700D قیمتش 1700هست
600D کارکرده رو اگه صبر کنی یه تومنم میتونی بخری
لنز 18-135 اس تی ام که جناب چگینی گفت عالیه ولی با بودجه شما جور در نمیاد فکر کنم
من خودم تجهیزات عکاسی کارکرده زیاد خرید و فروش کردم مشکلی هم نداشتم بهتره که وسواس رو بذارید کنار
لنز کارکرده سالم هیچ فرقی با نو نداره
بادی رو هم میتونید با خود فروشنده ببرید نمایندگی چک کنن براتون یه مبلغ خیلی کمی میگیرن ازتون حدود بیست تومن فکر کنم
650 و 700 رو استفاده کردم برای من که جز اس تی ام بودن لنزش فرقی نداشت همون 600 رو بخرید که صرفه جویی بشه تو هزینه هاتون اگر که کارکرده خریدید حتما طوری باشه که بتونید چک کنید منظورم اینه که تو شهر خودتون باشه
واینکه چند روز مهلت تست بگیرید
من 600D رو پیشنهاد میکنم برای کار شما
(اگر واقعا به عکاسی علاقه دارید بعدها به فکر تعویض دوربین میفتید و این رو میفروشید پس طوری خرید کنید که زیادی ضرر نکنید)
پيشنهاد من اينه:
اگه فيلمبرداري براتون اهميت بالايي داره 700D+18-135 STM
صرفا براي عكاسي 60D+18-135 STM
من بشخصه علاقه اي به خريد جنس كاركرده ندارم، حتي اگه هزار و يك دليل موجه هم آورده بشه. به نظر من خريد جنس كاركرده به روحيات فرد و حسي كه به خريدش داره هم بستگي داره.
فراموش نكنيد لنزهاي STM علاوه بر كاربرد در فيلمبرداري به لحاظ اپتيكي هم بهبودهايي داشته اند.
اگه 700D و 650D هم جزء گزينه هاتونه، بهتر بود در تاپيك "راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR" مطرح مي كردين.
منونم از راهنمایی تون. والا فیلم برداری واسم زیاد مهم نیس. در مورد 60 دی هم خودم از اول نظر رو اون بود ولی قیمت بادی تا جایی که میدونم 2100 که با بودجه من اصلاااا متناسب نیست.فک میکنم با بودجه من گزینه هام:600دی 650 و 700دی هستش....
پیشنهاد خوبیه یکبار هم سوالمو در اون تاپیک مطرح میکنم.