درود
دوست عزیز
همه با زبان بی زبانی همین را به شما گفتند
از همه اینها گذشته اگر قرار نبود در آتلیه مشتری گهگاهی از شما چاپ بزرگتر از 80X60 بخواهد خرید D90 و گذاشتن باقی بودجه برای لنز بهتر هم میبود و تنها D7000 برای اینکه ممکنه چاپهای بزرگتری بخواهید بر D90 در آتلیه برای شما ارجح تر خواهد بود وگرنه خیر
بگار گیری بدنه منیزیمی و عایق در برابر شرایط نامساعد جوی و سیستم فوکاس آنچنانی در آتلیه ، چیزی جز اصراف نیست!
و تازه فکر نکنید اگر با دوربینی که سیلینگ ندارد ( عایق نیست ) در طبیعیت عکاسی بکنید وا میرود! این همه دوستان چه در کنون چه در نیکون از دوربین هایی در سفرهای عکاسی استفاده میکنند مثل دسته گل هم کار میکند خصوصا با توجه به چیز هایی که شخصا دیدم تازه منی که در شمال هستم با آب و هوای رطوبت بین 90 تا 100 درصد و اکثرا بارانی ، عرض میکنم.
اگر قرار است در آتلیه شما اکثرا باران ببارد ! یا در آتلیه ممکن است دوربین بدست ناگهان روی زمین شیرجه بروید و دوربین 20 متر روی زمین ملق بزند یا سوژه شما ممکن است در حالت دویدن باشد یا قرار باشد در آسمان پرواز کند و شما مجبور شوید در حالت عکاسی متوالی 8 فریم بر ثانیه از او عکس بگیرید و یا اینکه علیرغم داشتن چند شاخه فلاش استودیویی ممکن است هوس کنید از ایزوهای بالای دوربین استفاده کنید ! که همه اینها بیشتر شوخی خواهد بود در این شرایط در آتلیه این مواردی که شما روی آن حساسیت به خرج میدهید کاربرد خواهند داشت.
موفق باشید
انوش
آقا انوش و همه دوستان متشکر
من دیگه قانع شدم
به احتمال زیاد امشب برم و D7000 بگیرم
سلام انوش خان.
البته فکر می کنم شما این دوربین را به تازگی تهیه کردید و دوربین قبلی مربوط به پارسال بود. اگه ممکنه لطف کنید عکسهایی رو که با این دو دوربین گرفتید و مقایسه کردید نمایش بدین تا ما هم مقایسه کنیم. ممنون.
ضمنا وقتی خروجی دو دوربین دارای رزلوشن متفاوت هستند چطور کراپ صددرصد جزئیات را مقایسه کردید؟
سلام
قابل توجه دوستان
معایب d7000 نسبت به d300s
در مقایسه این 2 دوربین از نظر سایز باید گفت که در دوربین های عکاسی هر چه اندازه دوربین کوچکتر باشد بنابراین اندازه قطعات داخلی ( از قبیل پرده شاتر و .. ) نیز کوچکتر
می شود . در اینجا اندازه سنسور حساس و طول اتاق تاریک (اندازه لنز نرمال ) d300s = 28.4 , d7000 = 28.29 پس می توان گفت از این نظر d300s برتری دارد
برتری دیگر d300s داشتن اسلات مموری کارت cf است که d7000 ندارد و بدلیل اینکه cf سرعت بالاتری در نوشتن اطلاعات دارد ( بعنوان مثال دوربینی که سرعت 6 فریم در ثانیه دارد (با رزولوشن 16 مگاپیکسل ) باید در یک ثانیه 6 عکس 16 مگاپیکسلی یعنی حدوداً 96 مگابایت را به کارت حافظه انتقال دهد ) می تواند در زمان مناسبی اینکار را انجام دهد ولی مموری sd نمی تواند . ( البته مموری sd سرعت بالا هم داریم ولی قیمتشان بالاست یه 8 گیگی 130 هزار تومن )
d7000 سنسوری با مگاپیکسل 16 دارد ولی d300s مگاپیکسل 12 دارد و همانطور که می دانید در دو دوربین با اندازه صفحه حساس برابر این باعث می شود که d7000 جزئیات را کمتر نشان دهد ولی سایز چاپ آن بیشتر شود . و ایزوی بالاتری نیز باید ارائه دهد ( که در d7000 بنظر می رسد این مسئله برطرف شده )
تعداد فریم در ثانیه d700=6 و d300=7 که البته این زیاد مهم نیست
اینهایی رو که گفتم همه مزایای d300s بر d7000 بود
ولی نباید کیفیت فیلم عالی ، نویز پایین عکس ، شروع ایزو از 100 نسبت به d300s که از 200 شروع می شود ، موتور فوکس داخلی قوی تر ( 4800dx نسبت به 3500dx در d300s ) مگاپیکسل بالا و تکنولوژی بالای بکاررفته در d7000 را نادیده گرفت
موفق باشید
لطف کنید در این مورد توضیح دهیددر اینجا اندازه سنسور حساس و طول اتاق تاریک (اندازه لنز نرمال ) d300s = 28.4 , d7000 = 28.29 پس می توان گفت از این نظر d300s برتری دارد
من هیچی نفهمیدم
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
اندازه سنسور حساس یا همان طول اتاق تاریک در واقع قطر صفحه حساس است
یعنی فاصله آخرین عدسی تا صفحه حساس
که از این طریق می توان اندازه لنز نرمال دوربین را بدست آورد
بزرگتر بودن اندازه صفحه حساس یعنی دوربین می تواند جزئیات بیشتری ارائه دهد
که بهترین حالت همان لنز های فول فریم است
در سنسور های با فرمت dx مقدار آن متغیر است (مثلا 23 در 15 ) ( در نیکون ها بالاتر از کانن هاست البته نه زیاد )
و در سنسور های fx یا همان فول فریم ها تقریبا در همه مدل ها اندازه سنسور 24 در 36 است که در اینها تغیر مقدار مگاپیکسل چندان مهم نیست .
اندازه سنسور و حجم mirror box و محاسبه لنز نرمال و فاصله تا اخرین عدسی... اینها همه مسایل مجزا هستند و به بزرگی سایز بدنه دوربین هم ارتباطی ندارند.
اتاق تاریک در دوربین چیه؟ سنسوره یا mirror box
سلام دوست عزیز
حر ف شما در بالاتر بودن سرعت ذخیره ی Cf درست ، ولی واقعا برتری حساب میشود ؟
فکر نمیکنم SD خوب مشکلی برای کسی به وجود آورد در حدی که حسرت Cf رو به دل آدم بزاره !!!!
در این بخش باید به این قابلیت های D7000 هم اشاره بشه : قابلیت داشتن 2 کارت حافظه ی SD و همچنین مزایایی که 2 SD بودن داره ، مثلا ، قابلیت انتقال عکس ها از یک کارت به کارت دیگر ، و همچنین امکان بک آپ برداشتن از عکس ها در مموری دیگر و از همه مهتر اینکه ، هر لپ تاپ ای رم ریدر کارت های SD رو داره که باعث میشه انتقال دیتا خیلی آسون تر صورت بگیره ؟
میشه لطفا یکم توضیح بدید در این مورد ،( بعنوان مثال دوربینی که سرعت 6 فریم در ثانیه دارد (با رزولوشن 16 مگاپیکسل ) باید در یک ثانیه 6 عکس 16 مگاپیکسلی یعنی حدوداً 96 مگابایت را به کارت حافظه انتقال دهد ) می تواند در زمان مناسبی اینکار را انجام دهد ولی مموری sd نمی تواند . ( البته مموری sd سرعت بالا هم داریم ولی قیمتشان بالاست یه 8 گیگی 130 هزار تومن )
من رابطه ی بین 6 تا عکس 16 مگاپیکسلی رو با اینکه حجمشون بشه 96 مگابایت رو متوجه نمیشم ؟؟!!!!!
یعنی هر عکس 16 مگاپیکسلی باید حجمش 16 مگابایت بشه ؟؟ جالبه !!!!!!!
ویرایش توسط Saeed Barikani : Monday 10 October 2011 در ساعت 01:06