا دوربینی کمتر از 3000 شات زده باشد امکان ندارد ان را به قیمت دست دوم بفروشند و حتما با اسپری و دستمال به جان ان میافتند و جای نو قالب میکنند.
فرهاد کرمی
Nikon D610 -Nikon 12-24 F/4 & Nikon 24-120 F/4 N & Nikon AF-s 300 f/4 & AF Nikon 80-200 f/2.8 D speedlight 600 & TC14
امید جان، من D۳۰۰s نداشتم اما D۳۰۰ داشتم و بعد از معرفی D۷۰۰۰ فروختمش و D۷۰۰۰ رو خریدم. برتری دینامیک رنج D۷۰۰۰ برای ریکاوری سایهها واقعا عالیه. اینکه نویز D۷۰۰۰ کمتر هست رو البته در عمل چندان مشاهده نکردم. تستها نشون میده که D۷۰۰۰ نویز کمتری داره اما نه اونقدری که کاملا مشهود باشه. (برتری نویز در ایزوهای بالا منظورمه. وگرنه نویز نواحی سایه که در تمامی ایزوها برتری قابل مشاهدهای نسبت به D۳۰۰ داره). برتری دینامیک رنج اما کاملا محسوسه.
اما در مورد فکوس، میشه گفت که برتری D۳۰۰ محسوسه. دست کم جاهایی که دقت فکوس خیلی اهمیت داره، D۳۰۰ دوربین کاملا بهتریه.
من که برای عکاسی پرترهٔ کلا قید استفاده از فکوس phase detection دوربین D۷۰۰۰ رو زدم و از فوکوس دستی یا فوکوس contrast detection در حالت لایو ویو استفاده میکنم.
ج.ابراهیمی