ببخشید به خاط آف تاپیک، یه سوالی برای من پیش اومده اینه که 600 دی تو ایران برای فروش موجود است؟ من هیجا قیمت و یا موجود بودنش رو ندیدم.
ببخشید به خاط آف تاپیک، یه سوالی برای من پیش اومده اینه که 600 دی تو ایران برای فروش موجود است؟ من هیجا قیمت و یا موجود بودنش رو ندیدم.
سلام عذر میخوام من متوجه تجربه شما نبودم ...( البته سوالتون غلط انداز بود ) ... شما بررسی خیلی دقیقی کردید ... و مواردی که فرمودید کاملا صحیح است ... خوب تکلیف معلوم است اگر نیاز دارید بخرید و هیچ کس بهتر از شما نیازتان را نمیتواند تشخیص دهد .... لیست نیازهایی که دارید بنویسید و به ترتیب اولویت دوربینتان را انتخاب کنید ...
من خودم هم وقتی میخواستم این دوربین 450 دی رو بگیرم یه مشکل مشابه خورده بودم بین 40 دی و 450 دی ... هی لیست ور بالا پایین میکردم هی میرفتم دوربین رو تو دستم میگرفتم هی به عکساشون نویزشون و ایزو و سرعت عکاسی و .... نگاه میکردم هی به جیبم نگاه میکردم وقتی هم که خریدم گاهی به خودم میگفتم عجب کار خوبی کردی گاهی خودمو فهش میدادم ولی راستش هیچ وقت با این دوربین به مشکل نخوردم و هیچ وقت این دوربین کم نیاورد و همیشه عالی بوده تازه هر روز یه چیز جدید تو این دوربین در میاد که من نمیدونستم و همچنان این داستان ادامه داره ...........
محمد جان بعضی وقتها وقتی برخی دوستان را میبینم ( البته منظورم شما نیست ...) که به بررسی لیست بلند بالای دوربینها و تمامی جزئیات اون میپردازند و اینکه در این خصوص به شدت سخت گیری میکنند با خودم فکر میکنم که عکاسان قدیمی چطور عکاسی میکردند ؟؟ یه مقاله ای خونده بودم در خصوص ایزو ... در چند سال پیش که هنوز دیجیتال نیامده بود یک عکاس به اون یکی میگفت هی یه بار با اون فیلم ایزو 100 عکاسی نکنی ها عکسات نویز میندازه ... همه عکسات رو با فیلم ایزو 50 بگیر مگر اینکه مجبور باشی !!! اما حالا یه بنده خدایی که شاید درست نمیدونه ایزو چیه وقتی میخواد دوربین بخره میگه اوه اون دوربینه اصلا بدرد نمیخوره ایزوش فقط تا 12800 هست .. مسخره کردن خودشونو با اون دوربین ساختنشون
خیلیا به عشق عکاسی میان تو این وادی ولی یهو اینگار یادشون میره میوفتن تو ابزار بازی لیست بازی و ...
اما در خصوص لنزهای توکینا ... این دو تا از تاپ ترین لنزهای توکینا هستن ( البته بر اساس ریویو ها ) البته پیشنهاد بهتر از نظر اپتیکی به جای 11-16 لنز 12-24 توکینا هست که خیلی معروفه و خیلی طرفدار داره ... لنز 50-135 هم که یکی از شاهکارهای توکینا هست ... اما لنزهای توکینا 2 تا مشکل دارند یکی بحث سرعت فوکوس هست و کلا کیفیت فوکوس و دیگری عدم وجود ضد لرزش و البته مطلب مهم دیگه اینه که گاهی لنزهای توکینا ( و تامرون و سیگما ) مشکل ناتوانی در فوکوس کردن دارن که به هر علتی هست تک و توک در لنزهایشون دیده میشه ... بنابراین تست قبل از خرید حتما باید انجام بشه ...
محمد جان در هر حال در انتخاب لنز شما بایستی به 4 جنبه توجه داشته باشید که اولویتی که من در نظر دارم به شرح زیر هست :
1- کیفیت اپتیک لنز و برخورد لنز با خطاهای اپتیکی
2- کیفیت فوکوس گیری و سرعت آن
3- ضد لرزش
4- کیفیت ساخت بدنه و سیلینگ و ...
البته این مطلب جهت انتخاب بین چند گزینه نزدیک به هم مطرح هست ... و دیاف و فاصله کانونی و قیمت رو در این لیست به همین جهت قرار ندادم.
در هر حال امیدوارم کمکی بوده باشه ... موفق باشید.
بله حق با شماست یک لنز با قیمت بسیار بسیار عالی و اپتیک بسیار خوب و فوکوس معمولی ضد لرزش عالی و بدنه ضعیف. ( که میشود از دید من یک لنز عالی ( با توجه به قیمت و رنج )و از دید شما معمولی ).
البته هر کسی که کنون رو بشناسه میدونه 18-55 100 تومانی چیه و منظور از عالی چیه ... و با L اشتباه نمیگره...
ارادتمند
سياوش
It is not the gear, it is the guy behind the camera :)
دیروز مجدد هر دو دوربین را تست کردم ولی به هیچ صورت با اندازه و وزن 60D راحت نبودم و ارگونومی این بدنه مناسب فیزیک بنده نیست.
روی کاغذ تفاوت اندازه و وزن کم است ولی در عمل 60D بطور محسوسی بزرگتر و سنگینتر است و با یک لنز 85-15 برای من زیاد خوشایند نیست.
بررسی که روی عکسهای چند سال اخیر داشتم، موارد بسیار معدودی بود که از سرعت شاتر 1/4000 استفاده شده بود.
با در نظر گرفتن همه موارد تصمیم به خرید 600D با لنز 85-15 شد.
با تشکر از همه دوستان
₪ ??D?? ₪
محمد
بنده به شخصه برای این دوربین ، ارزش خریدی نمی بینم . اینم دلیلم :
http://www.akkasee.com/forum/showthr...401#post205401
مقایسه میان 550D و 60D رو معقول تر میدونم . ولی حال که بحث روی 600Dیه ، با توجه به قیمت 600D کفه ی ترازو به میزان بالایی به سوی 60D گرایش پیدا میکنه . در نهایت اگر تصمیم بر خرید 60Dیه ، پیشنهاد میکنم حتما نیم نگاهی هم به این بررسی داشته باشین :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=14417
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام دوستان بنده هم به شک افتادم و امروز تمام سایت های فروش تجهیزات عکاسی رو جست وجو کردم ولی خبری از قیمت 600d نبود !
اگه وارد بازار شده و قیمتش مشخص شده لطفا اعلام مکنید
با تشکر
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
سلام بر دوستان عزیز. من می خواهم اولین دوربین SLR تجربه کنم. البته دوربین قبیلم Canon SX1 بود که با فوکوسش خیلی مشکل داشتم. علافه ی اصلیم در عکاسی portrait و Off Camera Flash photography است. تجهیزات خوبی هم دارم. فلاش 430EXII و Nissin DI466 و چترهای مختلفو دارم ولی slr ندارم. با توجه به قابلیت cross type AF در 9 نقطه در دوربین 60D این دوربین را پیشنهاد می کنید یا 600D را بخرم و اختلاف قیمت ( 250 تومان) را صرف خرید لنز کنم؟